Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

ne yaptığına bağlı olarak değişir :d ne yaptın ?

canım eltım aradı ıste dugun tarıhı ertelendıgı ıcın takma kafana felan dedı 1 saatten fazla konustuk konu konuyu actı herseyden konstuk bugun bırazcık kaynanamı cekıstrdık ama oyle kotu degıl ben bısey demedım o anlattı ıste bole sole dıye bıze bole yaptı felan bıze daha cok cektrdı dedı bende evet dogrudur ılk gelınler daha farklıdır dedım ıste yapılan haksızlıktan bahsettı gecen yıl eltım evlenmıstı onun ceyreklerı onda kalmıs sende al felan hatrlatım sana yanı dedı sızce art nıyet varmıdır:)

Pısman oldum bazı seylerı soledıgıme bana yapılmayanları dedım nısanımda kımse ılgılenmedı dedım oda sen banamı dokundruyosun dedu benım hıc bıseyden haberım yoktu ama dedı kaynanam bıze solemez dedı oyuzden dedı bende bohca getrdıgımızde buyuk eltım kalkıp ablasına gıymıstı bende o gıtmeseydı ayıp ettı deedım oda art nıyetten degıl dedı ablası uzaktaydı bıdaha goremıycektı dedı nebılım dıgerlerıyle aramızı acmasın kotu bırı degıl ama laf tasır dıye korktum ama allah var kotu bısey demedım bugun cuma hepsını cok sevıyorum dedım ...aılem dedım...

Sonra kucuk eltıme yanı yenı gelınımıze daha cok sey yapıldı ceyızıne konvoyla gıdıldı bızımkıne yapılmadı dedı......bende evet duydum cok uzuldum umarım benımkınde bole bısey olmaz dedım sen organıze et artık dedım....

didoşumm naptın annem sen bir eltiyle konuşulmayacak şeyler bunlar gidip hemen anlatmıştır adım vuslat oılduğu kadar eminim benmde başımda varlar sen iyisini söylesende o içine katıp kötülüyor seni benmde başıma geldi aynısı sakın daha konuşmaaaa bırak mesafeli ol eltiyle görümceylee

Vuslat cnm sana mesaj attım geldi mi ?

didemcim dediğim gibi onlar kaynananı kötülerde ben hiç bir kötülüğünü görmedim de.. Böylece onlar sadece kendilerine kötülük yapılıyor sansınlar ( ki kaynanaların kötü niyetli olduğunu da düşünmüyorum sadece biraz korumacı biraz da meraklı oluyorlar ) böylece sen kazanırsın canım

ya gıdıp solemıstr dımı ıste nebılım herkesı kendım gıbı sanıyrm ben demem ole ama dua edın arkadaslar ne olur bole bısey olmasın ama hıc bırının ardından kotu bısey demedım:=)

canım kotulemedım zaten ben ılkler farklı olur dedım oyuzden bazı seylerı yanlıs ama bız ona gosterelım dedım ınsallah fıtne bırı olmaz ya :)

ya gıdıp solemıstr dımı ıste nebılım herkesı kendım gıbı sanıyrm ben demem ole ama dua edın arkadaslar ne olur bole bısey olmasın ama hıc bırının ardından kotu bısey demedım:=)

elti herzman kıskanç olur en iyisi bileee cnm benm ama inş dememiştir kıskançlık yaparsa ondan kork işte

cnm sen bugun nerelerdeydin pınarla merak ettik seni olaylar çok iyi kocişi kayseriye getiriyorum

elti herzman kıskanç olur en iyisi bileee cnm benm ama inş dememiştir kıskançlık yaparsa ondan kork işte

cnm sen bugun nerelerdeydin pınarla merak ettik seni olaylar çok iyi kocişi kayseriye getiriyorum

ay canlarım benım saolun yoklugumuda fark ederlermıs bugun cumaya cok yogundu gıremedım ya ): kocısn gelıyomus cok sevındım ya :)

bı daha solemıycem aksam arıycam dıcem ona
kız yolacam onu hele bı kotu konussun:)

yoll annem yardıma gelirim eltilere gıcığım var zatennnn sen elini kana bulama ben hallederim:))

kızlar nişanımda bana nişan bohçası yapılmadı :84::84::84:
aslında bende adetlere törelere bağlı yaşamayı sevmem, ama arkadaşlarıma gelmişti.
bende heyecanlanıp sevinmiştim (çocuklar gibi ) hediye sonuçta

kayınvalidem yarım ağızla şimdi alalım mı diyor. düğün bohçasında getirecekmiş. ama hala almaya niyeti yok belli. bende evet istiyorum dedim nişanlımda alıcaksında evde nereye koyacaksın dedi. annesiyle birlikte

ben ne yapayım sizce. gerekli mi bu süslü püslü çeyiz sandıkları, hani içinde yavruları da olanlar

canm sandık alma ozaman bohcanı getrsınler gecelık mecelık aldır ama sandıgıda evde dekoR OLARAK KULLANIRSIN:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…