Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

Çiçekcim ben gittim bugün konuşmaya bindallı için.Kiralama ve satma seçenekleri var.Satın aldığın zaman özel dikim yapıyolar ölçülerine göre bir hafta içerisinde hazır oluyor yaşadığın yerede gönderebilirlermiş sende havale ile ödeyebilirmişin.Fiyatı 350 tl bu indirimli fiyatı dedi o yüzden daha fazla indirim yapamam dedi.Kiralamak istersen en fazla 150 tl oluyormuş bindallıya göre değişiyormuş en başta kiralarken 350 tl veriyosun bindallıyı götürdüğünde kalan kısmı iade ediyorlarmış.

Bunlarda diğer modelleri bu arada senin beğendiğin modelin üstünde bolero var lilası ve lacivertide var renk olarak

Canım çok teşekkürler , özel dikim olması çok iyi.. Sen yakından gördün, görünüşü nasıl kaliteli mi ??

ben bunu beğenmiştim resimde bolero gibi gözükmüyor :26:

çiçek ben lacivertine baktım bu modelin üst işlemesi parlak gri idi renklerini pek sevmedim ama işlemeleri filan çok güzeldi özellikle baktım işlemesine evet inanması güç ama bolero hatta özellikle sordum ve baktım modeldede

aa :s şok oldum kalsın o zaman bolerolu olduktan sonra her yerde var..

Ben o uzun işlemeli kısma bitmiştim saol tatlım ayaklarına sağlıkk

kızlaaaar kızlar herşeyi 4 4lük almayın yapmayın eksikleriniz kalsın eşinizle dışarı çıkınca bişeyler alın onun tadına varın evli bi arkadaşm demişti annem her aldığını 2 3 tane almış eşimle dışarı çıktığımızda bişey hoşumuza gitse alamıyoduk içimizde kalıyodu sakın herşeyini tam alma demişti benim eksiklerim var düğünüm temmuzda süs püs vs almıyorum kendime hakim olabildiğim kadarıyla tavsiye tabi sadece

ben hiç süs eşyası almadım onları alcam zaten dört dörtlükte olmuyo :) yine çıkar bişeyler onları alırım ha bide en çok kıyafet:):)almayı planlıyorum

merhaba kızlar

benim de eksiklerim var ama hemen alıp annemin evini daraltmıyorum diyorum.şu an için süs eşyası hiç almadım.çelik tepsi alıcam boy boy fırın için.çamaşır kurutmalığı ve ütü masamı almadım.yemek masam yok

Günaydın kızlar, dün uğrayamadım kusura bakmayınvyoğun bir gündü.. Bugün bizim yıl dönümümüz bakalım nasıl geçecek

seastar canım onlar bende de eksik, dediğin gibi alırsan ev boğulacak artık. Bir de hangi marka alayım bilemedim :18:

Günaydın çiçek ne zamandır berabersiniz dün eksikliğin hissedildi.Bende dün gelinlikçiyle anlaştım gelinliğime karar verdim

Günaydın çiçek ne zamandır berabersiniz dün eksikliğin hissedildi.Bende dün gelinlikçiyle anlaştım gelinliğime karar verdim

Canımm benim çok sağoll 1 yıldır sevgiliyiz, öncesi de var tabii ama o zaman sadece tanıyordum Süper bir haber buuu en zor kısmı atlatmışsın bence hayırlı olsun

Canımm benim çok sağoll 1 yıldır sevgiliyiz, öncesi de var tabii ama o zaman sadece tanıyordum Süper bir haber buuu en zor kısmı atlatmışsın bence hayırlı olsun

Nice yıllar doldurursunuz inşallah.Bizimde dört biticek mayısta Evet en zor kısımdı hakikaten ben bu kadar kolay olmazdı diye düşünüyordum ama oldu nişanlımın tanıdığı iki kişi aynı yerde diktirmiş çok beğenmişler bende bilinen bi yer olsun dedim oraya gittim 800 kiralık 1000 satılık olacak henüz karar veremedim kiralayım mı yoksa alayım mı bitene kadar karar veririm sanırım :26:

ee süpermiş fiyatı, ben burada bi yere bunu sordum 5000 lira istedi bende araba alırız o paraya boşver dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…