Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

Günaydın kızlar haftasonu mobilya işimizi hallettik artık mobilyalarım var bu iştende kurtuldum geriye halı perde ıvır zıvır kaldı

Su mobılyalarıda alsam da kurtlusam ya :) daha cok var ama cooooooooooooook 208 gun var daha :)

Alırsın alırsın zaman çabuk geçiyor emin ol hele yaklaştıkça :84::84: son iki aydır nasıl geçti naptım anlamadım mobilya işin zor kısmı onları yaparsan tamamdır ben de gelinlik siparişimi verdim davetiye bakıyorum şimdi

ayyyy cok sevındım senın adına canm :)ya artık bızede davetıye gonderrsın :):) hehehehehe

ay canm cok sevındım hadı gozun aydın :)

Teşekkür ederim darısı sanainşallah aklında bulunsun mahmutpaşada birisine diktriyorum ben daha önce nişanlımın iki arkadaşının eşi ve nişanlısıda orda diktirmiş beğenmişler onlar önerdi banada.Kiralık 800 satılık 1000 tl ye anlaştık fiyatları o civarda gelinlik alırken uğra derim

alırım senden gelınlık bakacagım zaman canm :)

ıyımıs canm resımlerı varmı hangı renk aldın canm :)

Resimleri eklemedim aldıktan sonra izin verdiler resim çekmeme eklerim mutlaka,hem kahve hem beyaz var içinde çift renkli,ama yemek odası sadece konsol,ayna, yemek masa+sandalye şeklinde aldım vitrin falan almadım sevmediğim için

allah mutlu etsın senı ınsallah evınede yerlesırsın ınsallah :)oh sen kolayladın artıkın:)

allah mutlu etsın senı ınsallah evınede yerlesırsın ınsallah :)oh sen kolayladın artıkın:)

Amin canım teşekkür ederim.Evime yerleşmelerini sabırsızlıkla bekliyorum evet kolayladım halı,perde,ıvır zıvır mutfak banyo falan kaldı bunlarıda yavaş yavaş alıcam Eylül'e çok var daha evde yer kalmadı zaten

didem bak jeloo gibi mobilyada yapabilirsin beyaz ve kahve.mobilyada beyaz olduğu için halı da ya da süs eşyalarında beyaz kullanırsan boğmaz evi ama tek kahverengi yapma bizde mobilyaya 7000 küsür verdik o civarlarda hemen hemen fiyatlar sadece koltuk takımına yedi bin verenler var

evet canm haklısın bakıcam ıste ...ınsallah yenı guzel modeller cıkar bende gonlumun ıstedıgını alırım :ç)

canım çok saol :)Hepimiz inşallah.. Güzeldi.. Sevgilim sanki içimi okumuş gibi bir ton alış veriş yapmış, bir de geçti mutfağa yemekleri o pişirdi servisi o yaptı :) Çok romantikti Çok da eğlendik..

gunaydın canm benım:)

günaydınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…