Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

Güzelmiş gelinlik abartıyorlar ya bu gelinlik olayını bende sordum dün 1100 kiralık fiyatı dediler en uygun.Biliyolar ya mecbursun çıkardıkça çıkarıyolar.Ben mahmutpaşada yaptırıyorum o yüzden de uygun olabilir orası biliyosundur istanbulda çok meşhur herşey bulunuyor

Bizim burada çok fazla alternatifimiz de yok o yüzden kaptırmacasına gidiyor gelinlikler.

Bugün aşkıma şöööyle mükemmel bir sofra kuracaktım ama param suyunu çekti artık seneye daha güzel bir kutlama yaparız, bu yılki biraz sönük geçecek

Valla şu an ona ellerinle tek yumurta yapsan bile halil ibrahim sofrası gibi gelir bence önemli olan beraber olmanız.Gelecek seneler çok çok güzel hazırlarsın bu senenin açığınıda kapatırsın

Valla şu an ona ellerinle tek yumurta yapsan bile halil ibrahim sofrası gibi gelir bence önemli olan beraber olmanız.Gelecek seneler çok çok güzel hazırlarsın bu senenin açığınıda kapatırsın

öyle tabii :) Canım ben çıkıyorum kahvaltı etmedim daha, bir şeyler yiyeyim. Görüşürüz

kızlar bugün mobilyalarımızı aldık bir eksiğimiz daha kapanmış oldu..evimiz gözümde şekilleniyor artık..içim kıpır kıpır oldu valla
darısı tüm arkadaşların başına diyorum.
ben yokken baya kaynatmışsınız:))
herkese selamlar...

source tatlım son günler baya yoğun geciyor karşılaşamıyoruz..kib:79:

Canım hayırlı olsun, oldukça külfetli ve zor bir kısmını atlatmışsınız, artık bir çok şey eşyalara göre şekillenir

Bende portmantomu ve ekstra gardolabımı ayarlamaya çalışıyorum

Günaydın kızlar
Çiçekcim kahvaltı ve yıldönümünüz nasıl geçti umarım eğlenmişinizdir ve nice mutlu yıllara erişirsiniz

Didem süpürgeni güle güle kullan tatlım güzel görünüyor sandık bende sevmiyorum.Maraş usulü de çok eski iç karartıcı geliyor bana yeni modellerden alırsan belkim süs eşyası olarak kullanırsın.Sandık almayı bile düşünmüyorum ben çeyizlerimde de yok dikkat etmişindir belkim

Bankerım hayırlı uğurlu olsun mobilyalar çok güzel günlerde kullan inşallah..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…