- Konu Sahibi didempolat
-
Güzelmiş gelinlik abartıyorlar ya bu gelinlik olayını bende sordum dün 1100 kiralık fiyatı dediler en uygun.Biliyolar ya mecbursun çıkardıkça çıkarıyolar.Ben mahmutpaşada yaptırıyorum o yüzden de uygun olabilir orası biliyosundur istanbulda çok meşhur herşey bulunuyor
Bizim burada çok fazla alternatifimiz de yok o yüzden kaptırmacasına gidiyor gelinlikler.
Bugün aşkıma şöööyle mükemmel bir sofra kuracaktım ama param suyunu çektiartık seneye daha güzel bir kutlama yaparız, bu yılki biraz sönük geçecek
Valla şu an ona ellerinle tek yumurta yapsan bile halil ibrahim sofrası gibi gelir bence önemli olan beraber olmanız.Gelecek seneler çok çok güzel hazırlarsın bu senenin açığınıda kapatırsın
kızlar bugün mobilyalarımızı aldık bir eksiğimiz daha kapanmış oldu..evimiz gözümde şekilleniyor artık..içim kıpır kıpır oldu valla
darısı tüm arkadaşların başına diyorum.
ben yokken baya kaynatmışsınız:))
herkese selamlar...
source tatlım son günler baya yoğun geciyor karşılaşamıyoruz..kib:79:
canlarım gunaydın ben geldım:)
hoşgeldin tatlım naber ?
iyiyim canım ne olsun iş güç..
saol canm benım aman ıyı olda :)
teyzelerım cok ıyıdır :)bıtanesıde sandık alıcam dıyo maras usulu ama ben ıstemıyorum daha spor olsa daha ıyı olur yada hıc olmasın:)
el emeği olunca akan sular durur bende :)tamam canm solerım cok mu sevıyorsun sen maras ısı sandıkı :)bugun bızım kızlar yok heralde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?