- Konu Sahibi didempolat
-
bence de bize göre eksiksiz olcak ama mutlaka çıkacaktır benim kuzenimin de herşeyinin alındığını sanıyorduk ama misafirleri gelmiş poğaça yapmış bi bakmış ki yumurta fırçası yok:):)arkadaşım sıfır eksikle girdim diyordu :)) evlendiklerinin 2. Günü makarna çekmiş canları bir güzel pişirmişler bir bakmışlar makarna süzgeci yok :d
Alındı bileYatak odası yemek odası koltuk takımı :) 3 taksit de ödedik 4. ödeyecez bu ay
Hayırlı olsun senetlemi aldınız hiçbir yer yapmıyoda mecburen kredi çekmeye yöneldik bakalım
Saol canım teşekkür ederim. Mobilyacı tanıdıktı saolsun senet bile imzalatmadı. Mobilyaları zaten eylül ekim gibi teslim alacaz, mobilyacının deposunda şu anda mobilyalarımız. 9500 tuttu elimize nasıl geçerse öyle ödüyoruz. 500 -1000 - 400 vs..
Çok iyi fiyata almışsınız tanıdık olmasıda rahatlatır insanı,hayırlı olsun mobilyalardan kurtulmuşsunuz en pahalı olan şeyler çünkü
Valla cüzdanım değil ama kafam kesinlikle rahatladı :)) Ne alacaz derdi bitti.. İnanır mısın evde o kadar çok katalog birikmiş ki 3 çöp torbası dolusu mobilya ve ıvır zıvır katalogu attım geçen
Darısı başınıza canım, umarım sizde mobilyayı beğendiğiniz, uygun ve rahat ödeyecek şekilde alırsınız
sandık
Sac kurutma makinesi
Vileda seti
aklıma başka gelmiyo
bence de bize göre eksiksiz olcak ama mutlaka çıkacaktır benim kuzenimin de herşeyinin alındığını sanıyorduk ama misafirleri gelmiş poğaça yapmış bi bakmış ki yumurta fırçası yok:):)
Saol canım teşekkür ederim. Mobilyacı tanıdıktı saolsun senet bile imzalatmadı. Mobilyaları zaten eylül ekim gibi teslim alacaz, mobilyacının deposunda şu anda mobilyalarımız. 9500 tuttu elimize nasıl geçerse öyle ödüyoruz. 500 -1000 - 400 vs..
cok ıyı tutmus canm bılındık markamı fotoları varmı bakalım:)
Kafan rahatlasın alınan ödenir mutlaka Allah sağlık sıhhat versin çalışıp ödenir,kataloglar bizde şimdiden birikti karar vermek çok zor iyi dileklerin için teşekkürler
[sıze="2"]konu eksikler olunca sayfalar uzamış hemen :)[/sıze]
Bilindik marka değil canım Ankara Sitelerin malı, el yapımı hepsi.. fotoları maalesef yok çünkü dediğim gibi mobilyacının deposunda paketli halde hepsi.. evi yerleştirince çeker koyarım
evet canım daha da uzar da bu arada aklıma ıgne ıplık geldı bak :)
Ankara Siteler den aldıysan zaten kalitesi tartışılmaz Ankarada büyümüş biri olarak mobilya alınabilinicek tek yer orasıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?