Hadı kızlar son eksıklerımızı yazalım.....:)

ay canm ya safak bıle tutmusun allahım senı utandırmasın ınsallah cok guzel olur herseyın mutlu huzurlu yasarsınız esınle......bızde burdan dugun resımlerını evının resımlerıne bakarız :)
cnm benmki seninkinden azmış 199 gün kaldı çok heycan var panik var yetiştiremeyecem diye:))

yetıstırırsın allahın ıznıyle canm son gune bırakmada :)

yetişir yetişir :)

cnm bende bu hafta alıyorum 3 500 tl tutuyor herşeyiylee birlikte

e süper beğendiysen kaçırma o zaman canım

cnm benmki seninkinden azmış 199 gün kaldı çok heycan var panik var yetiştiremeyecem diye:))

ekim sonunda sanırım seninki :) iyi bakalım bende de var o panikten baktım eksik listesine ev tadilat masrafına benim maaş sözlümün maaş yetmiyor bende boşverdim gitti :d ( 1 gün mü 2 gün mü sürer acaba boşvermem sonra tekrar panikkk ) :)))))))

bizde baktık geçen hafta bu hafta yada haftaya alcaz istikbal prestij yatak odasını düşündüm
baza +yatak dahil 4,750 indirimli hali tuttu
750 tl de halısı ve tülü tuttu
toplamda 5,500TL oldu genel fiyatlar böyle sanırım

Fiyat iyi baza+yatak da içinde sonuçta kaçırmayın derim,biz kelebekten baktık 5.400 Tl sadece mobilyası diğer firmaları söylemiyorum bile çok uçmuşlar.

evet cnm 29 ekimde allah kısmet ederse aman hiç bitmiyor eksik evet yatak odasını aldım gibi birşey aman bıktım al al bitmiyor nezman bitecek bu işkenceeeeeeee:)))))))))))

evet cnm 29 ekimde allah kısmet ederse aman hiç bitmiyor eksik evet yatak odasını aldım gibi birşey aman bıktım al al bitmiyor nezman bitecek bu işkenceeeeeeee:)))))))))))

30 ekimde seninki :)) 12 kasımda benimki :))

sorma canm begenemıyorum ya bı turlu gezıyorum begenemıyorum :)dua edın ya:)

İnşallahhh bulursun tatlım.. ama inan elbet bir tane vardr çok beğeneceğin

Fiyat iyi baza+yatak da içinde sonuçta kaçırmayın derim,biz kelebekten baktık 5.400 Tl sadece mobilyası diğer firmaları söylemiyorum bile çok uçmuşlar.

kızlar yazık yaa okadar para verilirmi bir yatak odasının sonuçta hepsi eskiyecek sizle kalıcı değil çok güzel firmalar var hem uygun fiyatları hemde mobilyalar çok şık gezmeden hemen karar vermeyin derim

30 ekimde seninki :)) 12 kasımda benimki :))

inşallahhh bulursun tatlım.. Ama inan elbet bir tane vardr çok beğeneceğin

ınsallahhhhhhhhhh daha bısey almadık alıpta dugunden sonra odıycekmısız nısanlımın aılesı oyle ıstıyo maleseffffff sınır bozucu ama napım sıkıldım bende hıc ustelemıyorum sadece bakıyrm:)

Perdelerı nasıl yaptrcaksınız kızlar storlu ısteyen varmı ?

cnm storlu yatak odası oturma odasında hiç iyi değil biz annemn evinde kullanıyoruz annem hiç memnun değil ama mutfak için mükemmel ben sadece mutfakta kullancam diğer yerler normal kalın iç perdesi ve tülleri tercih ediyorum hem daha şık duruyo

yaa bu erkek tarafı niye böyle bendede aynısı oluyor kavga gürültü ediyorum sonra tmm halledelim diyorlar off deli olacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…