- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi didempolat
-
- #1.221
canım benim yukarıdaki yazdıklarım eksiklerim.aldıklarım değilcanım ne güzel biçoğunu tamamlamışsın.. bence halı ve perdelerini eşyalarına göre klozet takımınıda oturcağın evdeki banyoya göre al hani birbirleriyle uyumlu olur.. tabii bu benim fikrim..ben öle yapmayı planlıyorum
canım benim yukarıdaki yazdıklarım eksiklerim.aldıklarım değil
Kesinlikle güzel bir ütü masası istiyorum şu ucuz olanlardan öğrenci evimizde vardı illallah gelmişti.
ben de kesinlikle tefal ya da başka iyi bi yerde alacağım ütü masası. bu evdekini götüreyim diyordum ama sinir oldum hiç taşıyamıcam taa oralara. bir de doğrular mı öyle bir marka var ona da iy idiyorlar a101de vardı geçenlerde baktım kaliteli duruyordu hakikaten.
perde ve halı almam gerekiyor bir de :/
Perdeler halılar mobilyalar ev kiralandıktan sonra alınacağı için düşünmek istemiyorum :))) Ama güzel bir pudra ve kapatıcı da almam lazım günlük olarak çok kullanmasam da kokoşluk yapasım var düğün zamanı çok süslenirim kesin :))
private shoppinglerden birinde deborah vardı onun concealerı çok güzel ben uzun süredir kullanıyorum. pudrada da clinique çok güzel. inglot da gördüm sanki yine bi kampanyada.
benim pudra almam lazım sadece diğerlerini gördükçe almıştım kampanyalardansevgililer gününde ykmde clinique kampanyadaydı kendime sevgililer günü hediyesi almıştım bi çanta dolusu makyaj malzemesi
Deborahın kaç numarasını alsam sence ben açık tenliyim ama bembeyaz da eğilim. 0 numara iyi gibi geldi sence Deborah 24 Ore Perfect Concealer N°0 ben pudrasını da denedim mineralli olan güzeldi sanki ama farları ve rujları çok güzell missperada da indirimli .
ben 0 kullanıyorum bence açık tenliysen 0 iyidir pudra da kullanacaksınn onunla dengelersin rengi sorun olmaz ama koyu çıkarsa kullanamazsın yazık olur. rujlarından da altın rengi ambalajlılar güzel, kırmızılardan alma yağlı böyle değişik bir dokusu var güzel değil kırmızı ambalajlılar
Canım benim atomic red mat olanlar hoşuma gitti numarasını hatırlamıyorum ama turuncu ve nar çiçeği rengi arası birşeydi bir de bordoyla kırmızı arası renkte olan çok güzeldi şimdi limangodan aldım 0 numara kapatıcı 2 numara pudra :))) Oleeyyyy.
güle güle kullan canım :))
https://pink.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=1353098
bak bu seriden al ruj alacaksan en güzeli bunlaraltın renkliler yumuşacık kremsi ama yağlı değil.
pudrasını hiç kullanmadım şu nasıldır acaba alsam mı
https://pink.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=1352983
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?