- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
bende geldim bende geldimmmmmmm23 yaşındayım istanbulda yaşıyorum muhasebeciyim bebişi olanlar varmış ne güselllllllllll süt gibi kokuyordur yaaaaa
Geldim canım geldim, çok sağol canım yaa :), bilmez miyim hiç, çok severim kendisini, evet maalesef gitmek zorunda kaldı, biliyorum, bende özledim, yorumlarını falan çok beğenirdim.
Çikolata almaya gittim bebeğim, ama keşke gitmez olaydım, ayak üstü moralim bozuldu, neyse, söyleseydin yaa bana, ben alırdım sana ne alıncaksa, yağmur burda da hala daha yağıyor canım, dinmedi hala.
​Hoşgeldin Tatlı Telaş senide burda görmek güzel.. Bende yemeğimi yedim ve geldim.. =)
kızlar herkes nerde ya kimse kalmamış sanki benim de cok vaktim yok kociş gelir şimdi
h.g benim bebişim var canım ama artık yemek yediği için o güzelim koku gitmeye başladı doyamadım kokusuna sanki
Afiyet, bal, şeker olsun kuzu.
Senin başka bir üyeliğin daha var mı ? Sanki var gibi geldi bana ..Bende gelmiştim ama h.b=)=)=)=)=) buz gibi havada nete sardim derste yok benim vaktim çok h.b
​Hoşgeldin Tatlı Telaş senide burda görmek güzel.. Bende yemeğimi yedim ve geldim.. =)
Burdada hala yağmur yağıyor hayırdır neden morelin bozuldu ayak üstü anlat bakayım tabi özel bir mevzu değilse..
h.b canımm ahh ahh kim doyarki o kokuya gerçi evli değilim ama arkadaşlarımın bebekleri mis gibi kokuyo. Allah hayırlısıyla büyümeyi, hayırlı evlat olmayı nasip etsin canım
Senin başka bir üyeliğin daha var mı ? Sanki var gibi geldi bana ..
Yok anacım, özel falan değil, hem sizlerden gizlim saklım mı var, anlatırım tabii, markette eski sevgilinin anasını gördüm, ayak üstü moralimi bozdu, ayıp olmasın diye selam verdim, elini öptüm, halini hatırını sordum, konuştuk, ama keşke konuşmasaydım.
hoşbuldum canım çok teşekkür ederimafiyet bal şeker olsun
Yok anacım, özel falan değil, hem sizlerden gizlim saklım mı var, anlatırım tabii, markette eski sevgilinin anasını gördüm, ayak üstü moralimi bozdu, ayıp olmasın diye selam verdim, elini öptüm, halini hatırını sordum, konuştuk, ama keşke konuşmasaydım.
Pardon anlayamadım yok tabikide sadece ismimi değiştirdim=)=)=)
​Biz burdayız siz gittiniz semoş hanım .. =)
Pardon anlayamadım yok tabikide sadece ismimi değiştirdim=)=)=)
oğluşumu doyurdum canım çocuklar beklemez ve yatırdım şimdi gerçi uyuduğu yalnız 10 dakika ama uğraşıyoz işte
hiç bana çekmemiş hiiiiççç
Teşekkürler =)
Keşke konuşmasaydım dediğine göre kötü şeyler olmuş anlaşılan .. Bozma be morelini kuzum.. Aldığın çikoların keyfini çıkararak ye .. İnsan bizede alırdı elin boş gelmişsin bakıyordum da.. Eski sevgilinin anasını görünce devrelerin yanmış olmalı helvacıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?