Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

günaydın cicekcik+, dbs+, kamyas, muruvvet nabersiniz kızlarrr

günaydın şekerrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan

fıstıklaaarrrr nassınız bakiiimmmmm zemuszemus
benim bağlantı getti gene yahuu :umursamaz::enbuyukkk:

eyiyiz şekercim sen nasılsınn bağlantına söyleeeeee
ya hava feci kızlar yaa akşama inşallah evlerimize gidebilirizzzz

anacım gece neydi öyle ya kıyamet kptu resmen şimşekler çakıyor yağmur feci yağdı

dorma canım yaa valla allaha emanetiz sanırsam nedir bu yaa küresel ısınma sanırsammmmm artık doğa bizden intikamını almaya başladı daha kış gelmeden böyle sonrasını düşünemiyorum

dorma canım yaa valla allaha emanetiz sanırsam nedir bu yaa küresel ısınma sanırsammmmm artık doğa bizden intikamını almaya başladı daha kış gelmeden böyle sonrasını düşünemiyorum

valla feciydi ya ben 10 aydır burdayım kışın bile böyle yağmur görmedim gerçi ben antalyadan alışığım antalyaya da böyle yağmurlar çok yağar ama yollar göl olmaz
ayy kız işe gelirken bi yol var köprü altı orda araba kalmış azıcık tavanı görünüyor.. allah evsiz kalanlara yardım etsin

tatlişim nasılsın seni ihmal ettiğimden yakınmışsın ahh canım benim kıyamam sana işlerim biraz yoğundu yavru kuşum aha bak geldim seninle ilgilenmeyeŞeniz

sen benimle ilgilenmiyorsun artık , sen beni sevmiyorsun, artık aşkın bitmiş, laelaelaelaelae-tatlicadiarzu-senağlama:enbuyukkk::1shok:

yavru kuşum sen on aydır burdasın ben valla 31 yıldır burdayım ilk defa görüyom bu şekilll burdaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kimmiş o çatlak beee :sm_cool:

bilmemkine kim acabaaaaaaaaaaaa lülülülülülü

ninikkkkkkkkkkk kuşummm relaks oll merak etme kist bişey yapmazzzzzz bana bunu diyen doktor hülya avşarı doğurtan doktor her 10 kadından 9unda olan ve çoğu anlamadan geçen giden şeyler inşalah büyümeden gidecek ayrıca hamiş kalmanı engellemezzzzzzz inşallah korkmaa

sen benimle ilgilenmiyorsun artık , sen beni sevmiyorsun, artık aşkın bitmiş, laelaelaelaelae-tatlicadiarzu-senağlama:enbuyukkk::1shok:

ama aşkitom neden öyle söylüyorsun işlerim vardı giremedim topiğe demekki sende bahanemi arıyordum aşkımızı bitirmek için
ben seni seviyommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…