günaydın cicekcik+, dbs+, kamyas, muruvvet nabersiniz kızlarrr
fıstıklaaarrrr nassınız bakiiimmmmm zemuszemus
benim bağlantı getti gene yahuu :umursamaz::enbuyukkk:
anacım gece neydi öyle ya kıyamet kptu resmen şimşekler çakıyor yağmur feci yağdı
fıstıklaaarrrr nassınız bakiiimmmmm zemuszemus
benim bağlantı getti gene yahuu :umursamaz::enbuyukkk:
sorunmu var canım bağlantında
günaydın tatlım iyiyim ben sen nasılsın
dorma canım yaa valla allaha emanetiz sanırsam nedir bu yaa küresel ısınma sanırsammmmm artık doğa bizden intikamını almaya başladı daha kış gelmeden böyle sonrasını düşünemiyorum
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çatlakkkkkkkkk sanada günaydınnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız
tatlişim nasılsın seni ihmal ettiğimden yakınmışsın ahh canım benim kıyamam sana işlerim biraz yoğundu yavru kuşum aha bak geldim seninle ilgilenmeyeŞeniz
valla feciydi ya ben 10 aydır burdayım kışın bile böyle yağmur görmedim gerçi ben antalyadan alışığım antalyaya da böyle yağmurlar çok yağar ama yollar göl olmaz
ayy kız işe gelirken bi yol var köprü altı orda araba kalmış azıcık tavanı görünüyor.. allah evsiz kalanlara yardım etsin
kimmiş o çatlak beee:sm_cool:
günaydın cicekcik+, dbs+, kamyas, muruvvet nabersiniz kızlarrr
hakkaten haa kaç aydır topu topu 1 tane çıkarttıkkızlar yaw yeni hamiş yokmu :ecrin_bebek:
Nazar mı acep bizim topikte, kurşun döktürsek
kızlar yaw yeni hamiş yokmu :ecrin_bebek:
nazar mı acep bizim topikte, kurşun döktürsek
zamane aşklarıda ne kadar fosurdak pat diye başlıyor pat diye bitiyor hahahaaaa
nan sen bizim aşkımız fosurdak mı diyonklava: fisfisfis
kamyasın yüzünden hep bunlar, ilgilenmiyor benimle, sevmiyor beni :mymeka:
sen benimle ilgilenmiyorsun artık , sen beni sevmiyorsun, artık aşkın bitmiş, laelaelaelaelae-tatlicadiarzu-senağlama:enbuyukkk::1shok:
çatlaksın işte kızımmm acuk sabret ben hamiş çıkıcamm az kaldı hahahaaaaaa kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?