tatlım ben yatmaya gidiyorum kociş çağırıyor bensiz yatamadı 50 oldu hadi hadi diyo gideyim bari sabah iş var sende yat istersen azıcık dinlen zaten bedenin kırgın halsiz kalırsınn tatlı uykular canım inş.yarın görüşürüz öpüldünnnnn
günayyyyyydddddddddddddddııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn hoşşikleeerrrrrr,
nassınızzzz, iyisinizzz, yine dipçik gibisiniz sositososito
uyhhh tıkandımmm haaa yerimseniben
Allaaaahhhh sen bilirsin yarabbbimmmm, nerdesiinizzzzz bakimmmm hoşşikleeerrrrr sengözlerimebaksanab
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çatlakkkkkkkkk sanada günaydınnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktangünayyyyyydddddddddddddddııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn hoşşikleeerrrrrr,
nassınızzzz, iyisinizzz, yine dipçik gibisiniz sositososito
uyhhh tıkandımmm haaa yerimseniben
Allaaaahhhh sen bilirsin yarabbbimmmm, nerdesiinizzzzz bakimmmm hoşşikleeerrrrr sengözlerimebaksanab
yavrum benim yaa canını sıkma kist o kadar sorun değil hemde küçükmüş gider reglinle hem hamiş kalmayada engel değil korkma sakın ben sürekli yaşadığım için biliyorum doktorum demişti banada sakin ol tatlım sinirlerini bozma opuyorumnanaktangünaydın kızlar...
dün doktora gittim bu kullandığım ilaçtan dolayı kist oluşmuş yine iki tane 3,5 cm büyüklüğündeler aşağı yukarı...bütün sinirlerim altüst oldu..
günaydın canımmm opuyorumnanaktangunaydın kslar geçmiş olsun nınık üzüldüm canım üzülme sende gençsin iyileşirsin canım takma çok olurmu
canlarım günaydın...
ayy kafaları yicem nolur biri bana yardım etsin.....
dün kahverengi akıntım var kesin adet olurum diodumya...
akşama doğru biraz kan geldi..
bende aha başladım dedim...
yok yok yokkk...
kanamam yok...olan kahverengi akıntıda gitti şimdi belli belirsiz bişler gelio...
napcam kızlar yaaa.....
canlarım günaydın...
ayy kafaları yicem nolur biri bana yardım etsin.....
dün kahverengi akıntım var kesin adet olurum diodumya...
akşama doğru biraz kan geldi..
bende aha başladım dedim...
yok yok yokkk...
kanamam yok...olan kahverengi akıntıda gitti şimdi belli belirsiz bişler gelio...
napcam kızlar yaaa.....
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
ninikim ne bu kistlerden çektiğin yaaa ee doktor bu ilacı verirken bilmiymu kist yapacagını
nasılsın canımgünaydın dilekcimmm
kanda çıkıyor canım yaölemi diosunuz kızlar yaaa....
öle bişi varmı yani.....
test falanda yapmadım....
Yapsam çıkarmıki hem...
sorunmu var canım bağlantındafıstıklaaarrrr nassınız bakiiimmmmm zemuszemus
benim bağlantı getti gene yahuu :umursamaz::enbuyukkk:
günaydın tatlım iyiyim ben sen nasılsıngünaydın cicekcik+, dbs+, kamyas, muruvvet nabersiniz kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?