Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

tamam canım kendine iyi bak ben artık bu kafayla geç uyanırım heralde görüşürüz yarın paiiii testi unutma

günayyyyyydddddddddddddddııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn hoşşikleeerrrrrr,
nassınızzzz, iyisinizzz, yine dipçik gibisiniz sositososito
uyhhh tıkandımmm haaa yerimseniben
Allaaaahhhh sen bilirsin yarabbbimmmm, nerdesiinizzzzz bakimmmm hoşşikleeerrrrr sengözlerimebaksanab

günaydın kızlar...

dün doktora gittim bu kullandığım ilaçtan dolayı kist oluşmuş yine iki tane 3,5 cm büyüklüğündeler aşağı yukarı...bütün sinirlerim altüst oldu..

gunaydın kslar geçmiş olsun nınık üzüldüm canım üzülme sende gençsin iyileşirsin canım takma çok olurmu

sende hg canım

canlarım günaydın...
ayy kafaları yicem nolur biri bana yardım etsin.....
dün kahverengi akıntım var kesin adet olurum diodumya...
akşama doğru biraz kan geldi..
bende aha başladım dedim...
yok yok yokkk...
kanamam yok...olan kahverengi akıntıda gitti şimdi belli belirsiz bişler gelio...
napcam kızlar yaaa.....

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çatlakkkkkkkkk sanada günaydınnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

günaydın kızlar...

dün doktora gittim bu kullandığım ilaçtan dolayı kist oluşmuş yine iki tane 3,5 cm büyüklüğündeler aşağı yukarı...bütün sinirlerim altüst oldu..
yavrum benim yaa canını sıkma kist o kadar sorun değil hemde küçükmüş gider reglinle hem hamiş kalmayada engel değil korkma sakın ben sürekli yaşadığım için biliyorum doktorum demişti banada sakin ol tatlım sinirlerini bozma opuyorumnanaktan

gunaydın kslar geçmiş olsun nınık üzüldüm canım üzülme sende gençsin iyileşirsin canım takma çok olurmu
günaydın canımmm opuyorumnanaktan

günaydın canımmmm yaww kız yerleşme neyim olmasınnnn opuyorumnanaktan
ay inşallahhhh test mest yaptınmı hiç

yerleşme filan olabilir canım ama gününde yeni geçiyor daha 7siydi sanırım günün
bile hamileysende akıntı yoğun geliyormuş canım

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
ninikim ne bu kistlerden çektiğin yaaa ee doktor bu ilacı verirken bilmiymu kist yapacagını

ölemi diosunuz kızlar yaaa....
öle bişi varmı yani.....

test falanda yapmadım....
yapsam çıkarmıki hem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…