Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

nan kaynanalar filan beddua mı etti bize, bi durum var ama CADIARZU
benimki yapmıştır kaygana yapmadıysa bile görümcekler kesin yapmıştır cadoloz onlar kötükedihüso klava:

anacım bi topikte gördüm sendeki görümce de maşallah kaç taneydi şok olmuştummmmmm birinden biri yapmış olabilir bak
şaka bi yana yok kız herkesin kötülüğü kendine boşver onbları senn kalcez hamiş
ben bu ay umutsuzum ama bi umutta var içimde değişik bir İRONİ hahahahahaaaaaaa

görüyonmu bak semasu herkes ne diyo bizim için sen öyle söylemeseydin yok benimle ilgilenmiyo diye bizde böyle ağızlarına sakız olmazdık :umursamaz: sana işlerim vardı dedim ama sen anlamıyorsun beni klava:

denizde kum bende görümceeekkkkkk :jeyyar:
hepsi birbirinden cadoloz bigün hepsini benzin döküp yakacaaammmm kötükedihüso
:sm_cool:

hem sen aşkitonu soruyormusun burayı sular seller götürüyo sanki bi afet valla

ne diyon nan sen,cıkcıkkkkkk lmaz:
benim balkon kapısı açık kalmış evimi su bastı , sonra apartmanın giriş kapısı açık kalmış sulan dolmuş eve zor girdim zaten ben neler çektim senin haberin varmı bakiimmm :gitme:

nediyosunn sizin oralarda da çok yağdımı ne biliyim tv de kütahyayla ilgili bişi demedi hiç ahh canım hemen geliyim mi seni kurtarmaya

denizde kum bende görümceeekkkkkk :jeyyar:
hepsi birbirinden cadoloz bigün hepsini benzin döküp yakacaaammmm kötükedihüso
:sm_cool:

kaç tane görümcen şeker benimde 1 tane ama bazen iyi bazen bi acayip kıskanç biraz ne giyersem bi bakıyo şöyle hmmm nerden aldın falan başlıyo sormaya

ya evet canım yollardan ona göre gitmek gerek çukur olan yolları kullanmayalım sizin o taraf nasıl canım anadolu yakasındaydın dimi sen perşembe akşamı daha da şiddetli bekleniyormuş

tatlım ya geliyor bu yakaya doğru zaten de dün gecede fena yağdı allahım sonumuzu hayır etsin bizim işyeri giriş katta laboratuvarda zeminin altındaki katta ooof yanii su basma olayları oluyordu zaten bu durumda nolur bilmiyorummmmmmmmmmmmm

cosmocum günaydınn kız nirdeydin merak ettim seniiiiii
valla ninikcim zarar görmedikte ben sanırım görcem gibi yaaa iş yeri açısındann (((((((

nediyosunn sizin oralarda da çok yağdımı ne biliyim tv de kütahyayla ilgili bişi demedi hiç ahh canım hemen geliyim mi seni kurtarmaya
sorma canım ya, iftara da misafirim gelicekti. perişan olduk :sinifsinif:
mutfak su içinde kalmış balkonun su gidecek su deliği tıkalıymış biriken sular olduğu gibi mutfağa, bi yandan yemek hazrılıyoruz bi yandan mutfağı temizliyoruz amaaaannn çok yoruldum hala ayaklarım ağrıyor mafoldumben

cosmocum günaydınn kız nirdeydin merak ettim seniiiiii
valla ninikcim zarar görmedikte ben sanırım görcem gibi yaaa iş yeri açısındann (((((((

[color="ındigo"]yapma canım be...ayy çok zor bişey bizim annemlerin evini 2-3 seneye kadar her sene basardı her kış..çok zor bişey bilirim allah yardımcın olsun canım allah iinşallah yaşatmasın öyle bişey[/color]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…