nan kaynanalar filan beddua mı etti bize, bi durum var ama CADIARZU
benimki yapmıştır kaygana yapmadıysa bile görümcekler kesin yapmıştır cadoloz onlar kötükedihüsoklava:
hahahaa evet fosurdak fosurdak fosurdak yine dedim heheheeee lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
ama aşkitom neden öyle söylüyorsun işlerim vardı giremedim topiğe demekki sende bahanemi arıyordum aşkımızı bitirmek için
ben seni seviyommm
denizde kum bende görümceeekkkkkk :jeyyar:anacım bi topikte gördüm sendeki görümce de maşallah kaç taneydi şok olmuştummmmmm birinden biri yapmış olabilir bak
şaka bi yana yok kız herkesin kötülüğü kendine boşver onbları senn kalcez hamiş
ben bu ay umutsuzum ama bi umutta var içimde değişik bir İRONİ hahahahahaaaaaaa
hem sen aşkitonu soruyormusun burayı sular seller götürüyo sanki bi afet valla
ne diyon nan sen,cıkcıkkkkkklmaz:
benim balkon kapısı açık kalmış evimi su bastı , sonra apartmanın giriş kapısı açık kalmış sulan dolmuş eve zor girdim zaten ben neler çektim senin haberin varmı bakiimmm :gitme:
kzı valla yaa akşam eve gidebilcekmiyizz acepp
denizde kum bende görümceeekkkkkk :jeyyar:
hepsi birbirinden cadoloz bigün hepsini benzin döküp yakacaaammmm kötükedihüso
:sm_cool:
ya evet canım yollardan ona göre gitmek gerek çukur olan yolları kullanmayalım sizin o taraf nasıl canım anadolu yakasındaydın dimi sen perşembe akşamı daha da şiddetli bekleniyormuş
sorma canım ya, iftara da misafirim gelicekti. perişan olduk :sinifsinif:nediyosunn sizin oralarda da çok yağdımı ne biliyim tv de kütahyayla ilgili bişi demedi hiç ahh canım hemen geliyim mi seni kurtarmaya
ben varım canımmmmm mafoldumbenKızlar selam ya Şu yaĞmurdan zarar gÖren varmı aranızda..?
cosmocum günaydınn kız nirdeydin merak ettim seniiiiii
valla ninikcim zarar görmedikte ben sanırım görcem gibi yaaa iş yeri açısındann(((((((
ben varım canımmmmm mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?