sorma canım ya, iftara da misafirim gelicekti. perişan olduk :sinifsinif:
mutfak su içinde kalmış balkonun su gidecek su deliği tıkalıymış biriken sular olduğu gibi mutfağa, bi yandan yemek hazrılıyoruz bi yandan mutfağı temizliyoruz amaaaannn çok yoruldum hala ayaklarım ağrıyor mafoldumben
yapma canım ya ne oldu eve mi girid peki hangi semttesin sen..akşam izledim haberlerde çok üzüldüm ya..
[color="ındigo"]yapma canım be...ayy çok zor bişey bizim annemlerin evini 2-3 seneye kadar her sene basardı her kış..çok zor bişey bilirim allah yardımcın olsun canım allah iinşallah yaşatmasın öyle bişey[/color]
Günaydın kızlar çok şükür bizde bişey yok ama mübarek bütün gece hiç durmadı ya sürekli şimşekler çaktı aralıksız Allah dışarda olanların ve mağdurların yardımcısı olsun inşallah..
Kızlar aranızda yasmin kullanan oldumu hiç bişey soracağım...
canım benim arkadaşım kullanıyor sen sor ben ona sorayım hemen aynı yerde çalışıyoruz vereliniortakKızlar aranızda yasmin kullanan oldumu hiç bişey soracağım...
kızlar aranızda yasmin kullanan oldumu hiç bişey soracağım...
günaydın canım ben kullanmıştım 2 ay kist gitsin diye verdiydi
Semacım okudum canım gÖrmemİŞtİm mutfaĞına mı gİrdİ pekİ sadece..mİsafİrİn geldİmİ pekİ o durumdan sonra..
canım ara kanaman oldumu hiç hap kullanırken lekelenme gibi..bide kasıklarında ağrı oldumu..
ayy canım çok geçmiş olsun kötü olmuş hayatım allah daha beterinden korusun
Canım ara kanaman oldumu hiç hap kullanırken lekelenme gibi..Bide kasıklarında ağrı oldumu..
bende adetım düznsizdı bekarken 9ay önce vermişti o hapı 1 kutuyu kullndım1 ay ara verım 2 kutuyu kullndım sonra eşim izin vermedi attı içinde dogum kontrol hapı yazıyor diye doktora sordum zarrlıym kontrol hapı kullnmk cocugunuz olmaz dedıler dedım uzmanmı bunu söleyen dedı yok dedım sen uzman bana ınmıyn o laflaramı ınanıyon demiştıkızlar aranızda yasmin kullanan oldumu hiç bişey soracağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?