Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Semacım okudum canım gÖrmemıŞtım mutfaĞına mı gırdı pekı sadece..mısafırın geldımı pekı o durumdan sonra..

Günaydın kızlar çok şükür bizde bişey yok ama mübarek bütün gece hiç durmadı ya sürekli şimşekler çaktı aralıksız Allah dışarda olanların ve mağdurların yardımcısı olsun inşallah..

ayy canım çok geçmiş olsun kötü olmuş hayatım allah daha beterinden korusun

aminn canım benim
geçen sene şubatta denetim vardı denetime bi hafta kala yağmurlar yine çoktu ki bu olandan azdı bi su bastı laboratuvarı 5 ton belki daha fazlaaa tek başıma kova kova çıkararak bi haftada temizledim az az geliyor gelmeye devam ediyor motorla çekilcek gibide değil yayılıyor alana cihazlar paslanıcak derdimiz bir değilki o vakitler varya o gücü nasıl buldum nasıl yaptım milletin bahanesi var yok belim yok şuram kimseye elletmedim biri bi gün yardım etti bi çocuk ertesi gün gelmedi belime ağrı girdi diye düşün ben devam ettim denetçiler gelcek rezillik allahtan adamlar geldi bitti tam ama o gün suyun gelişi bitti şans ve kas yaptım ya resmen kollarım karnım falan resmen kas olsu anlatamam sana halimi 200 küsür kere iki tane vileda kovasyla belki daha falza indim çıktım :sinifsinif:

Kızlar aranızda yasmin kullanan oldumu hiç bişey soracağım...

günaydın canım ben kullanmıştım 2 ay kist gitsin diye verdiydi

Semacım okudum canım gÖrmemİŞtİm mutfaĞına mı gİrdİ pekİ sadece..mİsafİrİn geldİmİ pekİ o durumdan sonra..

mutfak su içindeymiş canım bi gittik eve mafoldumben
eşim ortalığı temizlerken bende yemekleri yetiştirdim, misafirlerimizde geldi bu arada kaydirigubbakcemile5 hallettik çok şükür ama yorulduk alkisalkisalkis

kızlar aranızda yasmin kullanan oldumu hiç bişey soracağım...
bende adetım düznsizdı bekarken 9ay önce vermişti o hapı 1 kutuyu kullndım1 ay ara verım 2 kutuyu kullndım sonra eşim izin vermedi attı içinde dogum kontrol hapı yazıyor diye doktora sordum zarrlıym kontrol hapı kullnmk cocugunuz olmaz dedıler dedım uzmanmı bunu söleyen dedı yok dedım sen uzman bana ınmıyn o laflaramı ınanıyon demiştı

Kıttycım gÜnaydın canım

kıalzr bana Şu soĞan kÜrÜnÜn tarıfını bı verırmısınız be..

Bıde bellı bır gÜnde ı baŞlamak gerekıyor ona ben Öyl ebılıyorum bılen varsa bı yazsın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…