Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ewet kızaacammm tabi ister darıl ister küs ama hastasın dinlenmeden geçmez ki ilaçta almıyorsun tmm madem merak ettin azıcık dur ama iiliğin için dinlenmelisin opuyorumnanaktan

valla öğlen ice kötü oldum dediğini dinliycem diye dediğin gibi soğuk bir duş aldım ama saçlar berbart olduu o halde kuaföre gittim saçıma tek kat fön çektirebildim ..2. kata dayanamadım biuraz turladım .. eve geldim...1 elma.. 5 karanfil.. l2 limon .. dilimleyip ıhlamurla kaynattım içiyom şimdi kardeşim geldi kociş yok ya bakmak için bana :):): gerçi onunla ilgilenmekten dinlenemiyom gelme dedim illa gelicek ....:):):) ..şimdi daha iyiyimmm

hihoyyyt BEN YAPTIM BEN YAPTIM
MANTARDAN Bİ GİRDİM kaydirigubbakcemile3
ÖLE Bİ ELEKTRK VERDMKİ HERKES HASTA kaydirigubbakcemile3
HA HA HA

Anacım eltim elinde bi valizle kaynanama geldi karnı burnunda
ramazan olduğundan ne alakaysa burda kalıyolar
kaynanam öle istiyomuş
aslında çok üzülüyom kıza ama elmden bişey gelmiyo

kızım varya sen tam bir salaksın ya serseri ...beni senin kadar güldüren kimse olmadı hayatımda ya...ben sana çok gülüyrum:roflol::roflol:

NANKÖRSÜN KIZIM SEN kaydirigubbakcemile3

len cosmo sen şu eltini gönder var ya ...harbiden öpücem bak seni gönder yaaa.... gitsin lütfen ne yürüyüşü bu be insanlar selden geberiyor alalallahhhh

KOCASI ZORLA GÖTÜRÜYO KIZIM kaydirigubbakcemile
ANASINDAN KORKUYO ÇOCUK akannehir

slm kıslar ii akşamlar mısır püskülü cenesiz sana maydonaza otur ddim iç emedimkidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Hahhayyyyyy
kocasını aradı beni burdan al gece diye
kocası 12 den önce gelmez
ninikkkkk help meeeee
len cosmo sen şu eltini gönder var ya ...harbiden öpücem bak seni gönder yaaa.... Gitsin lütfen ne yürüyüşü bu be insanlar selden geberiyor alalallahhhh

KORKUCAK TABİ YIRTIĞIM BEN

HAYIRDIR SENİNKİ GALİBA SENDEN DAHA ÇK TIRSIYOR HA...KIZIM GELİN İŞTE NE OLSUN BESLE BÜYÜT ELİN KIZI BÖYYYLE DOLDURSUN ÇOÇUĞUNU:roflol::roflol:[/QUOTE]

Hahhayyyyyy
kocasını aradı beni burdan al gece diye
kocası 12 den önce gelmez
ninikkkkk help meeeee

AMAN BENDE SENİ BŞEY SANDIM BE...SENDEN BİŞEY OLMAZ BEN SAN SÖYLEYİM ...NERDE BENİM CAYDIRICI COSMOM NERDE HAA?NERDE BENİM ŞEYTANA PAPUCUNU TERS GİYDİREN COSMOM NERDE HA...?delikafadulden HADİ ASLANIM YAPARSIN SEN BE HADİ KOÇUM YÜRÜ ARKANDAYIM BENvereliniortak

cossssssssssooo ninik ses verin anam

KIZIM SIRF BİZ KONUŞUYORUZ NAN..SENİN SESİN ÇIKMIYOR..KIZIM SEN BU COSMOYA NEDEN TARİF EDERSİN Kİ BİZİMKİNİN ALGILAMADA SORUNU VAR BİLMİYOR MUSUN SEN OTUR DEDİN O İÇMEYİ DÜŞÜNÜYOR...ALLAHTAN BAŞKA BİŞEY DEMEDİN YANİ MAYDANOZ YERİNE BAŞKA BİŞE YOLSAYDI BİDE ALLAH KORUSUN...delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…