ewet kızaacammm tabi ister darıl ister küs ama hastasın dinlenmeden geçmez ki ilaçta almıyorsun tmm madem merak ettin azıcık dur ama iiliğin için dinlenmelisin opuyorumnanaktan
nana ateşin ne durumda ilaç almadın dimi...valla bizim topiğin adını acil klinik diye değiştirmeliyiz bence hepimiz hastayız b ebu ne böyle artık nbr? yerine senin rahatsızlığın neydi diye sormaya başlıcaz gibi geliyor:roflol::roflol:
Anacım eltim elinde bi valizle kaynanama geldi karnı burnunda
ramazan olduğundan ne alakaysa burda kalıyolar
kaynanam öle istiyomuş
aslında çok üzülüyom kıza ama elmden bişey gelmiyo
hihoyyyt BEN YAPTIM BEN YAPTIM
MANTARDAN Bİ GİRDİM kaydirigubbakcemile3
ÖLE Bİ ELEKTRK VERDMKİ HERKES HASTA kaydirigubbakcemile3
HA HA HA
valla öğlen ice kötü oldum dediğini dinliycem diye dediğin gibi soğuk bir duş aldım ama saçlar berbart olduu o halde kuaföre gittim saçıma tek kat fön çektirebildim ..2. kata dayanamadım biuraz turladım .. eve geldim...1 elma.. 5 karanfil.. l2 limon .. dilimleyip ıhlamurla kaynattım içiyom şimdi kardeşim geldi kociş yok ya bakmak için bana :):): gerçi onunla ilgilenmekten dinlenemiyom gelme dedim illa gelicek ....:):):) ..şimdi daha iyiyimmm
kızım varya sen tam bir salaksın ya serseri ...beni senin kadar güldüren kimse olmadı hayatımda ya...ben sana çok gülüyrum:roflol::roflol:
kaynanam öle istiyomuş
aslında çok üzülüyom kıza ama elmden bişey gelmiyo[/QUOTE
aman gitmesin yaa ben okada hastaydım annem naptı gitmedimmm kendi evimde rahatım yaa
oda öyle yapsın sende üzülme be şekerr herkes istedini yaşar
kızım varya sen tam bir salaksın ya serseri ...beni senin kadar güldüren kimse olmadı hayatımda ya...ben sana çok gülüyrum:roflol::roflol:
kaynanam öle istiyomuş
aslında çok üzülüyom kıza ama elmden bişey gelmiyo[/QUOTE
aman gitmesin yaa ben okada hastaydım annem naptı gitmedimmm kendi evimde rahatım yaa
oda öyle yapsın sende üzülme be şekerr herkes istedini yaşar
KOCASI ZORLA GÖTÜRÜYO KIZIM kaydirigubbakcemile
ANASINDAN KORKUYO ÇOCUK akannehir
HAYIRDIR SENİNKİ GALİBA SENDEN DAHA ÇK TIRSIYOR HA...KIZIM GELİN İŞTE NE OLSUN BESLE BÜYÜT ELİN KIZI BÖYYYLE DOLDURSUN ÇOÇUĞUNU:roflol::roflol:
len cosmo sen şu eltini gönder var ya ...harbiden öpücem bak seni gönder yaaa.... Gitsin lütfen ne yürüyüşü bu be insanlar selden geberiyor alalallahhhh
KOCASI ZORLA GÖTÜRÜYO KIZIM kaydirigubbakcemile
ANASINDAN KORKUYO ÇOCUK akannehir
HAYIRDIR SENİNKİ GALİBA SENDEN DAHA ÇK TIRSIYOR HA...KIZIM GELİN İŞTE NE OLSUN BESLE BÜYÜT ELİN KIZI BÖYYYLE DOLDURSUN ÇOÇUĞUNU:roflol::roflol:
aman bazıları dolmuyor boş aklıyor bi o tarafa dönüyor bi bu tarafa iki ara bı derede kalıyorlar delikafaduldenkaydirigubbakcemile3delikafaduldendelikafadulden
Hahhayyyyyy
kocasını aradı beni burdan al gece diye
kocası 12 den önce gelmez
ninikkkkk help meeeee
slm kıslar ii akşamlar mısır püskülü cenesiz sana maydonaza otur ddim iç emedimkidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
cossssssssssooo ninik ses verin anam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?