Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

anam ben sana aşagıdan dedım yoksam sen yogurta oturdun maydonuzuda içiyonmu delikafadulden:roflol::roflol::roflol:

ALLAHIMMMMMMMMMMM YAREBBİMMMMMMMMMMM SANA GELİYORUM....LEN COSMO YOĞURDAMI OTURDUN YOKSA HADİ DOĞRU SÖYLE KOPTUM BEN YA....KIZIM SEN OLMASAN BEN KİME GÜLCEM YA:roflol::roflol::roflol:

vER COŞKUYU VERRRR
KARŞIMDA FİL GİİB Bİ KADIN VAR KIZIM BORU DEĞİL
KOLAYSA SEN KALDIR

Cosmo korkma anam ıÇede bılırsın ama ıÇtıĞınde ıntıhabı kuurtur ıdrar yollarında mıkrop falan varsa onu alır..bÖbrekte ıŞe yarar mı bılmem ...altlaÜstÜ karıŞtırıyor musun anacım sen...?

Anammmmmmmmmmmmmmmm koptum yaaaaaaaa.....allahımmmmmmmmmm neler var dÜnyadaaaa.......

COSMO KIZ ARTIK KARABASAN MAYDANOZ KILIĞINDA GELCEK SANA:roflol::roflol::roflol:

içtiğin otların neye yaradıgını bılıptemı içiyon cosmo zemuszemus
Kirazın sapları ayrık ve mısır püskülüyle kaynatılarak demlendiğinde ise ayak ve karın şişliğinde, arpayla kaynatılarak elde edilen demlemeyse idrar söktürücü olarak kullanılıyor.

Adanalı aktar Yusuf Değişmez ise kiraz saplarının en çok idrar yolları enfeksiyonları için tercih edildiğini belirterek, kiraz sapı çayının vücuttaki ödemlerin atılmasında da etkili olduğunu söyledi.

amanda aman alınırmıymış cosmo amanda aman bi biskrem versem barısırmıymış bize cagrsam gelırmıymış amanda aman ne tatlı şeymişssin sen :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…