anammmmmmmmmmmmmmmm koptum yaaaaaaaa.....allahımmmmmmmmmm neler var dünyadaaaa.......
vişşşş aneyyy ona neymiş öle sakim sankim böle küfür kimin bişey etti kaydirigubbakcemile3
Allahtan henÜz teksİ senden bİ tane daha dÜŞÜnÜnce bÜnyem kaldırmıyor valla...neyse o bÜyÜyene kadar kÜÇÜk cosmo olana kadar bayya bİ vakİt geÇİÇek o zamn benİmkİ olucak bİde benden bİ tane daha bu dÜnyada dÜŞÜnsen len cosmo...
Kızıştırma nan ortalığı sana sararım bak
amanda aman alınırmıymış cosmo amanda aman bi biskrem versem barısırmıymış bize cagrsam gelırmıymış amanda aman ne tatlı şeymişssin sen :roflol:
SENLEN BENMKİ DE ÇİFTLEŞİRSEEEEEEEEEEEEEEE delikafadulden
haydinnnnnnnn ben kaçar...bu çocuk uyucak büyücek uyanık kalnlar düşünsn 12 ye kadar artık....hahaha ayyy allahım çok güldüm yarebbim ya...cosmo len allahta seni güldürsün valla bütün morelimi düzelttin be...şeniz hadi öpüşüp barışalım ...gönderirim bak benimkileri ona göre....delikafaduldencmaydonoz kostümüyle gelicek çocuklar tanımamazlık yapma bak gücenirler :roflol: Ayyy ben hala gülüyorum....hadi kaçayım ben üşütücem biraz daha kalırsam...
neyse kıslar benım kociş sızdı yataga bensiz geçmez gıdemde götürem haden ii geceler öpüldünüz çavvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?