Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Allahtan henÜz teksı senden bı tane daha dÜŞÜnÜnce bÜnyem kaldırmıyor valla...neyse o bÜyÜyene kadar kÜÇÜk cosmo olana kadar bayya bı vakıt geÇıÇek o zamn benımkı olucak bıde benden bı tane daha bu dÜnyada dÜŞÜnsen len cosmo...

SENLEN BENMKİ DE ÇİFTLEŞİRSEEEEEEEEEEEEEEE delikafadulden

HAYDıNNNNNNNN BEN KAÇAR...BU ÇOCUK UYUCAK BÜYÜCEK UYANIK KALNLAR DÜŞÜNSN 12 YE KADAR ARTIK....HAHAHA AYYY ALLAHIM ÇOK GÜLDÜM YAREBBıM YA...COSMO LEN ALLAHTA SENı GÜLDÜRSÜN VALLA BÜTÜN MORELıMı DÜZELTTıN BE...Şeniz HADı ÖPÜŞÜP BARIŞALIM ...GÖNDERıRıM BAK BENıMKıLERı ONA GÖRE....delikafaduldenCMAYDONOZ KOSTÜMÜYLE GELıCEK ÇOCUKLAR TANIMAMAZLIK YAPMA BAK GÜCENıRLER :roflol: AYYY BEN HALA GÜLÜYORUM....HADı KAÇAYIM BEN ÜŞÜTÜCEM BıRAZ DAHA KALIRSAM...

neyse kıslar benım kociş sızdı yataga bensiz geçmez gıdemde götürem haden ii geceler öpüldünüz çavvv

Karpuzda yata yata büyürmüş
git yat nan hadi öpreim seni çok

neyse kıslar benım kociş sızdı yataga bensiz geçmez gıdemde götürem haden ii geceler öpüldünüz çavvv

anam senin koçişinde maşallah bebek be..siz rolleri değiştirmişsiniz...bizim evde bu rol benim kimselere vermem bende kocamsız uyumyamam..allahta uyutmasın ayyy canım ebnim o bee...

Bak ın kızlar yarın sabah 8 :30 kadar sıze vakıt o saate kadar topŞkte olun daĞıtırım leyyyyyyyyyyyynnnnnnnnn....cosmo senın hıÇ kaÇısın yok sabah senı gÖrmeyınce merak edıyroum lÜtfen 8:15 te sen aÇık ol kuŞum hadı ÖptÜm rÜyanda benı gÖr ben maydanozzzzzzzzzzzzzzzz

bende kıs onla onsuz uyuyamam kısdımmı cekıp gderım yataktan ama sabaha kadrda dönerim uyuyamm yannda olmayınca onun oda zaten dayanamaz1 saat sonra gelır zorla yataga götrr :roflol:

canlarım bu gecelik bukadar yeter
eltim tıslamaya başladı
gidip yürüteyim şunu
sabaha görüşürüz inş.
hepinizi çok seviyom
hadi allaha emnaet olun dualarınızdan eksk etmeyn beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…