ninikkkk içindeki ses ne diyor ben kalmış olabilirmiyimmmm
kıs mısır püskülü resetlıyım derken pc tümden çökermetme ha sen hep kazı koz anlıyon :roflol:
ANAM BAK BU TOPİKTE COSMO HAMİLE KALIYORSA HERKES KALIR DİYORUM BEN...a.s ÇÜNKÜ ALT LA ÜSTTÜ AYIRAMIYOR delikafadulden
ANAM BAK BU TOPİKTE COSMO HAMİLE KALIYORSA HERKES KALIR DİYORUM BEN...a.s ÇÜNKÜ ALT LA ÜSTTÜ AYIRAMIYOR delikafadulden
Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoookklava: :mymeka:
sana çok pis karate yaparım bak hee delikafadulden
Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoookklava: :mymeka:
sana çok pis karate yaparım bak hee delikafadulden
BENDE TEKWANDO YAPARIM SANA YEŞİL KUŞAGIM VAR BAK :roflol::roflol:
ooooo yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn topiğinnnnn gerçekçisi böyle diyorsaaaaaaaaa süperr teşkür ederim canım arkideşimmm :1hug: :1hug: :1hug:
ÇİÇEK KISIM BU MASIR PÜSKÜLÜ COSMOYA MAYDONAZA OTUR YOGURDUN SUYUNU İÇ DEDİK BU TERSİNİ YAPMIŞ YOGURDA OTURMUŞ ALTI ÜSTÜDE KARIŞTRYR :roflol:
yok yokk gözümlen görsem inanmamm cosmo yapmazzzzz bi yanlışın olmasınnn kaydirigubbakcemile3 sakın bunu yapan cosmonot olmasınnn cosmonun kötü ikiziiii akannehir
çiçek sana bişi sordum deminden beri peşindeyim bi yakalayamadım bi yerde denk geldi bi özele bak oraya yazdım eeee hadi artık
yok yokk gözümlen görsem inanmamm cosmo yapmazzzzz bi yanlışın olmasınnn kaydirigubbakcemile3 sakın bunu yapan cosmonot olmasınnn cosmonun kötü ikiziiii akannehir
öylemii cosmoooooooooooooooooooooooo saf modunla cevapla amaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?