Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Eveeeeeeeeeeeeet gÜnaydın faslı bıttı artık hadı konuŞun bakım nettınız...

hb ninik sen de hg çiçekcik

hoşbulduk şekercimmmmmm opuyorumnanaktan

Eveeeeeeeeeeeeet gÜnaydın faslı bİttİ artık hadİ konuŞun bakİm nettİnİz...

yaw benim dün çok bacak ağrım vardı hamişlik belirtisi olabilirmiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
birde dün fikfik yaparken içeri çok sıvıymış eşim dedi ben preseed kullanmıştım bu ay eşim onu kullanırkenden bile daha sıvıydı dedi ama akıntım yok acabaaaaaaaa sol kasıkta batmalarrrrrrrr acabaaaaaaaaaaaa ama bu batma bende her ay olurrr ooof ne diyimm heyecanlan iki günü bekliycem hoş sürpriz yapıp erkenden yani yarında gelebilir CADIARZU

canım benımde bacak agrım vardı baldırımda damr cekılmesı gıbı bıseydi akıntım yoktu baktma vardı kasıklarımda agrı vardı ama bizimki foss cıktı ı:sm_cool::sm_cool:nsallh sennkı tutar

çiçeem iyi düşü n ii olsun
ben pc ye bişey yaptım ama ne bilmiyom
feleği şaştı valla
bi resetlesemmi acep?
QUOTE=cicekcik;9007302]hoşbulduk şekercimmmmmm opuyorumnanaktan

yaw benim dün çok bacak ağrım vardı hamişlik belirtisi olabilirmiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
birde dün fikfik yaparken içeri çok sıvıymış eşim dedi ben preseed kullanmıştım bu ay eşim onu kullanırkenden bile daha sıvıydı dedi ama akıntım yok acabaaaaaaaa sol kasıkta batmalarrrrrrrr acabaaaaaaaaaaaa ama bu batma bende her ay olurrr ooof ne diyimm heyecanlan iki günü bekliycem hoş sürpriz yapıp erkenden yani yarında gelebilir CADIARZU[/QUOTE]

çiçeeemmmm nabersin kız

iyiyim bebişimmm yaa işte kendi çapımda belirti kovalamacasına girdimmm yineeee ama çok heyecanlıııı
sen nasılsınn dün niniki koparmışın gülmektenn bebemmm yawwwwwwww bende isteremmmmm opuyorumnanaktan

canım benımde bacak agrım vardı baldırımda damr cekılmesı gıbı bıseydi akıntım yoktu baktma vardı kasıklarımda agrı vardı ama bizimki foss cıktı ı:sm_cool::sm_cool:nsallh sennkı tutar

valla ne diyim şekerim boşver ben her ay gani gani yaşarım belirti kaydirigubbakcemile3 bu ayı da yine diğer aylardan ayırmıyım darılırrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3

çiçeem iyi düşü n ii olsun
ben pc ye bişey yaptım ama ne bilmiyom
feleği şaştı valla
bi resetlesemmi acep?

evet bebemmm ben iyi dşünüyorummm bu ay sankii kaldım yaaa içimden iki ses geliyor biri en azından böyle diyorrrrrrrrrrr akannehir

resetle tatlım yeniden başlat yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…