Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

cosmo yanlıaz akşam patlattın beni gülmekten leyn...naptın görümceni götürdün mü yürüşe..onada çok güldüm len demişsin ya dur ben şunu yürütüpte geleyim sanki köpeğini çişe çıkardın delikafadulden

Ay yürüttüm anacım tekrar eve geldk kocasının onu gelip alması vs saat 1i buldu. akannehir

Ay yürüttüm anacım tekrar eve geldk kocasının onu gelip alması vs saat 1i buldu. akannehir

varya allah reva grmedi senle dalga geçtim tam yatıcam yasin gitti arkadaşlarını bırakmaya iş yerinin arabası bizimkinde kalıcakmış taa karşıyakaya gidip gelmesi saat oldu 12 len dedim cosmonun ahı tuttu...gece bide kalktım ona krep yaptım sabah yapıştım tabi yatağa

Valla bizim çaycımız genel müdür gibi sengözlerimebaksanab
9dan önce gelmez, çayın olması 10u buluyo klava:
sana afiyet olsun cokacimcoook kiraz sapı kaydirigubbakcemile3

sagol mısır püskülü bziimkide normalde 8,30 gelmesi lazım ama 8,40 ı buluyor kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Yaaa Allahın adaleti işte kaydirigubbakcemile3
Krepi nasıl yapıyon kız bu arada ?

Yaaa Allahın adaleti işte kaydirigubbakcemile3
Krepi nasıl yapıyon kız bu arada ?

bebeğim ben göz kararı yapıyorum ya..ölçüm yok yani naniknanik

ama genelde 2 yumurta 2 bardak süt aldığı kadar un koyuluyor...ama ben tek kişiye yaptığımdan 1 yumurta aşağı yukarı 1 bardak süt koyuyorum aldığı kadarda un işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…