yawww kitty bunlar ammada uzattı bende alıyorum bu sitelerden habire bişeyler bundan başkalarındannnnnn hiçte bişey gelmedi başımaaaa yaw bırak anlatmaaaaaa yaaa gel elbirliği yapalımmklava: klava: klava: ne dersinnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Cosmooo nerdesİn lan yİne kayboldun...
evet biz kullanıp gizli gizli hamiş olalalım dimi canım :roflol::roflol:
Kİtty ne yaptı anam bu yİne kızdırdı senİ hayırdır cevap mı vermİyor
evet yaaaa bence süper bi fikir tamam bugün kalalımm yarına ilan edelimm hahahaaaa
kaydirigubbakcemile3
hoşgeldinn canımmmmmmmm
güzel haberleri sabret vericezzzz kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
aay canım benim maşallah maşallah allahım sağlıcaklan hayırlısıylan kucağına almayı nasip etsinn opuyorumnanaktan
tesekkur ederım saol canım
ben söylemicem cicegim hamiş olsamda burda hala hamiş olmaya calısıyor gibi devam edecem :roflol::roflol:
kac gundur yazdıgım hicbirseye cevap yazmıyor artık bende yazmam canım benden gunah gitti
ve ikinci zoruma giden seyde ne sen nede o ikinizde bana nasıl oldugumu sormuyorsunuz bile hadi bunuda gectim sormak zorundada degilsiniz ama insan bir hosgeldin der o bile yok arada kaynıyor seylerini gecelim artık isteyen görür ninikim neyse bende artık herkese bana davrandıgı gibi davranırım olur biter
hahaaa oda iyi fikirrrrrr kaydirigubbakcemile3ben söylemicem cicegim hamiş olsamda burda hala hamiş olmaya calısıyor gibi devam edecem :roflol::roflol:
anacım sabrede sabrede sabır taşı oldum valla yakında çatlıcam kafamçokkarıştı
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN canım aminnnnnnnnnnnnnnn
kız neydi belirtilerinn yazsana acuk kendimize pay çıkaralımm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tunesarcım tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaaaa
hahaaa oda iyi fikirrrrrr kaydirigubbakcemile3
aaa dur şekerimmm yaaaa çatlama patlamaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava: daha dur çok güzel zamanlar bizi bekliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
AAA KIZIM VAR YA SEN KÖRSÜN HA İNANKİ...LEN DÜN KONUŞTUM YA HOŞGELDİN CANIM NASILSIN DEDİM KIRICAM BAK KAFANI :mymekaELÜÜÜÜ GİRİP GİRİ P ÇIKIYORSUN ONDAN GÖRMÜYORSUN BENCE TAKİP EDMİYORSUN
kac gundur yazdıgım hicbirseye cevap yazmıyor artık bende yazmam canım benden gunah gitti
ve ikinci zoruma giden seyde ne sen nede o ikinizde bana nasıl oldugumu sormuyorsunuz bile hadi bunuda gectim sormak zorundada degilsiniz ama insan bir hosgeldin der o bile yok arada kaynıyor seylerini gecelim artık isteyen görür ninikim neyse bende artık herkese bana davrandıgı gibi davranırım olur biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?