Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

evet biz kullanıp gizli gizli hamiş olalalım dimi canım :roflol::roflol:

Cosmooo nerdesİn lan yİne kayboldun...

ninik mürvet bence bişey yaptııı bana öyle geliyorrrr belki isteyerek değil amaaa hahahahaaaaaaaa bence mürvetle comsoyu çok yakın markajda tutmayalım birbirlerine yaramadılar anacım birbirlerinin kimyalarını bozdular sanırsammm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kİtty ne yaptı anam bu yİne kızdırdı senİ hayırdır cevap mı vermİyor

kac gundur yazdıgım hicbirseye cevap yazmıyor artık bende yazmam canım benden gunah gitti
ve ikinci zoruma giden seyde ne sen nede o ikinizde bana nasıl oldugumu sormuyorsunuz bile hadi bunuda gectim sormak zorundada degilsiniz ama insan bir hosgeldin der o bile yok arada kaynıyor seylerini gecelim artık isteyen görür ninikim neyse bende artık herkese bana davrandıgı gibi davranırım olur biter

tunesarcım tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaaaa

AAA KIZIM VAR YA SEN KÖRSÜN HA İNANKİ...LEN DÜN KONUŞTUM YA HOŞGELDİN CANIM NASILSIN DEDİM KIRICAM BAK KAFANI :mymekaELÜÜÜÜ GİRİP GİRİ P ÇIKIYORSUN ONDAN GÖRMÜYORSUN BENCE TAKİP EDMİYORSUN

ben söylemicem cicegim hamiş olsamda burda hala hamiş olmaya calısıyor gibi devam edecem :roflol::roflol:
hahaaa oda iyi fikirrrrrr kaydirigubbakcemile3

anacım sabrede sabrede sabır taşı oldum valla yakında çatlıcam kafamçokkarıştı

aaa dur şekerimmm yaaaa çatlama patlamaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa klava: daha dur çok güzel zamanlar bizi bekliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN canım aminnnnnnnnnnnnnnn
kız neydi belirtilerinn yazsana acuk kendimize pay çıkaralımm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aslında belırtı adına pek bişe yasamadım cunku gunumden 5 gun once ewde bı gun sonrada kanda baktırdım
oyuzden daha belırtıler olacak asmaya gelmemıstı bence adet oncesı belırtılere takılmayın derım ben cunku gununuz gectıkten sonra oluyo hepsı bence
horman sewıyesı arttıkca yanı vucutta
benım gunumden 6 gun once kahverengı kanla karısık gıbı leke geldı yerlesme kanaması oldugunu dusunup test yaptım cıktı
sonra gunume yakında oksururken oturup kalkarken kasıklarım gerılıyodu
bıde normalde adet oncesı gogusler şişer bu sefer olmayınca anladım hamıle oldugumu
cok yazdım herhlade ama bıraz gevezeyımdır ben delikafaduldendelikafadulden

Kıtty yanlız var ya cıdden ÜzÜldÜm yanı bence haksızlık edıyorsun bıze canım ıınankı sen olmadıĞın zamanlarda bıle hep soruyoruz kıtty nerde dıye hıÇ okumuyor musun bunları?hatta ben dıyorum nereye kayboldu bu bır ıŞler Çevırıryor bence dıyorum gÖrmÜyor usun tatlım sen bunları sence senle ılgılenmesek sorarmıyız senı

hahaaa oda iyi fikirrrrrr kaydirigubbakcemile3

aaa dur şekerimmm yaaaa çatlama patlamaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa klava: daha dur çok güzel zamanlar bizi bekliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

anacım napim onarılmazsam çatlıcamda patlıcamda ortadan culunk diye ayrılıcam hahaahah delikafadulden

kızım sana dunde bunu söylemiştim demekki daha öncesinden var birsyeler ala ala bak üsenmem 200 sayfada okur bulur getiririm önumuze yazdıgım seylere cevap gelmiyor girip cıkıyorum ama yeni gelen mesajları takip ediyorum

Kityy cim şu an kafam nasıl kalabalık görsen şaşarsın
sadece senin bu yazına takıldım diye yazıyomm
anacım ben sana özelden de yazmıştım bizden başka topiclere gitmerne bozuluyoz diye
burda ilgisiz değilsin ki sen hepimizden büyüksün biz zaman zaman senin bilgine ihtiyaç duyuyorz neden böel yapıyon anam sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…