Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

sence ben üzülmuyormuyum böyle davranılmasına murvet bile beni daha cok merakediyor sizden tık yok

kittyyyyyyyyyy bana söylersin aammaaa demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

söylerim cicegim opuyorumnanaktan

KIZIM BAK SENİN TRİBİNİDE YERİM SENİ DE YERİM SİNİR ETME BENİ...ARADA KAÇIRDIKLARIM OLABİLİR AMA ONA KIZMA HAYATIM YA Bİ İNTERNETTEN ARAŞTIRIYORUM Bİ TOPİKLERDEN ARAŞTIRIYORUMM ŞU KİSTTİN ÇARESİNİ LÜTFEN MAZUR GÖR BİRAZ ANLAYIŞ YANİ ARKADAŞIM...KASTİ YAPILAN BİŞEY YOK BUNU GAYET İYİ BİLİYORSUN:1hug:

slm kısslar geldim ben yaa uyukluyorum resmen masanın başında çok fena uykum var sanki elimden ayağımdan can çekilmiş noluosa bu kadar zor yazıorum bunu bile

YAAA MAŞALLAH MAŞALAHHH TATLIM YA HERKESTE BAŞKA BAŞKA İŞTE BENİMDE 2 GÜNÜM VAR MERAKTAN ÇATLIYCAM YAPSAMMI ACABA TEST OOF KORKUYORUMMMM YAA BENİMDE GÖĞÜSLERİM SON REGLİLERİMDE ŞİŞMİYORDU BU SEFER ŞİŞTİİ kaydirigubbakcemile3 ONDAN BİRAZ ŞÜPHELENDİM BİRDE REGLİ ÖNCESİ ÇOK KASIKLARIM AĞRIRDI BU SEFER YOK SADECE Bİ KAÇ KEZ SOL KASIKTA CİDDİ BATMA OLDUU OOF NE BİLİM İŞTE HEYECANDAN ŞEKERCİMM MERSİİİİİİİİİİİİ :1hug: a.s.

YALNIZ KİTTYCİMM NİNİKİME ŞAHİTİM KIZLAR SENİ DİLİNDEN HİÇ DÜŞÜRMÜYOR TATLIM YAA YAPMA BÖYLEEEE BAKKK YAZIKK KIZZZ KAÇ KEZ DİYORLAR BUGÜN BİLE YİNE MEVZUSU OLDU HERGÜN KONU KİTTY NİREYE KAYBOLUYOR OLUYOR TATLIM YAA VALLA ÜZME NİNİKİİ VALLA GÖRMEMİŞİNDİR YAZDIKLARINI

bak diyorummm bence kitty hamileeee hormonlarının oyununa geliyorrrrrrrrrrrrrrrr inşallahhhhhhhhhhh

EVET BENı ÜZME COSMOYA ıSTEDıĞıNı YAP ...delikafadulden COSMO YAPÇEK BıŞEY YOK ANACIM HER KOYUN KENDı BACAĞINDAN ASILIR

ninik at beni ortaya at

KIZIM TIRMALIYOM LEN BURDA YARIM SAATTİR KIZI İKNA EDİCEM DİYE DELÜÜÜ :mymeka: SEN NERDESİN SİSTEM SİSİTEM YİCEM SİSTEMİNİ YANİ DOSTLUKTA BİYERE KADAR COSMO BURDA YOLLARI AYIRMALIYI Z SANKİ :gitme: ELVEDAAAAAA

EVET BENİ ÜZME COSMOYA İSTEDİĞİNİ YAP ...delikafadulden COSMO YAPÇEK BİŞEY YOK ANACIM HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR

kız zilli olurmu öyle şeyy cosmoda kitty diyip diyip duruyorrrrrrr ninikte ikinizede şahitlik yaparımm ama yövmiyemi unutmayınnnn kaydirigubbakcemile3

ya sakin olun kıslar bak hepiniz hamişsinz sanrım onu stresı var diğer kıslrdada regl stresi var hoş görelim birbirimizi ktyycım ben soruyom ya yetmıyommu anam sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…