Kİtty yanlız var ya cİdden ÜzÜldÜm yanİ bence haksızlık edİyorsun bİze canım İİnankİ sen olmadıĞın zamanlarda bİle hep soruyoruz kİtty nerde dİye hİÇ okumuyor musun bunları?hatta ben dİyorum nereye kayboldu bu bİr İŞler Çevİrİryor bence dİyorum gÖrmÜyor usun tatlım sen bunları sence senle İlgİlenmesek sorarmıyız senİ
kittyyyyyyyyyy bana söylersin aammaaa demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızım sana dunde bunu söylemiştim demekki daha öncesinden var birsyeler ala ala bak üsenmem 200 sayfada okur bulur getiririm önumuze yazdıgım seylere cevap gelmiyor girip cıkıyorum ama yeni gelen mesajları takip ediyorum
aslında belırtı adına pek bişe yasamadım cunku gunumden 5 gun once ewde bı gun sonrada kanda baktırdım
oyuzden daha belırtıler olacak asmaya gelmemıstı bence adet oncesı belırtılere takılmayın derım ben cunku gununuz gectıkten sonra oluyo hepsı bence
horman sewıyesı arttıkca yanı vucutta
benım gunumden 6 gun once kahverengı kanla karısık gıbı leke geldı yerlesme kanaması oldugunu dusunup test yaptım cıktı
sonra gunume yakında oksururken oturup kalkarken kasıklarım gerılıyodu
bıde normalde adet oncesı gogusler şişer bu sefer olmayınca anladım hamıle oldugumu
cok yazdım herhlade ama bıraz gevezeyımdır ben delikafaduldendelikafadulden
Kİtty yanlız var ya cİdden ÜzÜldÜm yanİ bence haksızlık edİyorsun bİze canım İİnankİ sen olmadıĞın zamanlarda bİle hep soruyoruz kİtty nerde dİye hİÇ okumuyor musun bunları?hatta ben dİyorum nereye kayboldu bu bİr İŞler Çevİrİryor bence dİyorum gÖrmÜyor usun tatlım sen bunları sence senle İlgİlenmesek sorarmıyız senİ
sence ben üzülmuyormuyum böyle davranılmasına murvet bile beni daha cok merakediyor sizden tık yok
TÜHHH YAZIKLAR OLSUN KİTTY SANA :mymeka: LEN HER GELİŞİMDE KONUŞUYORUM GİT LEN ÜŞENME OKU 200 SAYFA BAK BAKALIM NE YAZILMIŞ NE OLMUŞ...HABERİNİ ALIYORUM SENİN DHA ADET OLMADIĞINI BİLİYORUM O ESNADA BAŞKA BİRİ SORMUŞ OLUYOR LEN Bİ DAHA MI SORAYIM ADET OLDUN MU DİYE CADIARZU
kityy cim şu an kafam nasıl kalabalık görsen şaşarsın
sadece senin bu yazına takıldım diye yazıyomm
anacım ben sana özelden de yazmıştım bizden başka topiclere gitmerne bozuluyoz diye
burda ilgisiz değilsin ki sen hepimizden büyüksün biz zaman zaman senin bilgine ihtiyaç duyuyorz neden böel yapıyon anam sen?
merhaba şekerler
ninik at beni ortaya at
merhaba şekerler
EVET BENİ ÜZME COSMOYA İSTEDİĞİNİ YAP ...delikafadulden COSMO YAPÇEK BİŞEY YOK ANACIM HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR
merhaba diğer hamiş heyoo topiktee iki hamiş var şu andaaaaa kim diycek olursan tunesar arkideşimizde senin gibim hamişmişşş opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?