Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kızlar yaa hava koşulları kötü olmadan ben çıkıyorum yoksa eve denizaltıylan gidebilirimmm
çok öpüyorum hepinizi bi sürü işim var yarın iftara bi sürü ağır toplar geliyor kayınvalide kayınpeden kendi anam babam abim teyzem dayım ooy oyyy ateş bastı şimdidennnnnnnnnnnnnnnnnnnn

baska topiclerdede benim bilgime ihtiyac duyan cocuklar oluyor bunda bozulmanızı gerektirecek birsey göremiyorum ayrıca giderim gitmem sana ne kızım :mymeka:

ye beni ninikim :roflol::roflol:

h.b kittycim sen de h.g

hosbuldum tubacım nasılsınız bakalım?opuyorumnanaktanŞeniz

kitty beni hamile bırakkkkkkkkkkkkkkk

olur bebemmmmmmmmmmmmmm sen yeterki iste hokkussssssssss pokkussssssssssssssssss cicegim tomurcuklansın :roflol:

hb canım nbr seni kızdırıyorlar galiba eee durumlar nasıl var mı hayır haber

iyilik canım ne olsun bunllarla ugrasıp duruyorum sallamıyorlar sallaım diyorlar ben bir sallicam ikisinide görecekler ozman :roflol:

tamam cicegim gule gule bidenem Şenizopuyorumnanaktan dikkatli ol opuyorumnanaktankızım yorma kendini bu kadar yaw tamda önemli gunde geliyorlar inşallah meleginin haberinide verirsin onlara :Saruboceq::Saruboceq:

kityyy aldım kıs gıttı gıdıyordan testi kaç güne gelirki acepppkaydirigubbakcemile3

hayırlı ve ugurlu olsun canım yarın elinde olur opuyorumnanaktan

nanoş niye sesin cıkmıyor bidemen cokmu yogun bugun işler opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…