kityyy aldım kıs gıttı gıdıyordan testi kaç güne gelirki
hosgeldiniz tubişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3
Kityy cim şu an kafam nasıl kalabalık görsen şaşarsın
sadece senin bu yazına takıldım diye yazıyomm
anacım ben sana özelden de yazmıştım bizden başka topiclere gitmerne bozuluyoz diye
burda ilgisiz değilsin ki sen hepimizden büyüksün biz zaman zaman senin bilgine ihtiyaç duyuyorz neden böel yapıyon anam sen?
KIZIM BAK SENİN TRİBİNİDE YERİM SENİ DE YERİM SİNİR ETME BENİ...ARADA KAÇIRDIKLARIM OLABİLİR AMA ONA KIZMA HAYATIM YA Bİ İNTERNETTEN ARAŞTIRIYORUM Bİ TOPİKLERDEN ARAŞTIRIYORUMM ŞU KİSTTİN ÇARESİNİ LÜTFEN MAZUR GÖR BİRAZ ANLAYIŞ YANİ ARKADAŞIM...KASTİ YAPILAN BİŞEY YOK BUNU GAYET İYİ BİLİYORSUN:1hug:
h.b kittycim sen de h.g
geçmişe bakıyom sırf geyik püskül müskül şeftali bi b.k anlamadım
kitty beni hamile bırakkkkkkkkkkkkkkk
kitty beni hamile bırakkkkkkkkkkkkkkk
hb canım nbr seni kızdırıyorlar galiba eee durumlar nasıl var mı hayır haber
kızlar yaa hava koşulları kötü olmadan ben çıkıyorum yoksa eve denizaltıylan gidebilirimmm
çok öpüyorum hepinizi bi sürü işim var yarın iftara bi sürü ağır toplar geliyor kayınvalide kayınpeden kendi anam babam abim teyzem dayım ooy oyyy ateş bastı şimdidennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kityyy aldım kıs gıttı gıdıyordan testi kaç güne gelirki acepppkaydirigubbakcemile3
tubatuu canım benimmm hhoşgeldiinnn nasılsınnn
h.b canım iyiym geçmişe bakıyom napmış bizim kızlar diye
nanoş niye sesin cıkmıyor bidemen cokmu yogun bugun işler opuyorumnanaktan
baska topiclerdede benim bilgime ihtiyac duyan cocuklar oluyor bunda bozulmanızı gerektirecek birsey göremiyorum ayrıca giderim gitmem sana ne kızım :mymeka:
sen bak gel sonrada bu hamiş oldunu anladından berri hissettin belirtileri yazzzz.... sömürelim azıcık seni dimi amaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?