Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

yok canım i,ftar geldi ya ondan gitmek zorunda kaldılarr.. üstüne alınamaaa

şU OVÜLasyon testini sipariş ettim sabah ateş ölçmeyede başlıycam
bu salak uzayan akıntıyı ben hiç görmüyom kaçıyo benden
inş. yumurtlamada problem çıkmaz
bide o çıkmasa bari başıma
birde benim sağdan yumurtlaamam lazım solda tüp olmadığı için
Öfff be amma gıcık bi durum

testleri alman iyi olmus hadi bakalım hayırlı ve ugurlu olsun hergun aynı saatte 4 saat fazla sıvı almadan çişini tutacan ögleden sonra 3- 4 gibi yapacan sabah yapmıcaksın haberin olsun opuyorumnanaktan

Kity can testler gelsin detaylıca anlatırsın sen bana
yanlız dereceyle ateş ölçmeye yarın sabah başlıycam
koltuk altından ölçmem lazımmış eczacı öle dedi
neyse yaaaa
karıştırdım sanırım kafayı

yoğurt suyuyla maydonoz hikayesne dönmese bari

hayır canım dil altından ölcum yapacaksın koltuk altı yanıltıyor

Ciddi durumlarda vücudun iç ısısının çok hassas ölçülmesi gerekebilir. Bu durumda termometrenin yerleştirileceği iki yer vardır. Ağzımızda dilin altı ve rektum. Böyle pek de pratik olmayan yerlerden ölçüm alınmasının nedeni buraların vücudun hakiki iç ısısının en doğruya yakın ölçülebileceği yerler olmalarındandır. Koltuk altlan nispeten havaya açıktırlar ve buradan yapılan ölçüm hakiki iç ısıya göre daha düşük değer verir.

Ağızdan alınan ölçümlerde termometre dilin üstüne değil de altına konulur çünkü ölçümden az önce alınmış bir içecek dilin üstünde olması gerekenden daha farklı bir değer görülmesine sebep olabilir; bütün öğrencilerin bildiği tebeşir tozu yutma numarası gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…