hoşbuldum kızlar...
ya çok kötü bişi oldu dün gece...
saat 1.30 biz duşa girdik eşimle. ben korkarım die hep bekliyor beni ben işimi bitirene kadar. önce o yıkandı sonra ben girdim o beni bekliyordu. dedim sen sıkılma içeri gir. tv felan izle. ben korkmam. muskamı da duş alırken çıkartıyorum.yatak odasına muskamı koydum geldim duşa girdim. tam duşum bitti, üzerimi yarım yamalak giyindim derken biri bogazıma yapıştı sanki kafamçokkarıştı ama öyle bir sıkıyolarki nefes alamadım. hemen duvarı yumrukladım eşim koştu geldi beni odaya götürdü. ama nafile nefes yok...
hemen koştu muskamı getirdi. boynuma takar takmaz nefesim açıldı :1shok:
eşim hiç uyumadı sabaha kadar başımda bekledi. sabah oldu hocaya gittik. içeri girer girmez sübyan var sende dedi. bunun duası farklıymış sübyan duası yani. onu yazıcam sana. neden daha önce gelmedin dedi. çarşamba günleri benim en ugursuz günümmüş. o günler çok daha dikkat edicen dedi. ve dün de çarşambaydı :bbo: olayı anlatmadım hocaya. ama bana çok dikkat etmem gerektigini, bu yazılacak muskanın duşta bile çıkarılmaması gerektigini döyledi. ne zaman ki ben doğum yaparım, o zaman benden gidermiş bu. offf çok korktum ya. eşim sürekli yanımda. rabbim korusun hepimizi :Saruboceq:
kimseye yaşatmasın böyle bişey. cumartesi gününe kadar beklicem. ama kendi muskam hep boynumda.
çok şaşkınım halen senağlama
canım yanlış anlamzsan bişey diycem acaba bu işerlerlei lgilenen bi doktora gitsen psikologmu oluyo psikiyatrist mi neyse işte belki faydasını görürsün
ArkadaŞlar ofİs kapanıyo Çıkmam lazım
akŞama gÇreblrsem grŞrz İnŞ.
ÖptÜm hepİnİzİİ
yorulmuşum canım ya mirmirmirmir
uyku akıyor gözlerimden, acıktımmmmm cokacimcoook
sen nasılsın şeker opuyorumnanaktan
hoşbuldum kızlar...
ya çok kötü bişi oldu dün gece...
saat 1.30 biz duşa girdik eşimle. ben korkarım die hep bekliyor beni ben işimi bitirene kadar. önce o yıkandı sonra ben girdim o beni bekliyordu. dedim sen sıkılma içeri gir. tv felan izle. ben korkmam. muskamı da duş alırken çıkartıyorum.yatak odasına muskamı koydum geldim duşa girdim. tam duşum bitti, üzerimi yarım yamalak giyindim derken biri bogazıma yapıştı sanki kafamçokkarıştı ama öyle bir sıkıyolarki nefes alamadım. hemen duvarı yumrukladım eşim koştu geldi beni odaya götürdü. ama nafile nefes yok...
hemen koştu muskamı getirdi. boynuma takar takmaz nefesim açıldı :1shok:
eşim hiç uyumadı sabaha kadar başımda bekledi. sabah oldu hocaya gittik. içeri girer girmez sübyan var sende dedi. bunun duası farklıymış sübyan duası yani. onu yazıcam sana. neden daha önce gelmedin dedi. çarşamba günleri benim en ugursuz günümmüş. o günler çok daha dikkat edicen dedi. ve dün de çarşambaydı :bbo: olayı anlatmadım hocaya. ama bana çok dikkat etmem gerektigini, bu yazılacak muskanın duşta bile çıkarılmaması gerektigini döyledi. ne zaman ki ben doğum yaparım, o zaman benden gidermiş bu. offf çok korktum ya. eşim sürekli yanımda. rabbim korusun hepimizi :Saruboceq:
kimseye yaşatmasın böyle bişey. cumartesi gününe kadar beklicem. ama kendi muskam hep boynumda.
çok şaşkınım halen senağlama
canım evleneli 3 buçuk yıl oldu ne piskolok kaldı ne ürolog... hepsine gittim...
hiçbişey bulamadılar. antidepresanlar,sakinleştiriciler. hepsini yzdılar. ama fayda etmedi.
nefesim gidiyordu son anda geliyordu evliliğimin başından beri ara ara. ama fark ettim ki ben ne zaman hamileyse çok daha fazla oluyordu bu.hamile değilken çok nadir... ben bu muskamı taktım, anında ferahladım. nefes gitmeler felan kalmadı. ama dün bir anda oluverdi. muskamı takar takmaz şıp! kesildi. herşeyde var bir hayır. doktor doktor gezdim. bide bunu denicem. rabbim yardımcımız olsun...
ben hacıya hocaya inanmıyorum bence psikolojik bi durum bir nuska( ki içinde ne yazdığını bile bilmiyorsun belki, bazen boş bile veriyolar insanın eline )nasıl insanın nefesini açar yani bence sen nuskayı çıkardığın için bilinçaltında kendini güvende hissetmedin ve böyle oldu
Tubİlosh canım doktorluk bİr durumun yok senİn arkadaŞın Şİzofren olman lazım bunları yaŞadıĞını hİssetmen İÇİn...kesİnlİkle bu İŞİ tİcarete dÖkmeyen İyİ nİyetlİ bİr hoca bulucaksın arkadaŞım..ama zannedİyorum kİ muska İŞİnİ gÖrÜcek canım
ben hacıya hocaya inanmıyorum bence psikolojik bi durum bir nuska( ki içinde ne yazdığını bile bilmiyorsun belki, bazen boş bile veriyolar insanın eline )nasıl insanın nefesini açar yani bence sen nuskayı çıkardığın için bilinçaltında kendini güvende hissetmedin ve böyle oldu
Ben kaÇar mİllet cÜmleten İyİ akŞamlar yarın gÖrÜŞÜrÜz...
tuba bunun bilinçaltıyla alkaıs yok canım yaşayan bilir bende yaşadım..sen yaşamadığın için mantıksız gelebilir ama allahta inşallah yaşatmasın
canım benim babam şizofren anlamını pek bilmediğin anlaşılıyo şizofrende böyle belirtiler yok
canım ben arapca bilen bir insanım. içerigini tek tek okudum. bilmediğim şeyi takmam zaten. ama inanmam deme. günah yani. inanan var inanmayan var. rabbim kimseyi düşürmesin, muhtaç etmesin. doktorların bilemeyecegi şeyler de var bunu unutma.
yıllardır doktor doktor gezdim. bir mucize yaratmadılar. allah inancı olan biriyim.
kuranımı da okuyorum namazımı da kılıyorum. hatta hoca bana dedi, cumartesi geldiğinde ben sana bunların hepsini okutucam.ne var ne yok bil de öyle tak dedi.
adamın bürosu var kurandan ayetler gösteriyor bana. eger dedi, halen düşük yapmaya devam edersen ben bu işin peşini bırakmam. çok çok dualar ederim, çeşitli dualar yazarım. senin için kuranlar okuturum. hiçbirinede para almayacagım. para peşinde bir insan değil. şifa peşinde... durumumu gördü. allah aşkına canım sen söyle, piskolojik olarak nefes nasıl gider ve geri gelir? ben kendim mi yapıyorum yani
tuba ben gayet iyi biliyorum şizofrenin ne anlama geldiğini..neyse senle bu tartışmaya girmyeelim kalbini kırmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?