Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kara basan gibi canım bende evlendikten sonra evde yalnız kalmaya başladıktan sonra geceleri ççok korkuyordum bigünn yattım sabaha doğru uyanıyom gözlerimi tam açamıyommm telefon açamıyommm kapıya sürünerek gidiyom dış kapıdan çıkıcam komşuma yardıma ben alt kilidi açıyom üst kilidi açarken alt kilit tekrar kitleniyorr bırakmıyor kötü ruhlar beni sıkıyor boguyolarr o sıra bismillahirrahmanirrahim Allahım koru beni dediğim gibi uyandımmm ..... bende çok korkmuştum bana bir du verdiler kötü ruhlardan koruyan her gün korktuğumdada yatarkende onu okuyup yatıyommm duada oadamda .. o duadan sonra çok huzurlu oldummm odama dualar astımm dikkat et bende çok korkmuştum istersen sanada verim o duayıı her gece yatarken 3 kere oku yat daha güvende hissedersin kendiini çok geçmiş olsun canım benim

canım yanlış anlamzsan bişey diycem acaba bu işerlerlei lgilenen bi doktora gitsen psikologmu oluyo psikiyatrist mi neyse işte belki faydasını görürsün

canım evleneli 3 buçuk yıl oldu ne piskolok kaldı ne ürolog... hepsine gittim...
hiçbişey bulamadılar. antidepresanlar,sakinleştiriciler. hepsini yzdılar. ama fayda etmedi.
nefesim gidiyordu son anda geliyordu evliliğimin başından beri ara ara. ama fark ettim ki ben ne zaman hamileyse çok daha fazla oluyordu bu.hamile değilken çok nadir... ben bu muskamı taktım, anında ferahladım. nefes gitmeler felan kalmadı. ama dün bir anda oluverdi. muskamı takar takmaz şıp! kesildi. herşeyde var bir hayır. doktor doktor gezdim. bide bunu denicem. rabbim yardımcımız olsun...

yorulmuşum canım ya mirmirmirmir
uyku akıyor gözlerimden, acıktımmmmm cokacimcoook
sen nasılsın şeker opuyorumnanaktan

daha iyi oldum 2 günde ancak canımmm kocişinde ancak aklına geldim demin aradı aşkım iyimisin eve geliyom sana bakıcam dedi :):): onu bekliyom

ben hacıya hocaya inanmıyorum bence psikolojik bi durum bir nuska( ki içinde ne yazdığını bile bilmiyorsun belki, bazen boş bile veriyolar insanın eline )nasıl insanın nefesini açar yani bence sen nuskayı çıkardığın için bilinçaltında kendini güvende hissetmedin ve böyle oldu

canım benim çok üzüldüm senin adına, Allah bir daha böyle şeyler yaşatmasın. çok dikkat et canım kendine opuyorumnanaktan

canım bence panik atak olabilir diye düşünüyorum panik atak olan bi arkadaşım vardı onda da benzer olaylar oluyo

Tubılosh canım doktorluk bır durumun yok senın arkadaŞın Şızofren olman lazım bunları yaŞadıĞını hıssetmen ıÇın...kesınlıkle bu ıŞı tıcarete dÖkmeyen ıyı nıyetlı bır hoca bulucaksın arkadaŞım..ama zannedıyorum kı muska ıŞını gÖrÜcek canım

tuba bunun bilinçaltıyla alkaıs yok canım yaşayan bilir bende yaşadım..sen yaşamadığın için mantıksız gelebilir ama allahta inşallah yaşatmasın

canım benim babam şizofren anlamını pek bilmediğin anlaşılıyo şizofrende böyle belirtiler yok

canım ben arapca bilen bir insanım. içerigini tek tek okudum. bilmediğim şeyi takmam zaten. ama inanmam deme. günah yani. inanan var inanmayan var. rabbim kimseyi düşürmesin, muhtaç etmesin. doktorların bilemeyecegi şeyler de var bunu unutma.
yıllardır doktor doktor gezdim. bir mucize yaratmadılar. allah inancı olan biriyim.
kuranımı da okuyorum namazımı da kılıyorum. hatta hoca bana dedi, cumartesi geldiğinde ben sana bunların hepsini okutucam.ne var ne yok bil de öyle tak dedi.
adamın bürosu var kurandan ayetler gösteriyor bana. eger dedi, halen düşük yapmaya devam edersen ben bu işin peşini bırakmam. çok çok dualar ederim, çeşitli dualar yazarım. senin için kuranlar okuturum. hiçbirinede para almayacagım. para peşinde bir insan değil. şifa peşinde... durumumu gördü. allah aşkına canım sen söyle, piskolojik olarak nefes nasıl gider ve geri gelir? ben kendim mi yapıyorum yani

yaa kızlar ben kötü ruhlara inanırım şeytan kadar onun melekleri kadar iyilik melekleride vardır... ve bu kötü ruhlu melekler inancı yüksek ama incını biraz arka plana atan bundan dolayıda huzursuzluk hisseden kişilere musallat olurlarrr .. ben çok şükür duamı edince kendimi daha güvende hissedip daha rahat oluyorumm ... dikkatli olmak lazım tobiş sen duanı oku kötü 3 harflilerde vardır bunlardan korunmak içinde dualar vardırr... gerçektirde .. kuranı kerimde yazıyor olmasa yazmazdıı ... ama o seni rahatlatan muskanı hiçbirşekilde boynundan üstünden çıkarma şu ara ... sen zaten belli bir zaman sonra muskaya gerek kalmıycak

tuba bunun bilinçaltıyla alkaıs yok canım yaşayan bilir bende yaşadım..sen yaşamadığın için mantıksız gelebilir ama allahta inşallah yaşatmasın

beyin basit bi organ değildir insana olmayan şeyleride yaşatabilir asla böyle şeyler yaşamadım yaşarsam direk doktora giderim ben sadece yardımcı olmaya çalışıyorum yanlış anlaşılma olmasın

neyse ben yazmıyım bak yanlış anlamışsın ben mi yapıyorum diyorsun hayır canım bi hastalığın olabilir o yapıyodur diyorum numara yapcak halin yok

ümmüsübyan dediğiniz şeyi hiç duymamıştım şimdi dinledim gerçekten korkutucu tubatuba sende bi dinle istersen Allah korusun hepimizden uzak olsun inşallah

tuba ben gayet iyi biliyorum şizofrenin ne anlama geldiğini..neyse senle bu tartışmaya girmyeelim kalbini kırmak istemiyorum

kalbimi kırdın zaten herkesin düşünme özgürüğü var sen inanıyorsun ben inanmıyorum niye düşündüğümü söyliyemiyorum illa inanmam mı lazım anlamıyorum ya benim üstümden tubişle konuşuyorsun neymiş doktorluk durumu yokmuş ben fikrimi söyledim bişey diyceksen döner bana dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…