Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

canım benim.desteğin ve açıklayıcı yazıların için teşekkür ederim.
bu muskayı biri tavsiye etmişti bana. yayınevi basımı. üzerinde ayet-el kürsi, nas,felak,elham türünde dualar var. tek tek okudum. ama sübyan duası farklıymış onu da beraberinde 1 muska haline getirip takıcam. inşallah birdaha kötü olaylar yaşamam...
her gün dilimden dua düşmüyor.
bu sübyan senin de dediğin gibi kötü bir 3 harfliymiş.
çabuk ve hemen hamile kalan kadınları kıskanırmış. düşük yapmalarına neden olurmuş...
inanmayanlar isleyip görebilir...

Ümmü-s sübyan nedir? - UZMAN TV

akidişlerr bende hiç inanmazdım bu tip şeylere benim dayıma musallat olmuşlardı ve ben numara yapıyor demiştim aklımcaa gencecik adam bi anda öldü ... gitmediği hastane kamaamıştıı yıllar sonra bende yaşadımm ve çok kokrtummm .. yaşadıktan sonrada gerçek oldunu anlaadımm .... ...

canım benim burda kırılacak gücecek birşey yok. saolun hepiniz bana yardımcı olmaya çalışıyorsunuz. ama tubacım doktorluk bir durumum yok :gitme: bana hiç yardımcı olmadılar. inanırmısın her türlüsünü gezdim hastanelerin. en iyi piskiyatristlere gittim. bişi yok diolar. inşallah birdaha tekrar yaşamam böyle birşey.
hassassın bu dönemler tatlım. hamileliğin verdiği birşey. bende de olmuştu. kırıma canım.
opuyorumnanaktan

..

canım benimm kırılmasın o kalbin konuşuyoz kız şurdaai birbir imizyanlış anlamıyalımmm nolurrrrrrrrrrrrr

sen annesin bak sen üzülürsen bebişte üzülürr hemen karnını sev bişey yok deee.canım sen,i çok seviyoruz hepimizzzz

alınganlık falan değil ben senin doktora gittiğini bilemem müneccim değilim sadece bir öneri sundum ki gerçekten hiç inanmıyorum böyle şeylere neyse ben sana şizofren mi dedim ne dedim yani bana böyle cevap veriliyo anlamıyorum panik atak olabilirsin dedim kötü bişey mi bu

ben de sizi sevmesem burda olmam inanın sadece yardımcı olmak istedim

tamam kızlar gerilmeyin tv de görüyoruz sahte bir sürü hocayım diye geçinen insanlar çıkıyo tubatuba bunlara inanmıyo anladığım kadarıyla diğerlerine de inanmıyor olabilirsin canım ama onların varlığı gerçek tabi herkesin düşüncesi kendine ama biraz araştır istersen

canım tamam öyle birşey demedin tabii.sohbet biraz karıştı. ama burda senin değil benim alınmam lazım deilmi? NAN NİNİİİKK BANA ŞİZOFREN Mİ DEDİN :mymeka: kaydirigubbakcemile3
herkezin kendi düşünce özgürlüğü vardır canım.
sen öyle düşünürsün öteki başka beriki başka.
lütfen ortamı germeyelim. konuyu kpatalım. hepinize teşekkür ediyorum...
biraz moral bulmaya gelmişken hepten moralsiz gitmiym fisfisfis

napayım araştırayımda bana da mı görünsünler hiç işim olmaz boşver gitsin alkisalkisalkis

biz daha evlenmeden arabayla gezerdik işte oraya buraya giderdik ama bi ses hep bizi takip ederdi araba durunca dururdu derken bir gün iki gün bayağı korkmaya başladık eşim bir yerde çalışıyordu patronu da hocaya götürdü bizi bir kadın sonra bu yok şunla yıkan şunu yap bunu yap falan bir sürü şey söyledi eşime sonra eşim yaptı falan ses hala gelio sanki kazmayla toprağa vuruyorlar

tamam canım kusura bakma ama ben böyleyim koca çeneliyim biraz

heyecan olsun dedim ara verdimkaydirigubbakcemile3meğerse araba gazlı bizim gaz azalınca tüpün içinde geliyomuş yani hepside inanılcak gibi deil

ay bi sus içime fenalık getirdin delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…