yaa kızlar ben kötü ruhlara inanırım şeytan kadar onun melekleri kadar iyilik melekleride vardır... ve bu kötü ruhlu melekler inancı yüksek ama incını biraz arka plana atan bundan dolayıda huzursuzluk hisseden kişilere musallat olurlarrr .. ben çok şükür duamı edince kendimi daha güvende hissedip daha rahat oluyorumm ... dikkatli olmak lazım tobiş sen duanı oku kötü 3 harflilerde vardır bunlardan korunmak içinde dualar vardırr... gerçektirde .. kuranı kerimde yazıyor olmasa yazmazdıı ... ama o seni rahatlatan muskanı hiçbirşekilde boynundan üstünden çıkarma şu ara ... sen zaten belli bir zaman sonra muskaya gerek kalmıycak
kalbimi kırdın zaten herkesin düşünme özgürüğü var sen inanıyorsun ben inanmıyorum niye düşündüğümü söyliyemiyorum illa inanmam mı lazım anlamıyorum ya benim üstümden tubişle konuşuyorsun neymiş doktorluk durumu yokmuş ben fikrimi söyledim bişey diyceksen döner bana dersin
..kalbimi kırdın zaten herkesin düşünme özgürüğü var sen inanıyorsun ben inanmıyorum niye düşündüğümü söyliyemiyorum illa inanmam mı lazım anlamıyorum ya benim üstümden tubişle konuşuyorsun neymiş doktorluk durumu yokmuş ben fikrimi söyledim bişey diyceksen döner bana dersin
canım benim burda kırılacak gücecek birşey yok. saolun hepiniz bana yardımcı olmaya çalışıyorsunuz. ama tubacım doktorluk bir durumum yok :gitme: bana hiç yardımcı olmadılar. inanırmısın her türlüsünü gezdim hastanelerin. en iyi piskiyatristlere gittim. bişi yok diolar. inşallah birdaha tekrar yaşamam böyle birşey.
hassassın bu dönemler tatlım. hamileliğin verdiği birşey. bende de olmuştu. kırıma canım.
opuyorumnanaktan
..
canım benimm kırılmasın o kalbin konuşuyoz kız şurdaai birbir imizyanlış anlamıyalımmm nolurrrrrrrrrrrrr
sen annesin bak sen üzülürsen bebişte üzülürr hemen karnını sev bişey yok deee.canım sen,i çok seviyoruz hepimizzzz
alınganlık falan değil ben senin doktora gittiğini bilemem müneccim değilim sadece bir öneri sundum ki gerçekten hiç inanmıyorum böyle şeylere neyse ben sana şizofren mi dedim ne dedim yani bana böyle cevap veriliyo anlamıyorum panik atak olabilirsin dedim kötü bişey mi bu
alınganlık falan değil ben senin doktora gittiğini bilemem müneccim değilim sadece bir öneri sundum ki gerçekten hiç inanmıyorum böyle şeylere neyse ben sana şizofren mi dedim ne dedim yani bana böyle cevap veriliyo anlamıyorum panik atak olabilirsin dedim kötü bişey mi bu
tamam kızlar gerilmeyin tv de görüyoruz sahte bir sürü hocayım diye geçinen insanlar çıkıyo tubatuba bunlara inanmıyo anladığım kadarıyla diğerlerine de inanmıyor olabilirsin canım ama onların varlığı gerçek tabi herkesin düşüncesi kendine ama biraz araştır istersen
canım tamam öyle birşey demedin tabii.sohbet biraz karıştı. ama burda senin değil benim alınmam lazım deilmi? NAN NİNİİİKK BANA ŞİZOFREN Mİ DEDİN :mymeka: kaydirigubbakcemile3
herkezin kendi düşünce özgürlüğü vardır canım.
sen öyle düşünürsün öteki başka beriki başka.
lütfen ortamı germeyelim. konuyu kpatalım. hepinize teşekkür ediyorum...
biraz moral bulmaya gelmişken hepten moralsiz gitmiym fisfisfis
biz daha evlenmeden arabayla gezerdik işte oraya buraya giderdik ama bi ses hep bizi takip ederdi araba durunca dururdu derken bir gün iki gün bayağı korkmaya başladık eşim bir yerde çalışıyordu patronu da hocaya götürdü bizi bir kadın sonra bu yok şunla yıkan şunu yap bunu yap falan bir sürü şey söyledi eşime sonra eşim yaptı falan ses hala gelio sanki kazmayla toprağa vuruyorlar
heyecan olsun dedim ara verdimkaydirigubbakcemile3meğerse araba gazlı bizim gaz azalınca tüpün içinde geliyomuş yani hepside inanılcak gibi deil
hayır bakayım şimdi bana pek özel yazılmadığından bakmıyomtubatuu canım sana özele yazdım demin bakmadınmııı:
kız o yazdığımı sil çabuk ha nana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?