Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kamyas+, muruvvet+ konusanıza lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile

Günaydın kitty naber anam iyisin,?

gunaydın ninikim opuyorumnanaktanne olsun beklemedeyim hala patlamak üzereyim ama o derece bunaldım artık belirsizlik cok kötü yapıyor insanı keske ovulasyon testi yapmıs olsaydım daha iyi olacaktı bilecektim ne olup bittgini :çok üzgünüm: kac haftadır bu kasık agrıları neyin nesi ozman yaw :çok üzgünüm:
GÜNAYDINNNNNNNNNN KIKSLAR GECMİŞİ OKUYRDUM kaydirigubbakcemile3

günaydın hosgeldin cırak önce gelip dükkanı senin acman lazımdı gec kalmısısn bir daha olmasın :roflol::roflol:

Anam Şu soĞan kÜrÜnÜ nede3n yapmıyorsun tatalım be...her ay dÜzenlı Şeklde yapsan olmaz mı 4-5 kÜr yapmak gerekıyor

EVET BUGUN GEC KALDIM İŞLERIM VARDI AZUCUK kaydirigubbakcemile3

ZOR DEMİ BELİRSİZLİK KİTYY lmaz:
Bİ AN EVVEL SONUÇLANSADA SENDE RAHATLASAN ARTIK lmaz:

KISLAR AZ DURUN ıŞıM BITSIN GELIRIM CENEYE BANA BUGUN BRAZ MUSADE NıKıM BRDA KALSIN COSMO GIBI VARIM AMA YOKUM kaydirigubbakcemile3

[color="ındigo"]offf kıtty ya senın durumunda olsam ne yapardım hıÇ bılmıyorum adetım Çok dÜzenlı olmasına raĞmen 5 gÜn Önceden baŞlıyorum test yapıcam demeye [/color]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…