Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

walla canım benim gördügüm yumurtlama olduktan sonra 14 gun geciyor adet oluyoruz ben onu kendimde cok yasadım ama ötekinide cok duydum ama bilemiyoruz yasayıp ögrenecez artık kaydirigubbakcemile3

hayatım doktorda bunu zaten inkar etmiyor ama böyle istisnalarda var diyor yani illla yumurtlamadan sonra 14 geçicek diye bişey yok diyor bir gün öncede yumurtlayabilirsin adetinden diyor

akşama 10 kişi geliyor yawwwwwwww iftaraa
daha evi temizliycem anammmmmmm
kocam kalksın deyin bekliyom ama nafile

hayatım doktorda bunu zaten inkar etmiyor ama böyle istisnalarda var diyor yani illla yumurtlamadan sonra 14 geçicek diye bişey yok diyor bir gün öncede yumurtlayabilirsin adetinden diyor

evet canım bakalım bekleyip görecegiz elden baska bir b.. gelmiyor :sm_confused:

yaa bende düşündüm acaba korkudanmı gelmiyor benim velettttttttttttttttttt :roflol: :roflol:

bence ondan gelmiyor haksızda degil cocuk :roflol::roflol: biraz klasik muzik dinlet belki gelir opuyorumnanaktanŞeniz

evet canım bakalım bekleyip görecegiz elden baska bir b.. gelmiyor :sm_confused:

bence ondan gelmiyor haksızda degil cocuk :roflol::roflol: biraz klasik muzik dinlet belki gelir opuyorumnanaktanŞeniz
yaww benim dinlediğim klasik müziğğin haddi hesabı yoktur bacım yaaaa evimizde ki arşivi görsenn kaydirigubbakcemile3 kocamda opera bölümünden terk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sanatın içindeyim lakin yok anacım bana işlemiyorrrrrrrrrrrrrrrrr

calısmıyormusun sen cicim opuyorumnanaktan

çalışıyom tatlım bugün gitmedim işeeee biraz sonra başlarım hangi ucundan tutcamı bilemiyorum işlerin delikafadulden

sana noluyo kızım be benimle ne alıp veremediğin var senin cosmonun arkasındasın ne düşmanlığın var nan tırlatık kaydirigubbakcemile3delikafadulden

ALA ALLAH YA NE BULAŞIYORSUN BANA YA SADECE KANKAMIN ARKASINDA OLDUĞUMU BELİRTTİM YANİ :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…