inşallah canım seni teyze yapabilmek icin ugrasıyom burda o kadar :roflol::roflol:
yok canım ben cete savaslarını oynuyordum kotayı cok yedigi icin bıraktım onuda oynamayı kaydirigubbakcemile3
walla canım benim gördügüm yumurtlama olduktan sonra 14 gun geciyor adet oluyoruz ben onu kendimde cok yasadım ama ötekinide cok duydum ama bilemiyoruz yasayıp ögrenecez artık kaydirigubbakcemile3
ah cicegim ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bebişin geldiginde uzun bir sure seni duzeltmek icin ugrasacaz bu gidişle :roflol::roflol:
acıktım :bbo:
kızım sende bugün ne huysuzsun öyle yok uykun gelir yok acıkırsın
senin gibi sinek yemiyoz heralde :dilcikar:
hayatım doktorda bunu zaten inkar etmiyor ama böyle istisnalarda var diyor yani illla yumurtlamadan sonra 14 geçicek diye bişey yok diyor bir gün öncede yumurtlayabilirsin adetinden diyor
yaa bende düşündüm acaba korkudanmı gelmiyor benim velettttttttttttttttttt :roflol: :roflol:
akşama 10 kişi geliyor yawwwwwwww iftaraa
daha evi temizliycem anammmmmmm
kocam kalksın deyin bekliyom ama nafile
calısmıyormusun sen cicim opuyorumnanaktan
sENİN GİBİ SİNEK YEMİYOZ HERALDE :dilcikar:
yürü be ganka arkandayım......her türlü...........
yaww benim dinlediğim klasik müziğğin haddi hesabı yoktur bacım yaaaa evimizde ki arşivi görsenn kaydirigubbakcemile3 kocamda opera bölümünden terk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sanatın içindeyim lakin yok anacım bana işlemiyorrrrrrrrrrrrrrrrrevet canım bakalım bekleyip görecegiz elden baska bir b.. gelmiyor :sm_confused:
bence ondan gelmiyor haksızda degil cocuk :roflol::roflol: biraz klasik muzik dinlet belki gelir opuyorumnanaktanŞeniz
calısmıyormusun sen cicim opuyorumnanaktan
akşama 10 kişi geliyor yawwwwwwww iftaraa
daha evi temizliycem anammmmmmm
kocam kalksın deyin bekliyom ama nafile
sana noluyo kızım be benimle ne alıp veremediğin var senin cosmonun arkasındasın ne düşmanlığın var nan tırlatık kaydirigubbakcemile3delikafadulden
KİTTTY BİŞEY SÖYLİCEM :kedi: YANIMIZDA DURA DURA SENDE DE TERBİYE KALMADI B..KLAR FALAN HAVADA UÇUŞUYOR YANİ...HEP BU COSMO YÜZÜNDEN BENİMKİNİDE O BOZDU ZATİ...delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?