merhaba kızlarrr
ya reglime bi gün var test yaptım fossssssssss kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
noldu kızz neden tırlattın-tatlicadiarzu-
GEÇ DÖLLENMİŞTR GEÇÇ zemuszemus
merhaba kızlarrr
ya reglime bi gün var test yaptım fossssssssss kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
nirdeeeeeeeeeeeeee keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
oof canım yaaa oooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffff delikafadulden
Anam Şu soĞan kÜrÜnÜ nede3n yapmıyorsun tatalım be...her ay dÜzenlİ Şeklde yapsan olmaz mı 4-5 kÜr yapmak gerekİyor
KİTYY VE BİLUMUM ARAKDAŞLAR HOŞGELDNZ :lepi:
BENDE HOŞBULDUM sositososito
EVET BUGUN GEC KALDIM İŞLERIM VARDI AZUCUK kaydirigubbakcemile3
NASIL DURUMLAR DICEM AMA SÖLEMİSSİN BEN CATLICAM BURDA SENDEN ÖNCE kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarr
kittycim kan testi yaptırmaya gitsene merak etmeye başladım ben
Kamyas hoŞgeldİn canımmmm..
Kİtty o Çubuklardan yaptın mı pekİ
ZOR DEMİ BELİRSİZLİK KİTYYlmaz:
Bİ AN EVVEL SONUÇLANSADA SENDE RAHATLASAN ARTIKlmaz:
uyuma nan topiği uyutcan kapa ağzını sinek gircek
hahaha ben bi gün esniyordum böyle ağzımı kapatmamıştım ağzıma cidden sinek girdi bu küçük sinekler varya otların olduğu yerde dolanırlar ayy dedim damağımda sanki bişey var yapışmış delikafadulden
anacım 2 gün daha durmadınmı sabırsızzzklava:
len çiçek kırıcam kafanı biziz motive ediyrodun şimfdi sen mi başladın kzıım
[color="ındigo"]offf kİtty ya senİn durumunda olsam ne yapardım hİÇ bİlmİyorum adetİm Çok dÜzenlİ olmasına raĞmen 5 gÜn Önceden baŞlıyorum test yapıcam demeye [/color]
merhaba kızlarrr
yani sabah sabah ne iç açıcı şeyler konuşuyorsun bayıldım :mymeka:
[color="ındigo"]kİtty yanlız bİ yerde Çok bÜyÜk hata yapıyoruz sana sÖyleyİm canım bunu doktoruma sordum zaten..yumurta Çatladıktan sonra yanİ ovÜlayon gerÇekleŞtİten sonra aŞaĞı yukarı 14 gÜn sonra adet olmuyor muyuz dedİm...o bİr satndart deĞİl dedİ genelde bÖyledİr ama o Şu yÜzden sÖylenmİŞtİr dedİ hanİ adetİn ortalama gÜnÜ olarak tam ortasında yumurtladıĞın baz alınır dedİ...ona bakarsan Çok duymuŞsunuzdur dedİ adete 1 gÜn kala bİrlİkte olduk hamİle kaldım yada adetİm bİtİİt hemen arkasından İlİŞkİ oldu hamİle kaldım dİye dedİ...ve mantıklıda canım ya...[/color]
bıktım test yapmaktan canım zaten 1 tane kaldı onuda yapınca bitecek kurtulacam :roflol:
merhaba cicegim hosgeldin bebişimmmm opuyorumnanaktanŞeniz yaw ne üzülüyon testte negatif cıktı diye sende pozitif olunca negatif negatif oluncada pozitif cıkar bence :roflol::roflol:
kittycim çıkmayabilir anacım yaaaa dur hele senin yumurtlaman muallakta olduğu için tatlımm eğer geçse yumurtlaman ancak çıkarrrrrrrrrrr inşallaaaaaah teyze olucammmmmmmmmmmmmm
nan kızlar facebook da bi oyun var oynuyormusunuz farmville süper ya çiftçilik yapıyon para kazanıyon
oooooooooooo aşkımcanım benim bak böle düşünmedimmm üstelik bu test mimli olan testlerden elimdeki son kalanıda yaptım hahahaaa kaydirigubbakcemile3
olabilir bak negatif çıktı demekki pozitif doğru diyon ters biri olduğum içinnn :roflol: :roflol: :roflol:
yalnız sol kasıkta ciddi batmalar varrrrrrrrrrrrr geliceksen gel ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn geldeeeeeeeee çarpışalım kana kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn( kenidme diyom yanlış anlaşılmasın benim bütün kavgalarım zaten kendimleeeeee) :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?