Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

uyuma nan topiği uyutcan kapa ağzını sinek gircek
hahaha ben bi gün esniyordum böyle ağzımı kapatmamıştım ağzıma cidden sinek girdi bu küçük sinekler varya otların olduğu yerde dolanırlar ayy dedim damağımda sanki bişey var yapışmış delikafadulden

Anam Şu soĞan kÜrÜnÜ nede3n yapmıyorsun tatalım be...her ay dÜzenlİ Şeklde yapsan olmaz mı 4-5 kÜr yapmak gerekİyor

ninikim benim midem rahatsız birde safrada tas var midem iyice berbat anlayacagın onu yaparsam midem dahada kötü olur diye dusunuyorum birde sogan kürü yaptıgında o ay kanama fazla oluyormus son zamanlarda zaten cok geliyor bunun daha fazlasını dusunemiyorum bile :roflol:

KİTYY VE BİLUMUM ARAKDAŞLAR HOŞGELDNZ :lepi:
BENDE HOŞBULDUM sositososito

günaydın cosmosummmmm opuyorumnanaktanŞeniz

EVET BUGUN GEC KALDIM İŞLERIM VARDI AZUCUK kaydirigubbakcemile3

eyiiiii bir daha olmasın bozusuruz :roflol:
NASIL DURUMLAR DICEM AMA SÖLEMİSSİN BEN CATLICAM BURDA SENDEN ÖNCE kaydirigubbakcemile3

bende canım ya geberiyom meraktan kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarr
kittycim kan testi yaptırmaya gitsene merak etmeye başladım ben

günaydın canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan simdi ben gec yumurtladııysam 3 yada 4 gun kaldı onu bekliyorum hatta dun gidiyordum son anda vazgectim 45 lirayı bos yere vermekte istemedim opuyorumnanaktan

Kamyas hoŞgeldİn canımmmm..

Kİtty o Çubuklardan yaptın mı pekİ

gebelik testimi ovulasyon yumurtlama testinimi diyon ninikim gebelik testini surekli yapıyorum bir sey cıkmıyor ötekinide elimde 1 tane vardı 16. gun yaptım ikinci cizgi epey belirgindi test yapmaya devam ediyor olsam en fazla 3 gun sonra aynı koyulukta olurdu diye dusunuyorum hadi diyelim 20. gün olsun bugun 39. gunumdeyim yani olsa testte cıkmazmıydı

ZOR DEMİ BELİRSİZLİK KİTYY lmaz:
Bİ AN EVVEL SONUÇLANSADA SENDE RAHATLASAN ARTIK lmaz:

evet canım belirsizlik zor adet olsam bu kadar üzülmicektim belkide :çok üzgünüm:

YANİ SABAH SABAH NE İÇ AÇICI ŞEYLER KONUŞUYORSUN BAYILDIM :mymeka:

anacım 2 gün daha durmadınmı sabırsızzzklava:

hahahaaaaaaaaaaaaa duramadım anacım duaramadımmmmmmmmmmm napemmmmm elimdeki testler bittii evdeyim zaten istesemde yapamam dahaa almıycamda napim gelceklerse görücekleride varrrr kötükedihüso

len çiçek kırıcam kafanı biziz motive ediyrodun şimfdi sen mi başladın kzıım

kız kırmaa yawwwwww niye kırıyonnn napim ooooooooof ladıysam bi kerede oflayım anammmmmmmm önümüzdeki maçlara bakacamda oooooooooooof yani diyorum yineeee oooooooooooofffffffffffffffff kırma ama sen yinede kafamıııı hahahahaaaaaaa aman arkideşim işte ömrümün sonuna kadar sanki burda böle oldumu olmadımı diye yazışcakmışım gibi geliyorrrr :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
gözümü korkutan buuuuuuuuuuuuuuuuuu yoksa yaniiii möhüm değil elbettt naniknanik

[color="ındigo"]kıtty yanlız bı yerde Çok bÜyÜk hata yapıyoruz sana sÖyleyım canım bunu doktoruma sordum zaten..yumurta Çatladıktan sonra yanı ovÜlayon gerÇekleŞtıten sonra aŞaĞı yukarı 14 gÜn sonra adet olmuyor muyuz dedım...o bır satndart deĞıl dedı genelde bÖyledır ama o Şu yÜzden sÖylenmıŞtır dedı hanı adetın ortalama gÜnÜ olarak tam ortasında yumurtladıĞın baz alınır dedı...ona bakarsan Çok duymuŞsunuzdur dedı adete 1 gÜn kala bırlıkte olduk hamıle kaldım yada adetım bıtııt hemen arkasından ılıŞkı oldu hamıle kaldım dıye dedı...ve mantıklıda canım ya...[/color]

[color="ındigo"]offf kİtty ya senİn durumunda olsam ne yapardım hİÇ bİlmİyorum adetİm Çok dÜzenlİ olmasına raĞmen 5 gÜn Önceden baŞlıyorum test yapıcam demeye [/color]

bıktım test yapmaktan canım zaten 1 tane kaldı onuda yapınca bitecek kurtulacam :roflol:

merhaba kızlarrr
ya reglime bi gün var test yaptım fossssssssss kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

merhaba cicegim hosgeldin bebişimmmm opuyorumnanaktanŞeniz yaw ne üzülüyon testte negatif cıktı diye sende pozitif olunca negatif negatif oluncada pozitif cıkar bence :roflol::roflol:

kittycim çıkmayabilir anacım yaaaa dur hele senin yumurtlaman muallakta olduğu için tatlımm eğer geçse yumurtlaman ancak çıkarrrrrrrrrrr inşallaaaaaah teyze olucammmmmmmmmmmmmm

walla canım benim gördügüm yumurtlama olduktan sonra 14 gun geciyor adet oluyoruz ben onu kendimde cok yasadım ama ötekinide cok duydum ama bilemiyoruz yasayıp ögrenecez artık kaydirigubbakcemile3

nan kızlar facebook da bi oyun var oynuyormusunuz farmville süper ya çiftçilik yapıyon para kazanıyon

oooooooooooo aşkımcanım benim bak böle düşünmedimmm üstelik bu test mimli olan testlerden elimdeki son kalanıda yaptım hahahaaa kaydirigubbakcemile3
olabilir bak negatif çıktı demekki pozitif doğru diyon ters biri olduğum içinnn :roflol: :roflol: :roflol:
yalnız sol kasıkta ciddi batmalar varrrrrrrrrrrrr geliceksen gel ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn geldeeeeeeeee çarpışalım kana kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn( kenidme diyom yanlış anlaşılmasın benim bütün kavgalarım zaten kendimleeeeee) :roflol: :roflol:

kittycim çıkmayabilir anacım yaaaa dur hele senin yumurtlaman muallakta olduğu için tatlımm eğer geçse yumurtlaman ancak çıkarrrrrrrrrrr inşallaaaaaah teyze olucammmmmmmmmmmmmm

inşallah canım seni teyze yapabilmek icin ugrasıyom burda o kadar :roflol::roflol:
nan kızlar facebook da bi oyun var oynuyormusunuz farmville süper ya çiftçilik yapıyon para kazanıyon

yok canım ben cete savaslarını oynuyordum kotayı cok yedigi icin bıraktım onuda oynamayı kaydirigubbakcemile3

ah cicegim ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bebişin geldiginde uzun bir sure seni duzeltmek icin ugrasacaz bu gidişle :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…