ALA ALLAH YA NE BULAŞIYORSUN BANA YA SADECE KANKAMIN ARKASINDA OLDUĞUMU BELİRTTİM YANİ :kedi:
sen evdemisin ne yapıcan akşama
benimde pazar günü gelcekler gibi daha belli değil
yok kızım yanlışın var çiçek yaptı be bizi böle akannehir
hahayt diyene bak nan sen bana bulaşıyon kankanla bi oluyorsun
evet bugün evdeyimm gitmedim kaydirigubbakcemile2
valla kuşbaşı eti şöle mantarlı soğanlı sarımsaklı domatesli kavurma gibi yapıp güzel bi tezpsiye döküp fırınlamayı düşünüyorum kaşar rendeleyip üstüne
pilav fıstıklı falan
patates püresi
yoğurt çorbası
domatesli salata
küçük küçük doğrayıp biberleri kızartıp sarımsaklı yoğurt yapıcam oratay koymak için
zeytinyağlı bamya(anam getircek onu)
peynirli börek dün akşamdan yaptım pişirmedim ama
krem karamel dün akşam yaptım
yeter herhaldee demii
kızım kankam bakc yine yok ki piyasdada ben tek başıma savaşıyorum...
Zaten ihtiyacım olduğunda cosmo hep tüymüş poluyor nedense cadıarzu
cosmo kızım sen varyaa sennn allam yarabbim allahım insanı kuru ifitradan korusunnn çok ararsınız beni amaaa kapatırlarsa beni erenköy ruh ve sinir hastalıklarınaaaaaa
bi kere psikiyatrıste gitmiştim çok gittimde hoş neyse adam erenköydeki hastaneninde doktoru ben özeline gitmiştim adam bana dedi istersen gel yat bi hafta dedi kafa dinlersin dedi hahahahaaa yok kalsın dedimmm kızım bana dikkat edin yeşil reçeteli ilaç kullanmış adamım bugüne bugünnnnnnnnnnnnnnn hahahaaaaaaaaaa
yeter canikom daha nolsun ben ne yapsamki pazar günü onu düşünüyorum mantar soslu biftek yapsam diyorum yanına da işte pilav falan çorba sonra şakşuka zeytinyağlı barbunya yeter dimi.. eşim biftek olmaz dedi iftarda napsamki
a.s FARKINDAYIZ :a015:
Ya kızlar dİlek nerde haberİnİz var mı ya...
walla dediklerinde iyi cancan sende kuşbaşılı yap önce bi güzel eti kendi suyunda pişir yumuşacık olsun sonra mantardı soğandı kavur sonra sarımsaklı domates sosu yap sonra onları harmanla sonra da afiyetlen yiyin ben ekstradan fırına vercem kaşar eritmek bağbında şeker
yalnız bi yere gitmem icap ederse taaa oralara gelip senide alıcam yanıma ilk sıradasın cancannnn delikafadulden delikafadulden
bence farkında değilsinnn naniknanik
KİTTTY BİŞEY SÖYLİCEM :kedi: YANIMIZDA DURA DURA SENDE DE TERBİYE KALMADI B..KLAR FALAN HAVADA UÇUŞUYOR YANİ...HEP BU COSMO YÜZÜNDEN BENİMKİNİDE O BOZDU ZATİ...delikafadulden
yaww benim dinlediğim klasik müziğğin haddi hesabı yoktur bacım yaaaa evimizde ki arşivi görsenn kaydirigubbakcemile3 kocamda opera bölümünden terk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sanatın içindeyim lakin yok anacım bana işlemiyorrrrrrrrrrrrrrrrr
çalışıyom tatlım bugün gitmedim işeeee biraz sonra başlarım hangi ucundan tutcamı bilemiyorum işlerin delikafadulden
kıslar benim ovulasyon testim daha kargoya bile iletılmemiş kargoya verılecek daha yazıyor:sm_confused:
Ya kızlar dİlek nerde haberİnİz var mı ya...
tatlım kendi suyunda tuz muz atmadan pişir tuz sertleştiriyor tuzu en son koy piştikten sorna ben öyle yapıyorum yumuşacık oluyor şekercimevet olabilir şeker yanlız ya bu etleri yumuşak yapmak için napmak gerekiyo bazen kuru gibi oluyo etler
yürü git len....
evet ninikim iyice terbiyesiz oldum ben :roflol: civisi cıktı buranın :roflol::roflol:
ozman kızım cocuk o muzigi istemiyor kanını fıkır fıkır yapacak muzik dinle :roflol:
bazen kargoya verselerde oraya yazmayı unutuyorlar canım opuyorumnanaktan eger bugun verilirse kargoya pazartesi en gec elinde olacak
evet canım oratada yok :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?