Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Ahhhh canımsın benim kıyamam sana ben yaaa :teselli:
Yokmu bacım bunlrın bi tedavisi :teselli:

canım işte olmazsa artık bayramdan sonra ameliyat olacağım. sağ tarafımda çok ağrı oluyor. hem yumurtalıkta kist var 3 cm civarında. hemde yumurtalığa yapışık myom var onunda 5 cm civarı demişti boyutuna akannehir
stres sıkıntı yaptımmı daha çok ağrıyor. dün de kaynana canımı sıktı biraz klava:
ondan oldu galiba hala da ağrıyor mafoldumben

ya sema hala sallıyorsun ama anacım konuşmuştuk senle..birazdaha beklersen bak yumurtalıklarına zarar vericek belki çocuk sahibi bile olmayabilirsin erteleme artık şu işi ya...kaçışın yok bu ha şimdi olucam ha 3 sene sonra sonunda olmak zorundasın lütfen ya erteleme şu işi

banada gonderenleri actım tek tek sıra sıra tıkladım olmuyor sızınkıler minik yaaa semaya gıttı tatalıcıka gttı cicige dbsye gıttı ama olmuyorlmaz:

Aman canm ya sıkma canını olura olmaza kaydirigubbakcemile5
Rabbim tez zmanda acil şifa versn sana inş. :Saruboceq:
Kaynanan ne istiyo senden be klava:

canım artık bayramdan sonra olacağım olmazsa başka seçenek kalmadı. mafoldumben
doktorum o tarihi verdi zaten. kaçışı kalmadı ki mafoldumben

Aman canm ya sıkma canını olura olmaza kaydirigubbakcemile5
Rabbim tez zmanda acil şifa versn sana inş. :Saruboceq:
Kaynanan ne istiyo senden be klava:

kaynana değil mi canım. klava:
en iyisi benden uzak olsun mısıra sultan olsun :dilcikar:
oğlunu fiştekliyor işte daha ne yapacak başbelası kötükedihüso
bulmuş benim gibi gelini de delikafadulden

benim gerzek kayınpeder tel ediyo bişey sormak için
2 arada bi derede fitrenizi ne zman veriyonuz dyo :mymeka:
Git oğluna sor dangalak diycem denilmiyo :mymeka:
Sanane bizim fitremzden diycem denmyo :mymeka:

canım artık bayramdan sonra olacağım olmazsa başka seçenek kalmadı. Mafoldumben
doktorum o tarihi verdi zaten. Kaçışı kalmadı ki mafoldumben

tamam işte bu süper bir haber...hayatım biliyourm korkuyorsun aynı şeyleri yaşadım ..çok zor aşkım ameliyatta hiç bir şey anlamıcaksın inan..ameliyat sonrası da yoğun ağrın sadece 2-3 gün sürüyor zaten düzenli şeklde ağrı kesici içiceksin..o yüzden ağrı diye bişeyin kalmıcak ve şu eret şeyden kurtulucaksın ya ne güzel bişey..sevinmelisin bak inan...

canım senin ameliyatın nasıl yapılmıştı , bana doktor sezeryan gibi olacak diyo öyle mi olmuştu senin de mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…