Salladım nannnn kaydirigubbakcemile3
Ahhhh canımsın benim kıyamam sana ben yaaa :teselli:
Yokmu bacım bunlrın bi tedavisi :teselli:
canım işte olmazsa artık bayramdan sonra ameliyat olacağım. Sağ tarafımda çok ağrı oluyor. Hem yumurtalıkta kist var 3 cm civarında. Hemde yumurtalığa yapışık myom var onunda 5 cm civarı demişti boyutuna akannehir
stres sıkıntı yaptımmı daha çok ağrıyor. Dün de kaynana canımı sıktı birazklava:
Ondan oldu galiba hala da ağrıyor mafoldumben
canım işte olmazsa artık bayramdan sonra ameliyat olacağım. sağ tarafımda çok ağrı oluyor. hem yumurtalıkta kist var 3 cm civarında. hemde yumurtalığa yapışık myom var onunda 5 cm civarı demişti boyutuna akannehir
stres sıkıntı yaptımmı daha çok ağrıyor. dün de kaynana canımı sıktı birazklava:
ondan oldu galiba hala da ağrıyor mafoldumben
ya sema hala sallıyorsun ama anacım konuşmuştuk senle..birazdaha beklersen bak yumurtalıklarına zarar vericek belki çocuk sahibi bile olmayabilirsin erteleme artık şu işi ya...kaçışın yok bu ha şimdi olucam ha 3 sene sonra sonunda olmak zorundasın lütfen ya erteleme şu işi
Aman canm ya sıkma canını olura olmaza kaydirigubbakcemile5
Rabbim tez zmanda acil şifa versn sana inş. :Saruboceq:
Kaynanan ne istiyo senden beklava:
kaynana değil mi canım.klava:
en iyisi benden uzak olsun mısıra sultan olsun :dilcikar:
oğlunu fiştekliyor işte daha ne yapacak başbelası kötükedihüso
bulmuş benim gibi gelini de delikafadulden
canım artık bayramdan sonra olacağım olmazsa başka seçenek kalmadı. Mafoldumben
doktorum o tarihi verdi zaten. Kaçışı kalmadı ki mafoldumben
hg canım hg iyiyiz sen nasılsın flim ne içinmişselam kızlar nasılsınız..ben geldim..az önce doktorla konuşum haftaya rahim filmi çekecekmiş..sizler nasılsınız as.semasu.as., muruvvet, ninik+
hg canım hg iyiyiz sen nasılsın flim ne içinmiş
len cosmo sneinkiler mübarek insanlar gelinlik yapma yani cadı gelin
tamam işte bu süper bir haber...hayatım biliyourm korkuyorsun aynı şeyleri yaşadım ..çok zor aşkım ameliyatta hiç bir şey anlamıcaksın inan..ameliyat sonrası da yoğun ağrın sadece 2-3 gün sürüyor zaten düzenli şeklde ağrı kesici içiceksin..o yüzden ağrı diye bişeyin kalmıcak ve şu eret şeyden kurtulucaksın ya ne güzel bişey..sevinmelisin bak inan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?