Tüpü açıkmı kapalım diye bakcaklar
rahim filmi çekecek..benim yumutamın büyümesi çatlaması vs..hiç bir sorun yok acaba kanallar mı tıkalı diye flim çekecek yumurta spermle buluşamıyor mu acaba diye öyle dedi valla doktor..laelaelaelaelaehg canım hg iyiyiz sen nasılsın flim ne içinmiş
rahim filmi çekecek..benim yumutamın büyümesi çatlaması vs..hiç bir sorun yok acaba kanallar mı tıkalı diye flim çekecek yumurta spermle buluşamıyor mu acaba diye öyle dedi valla doktor..laelaelaelaelae
semasu tatlım tekrardan geçmiş olsun bencede ninik haklı bir an önce kurtulacagım için sevinmelisin tatlım sıkma canını.sen tedavini oldukça bebegine 1 adım daha yaklaşıyorsun canım....dualarım sneinel tatlım...
Cİvcİvİm hoŞgeldİn canım benİm
Ya mÜrÜvvet ne yapıyorsun anacım kır saat sonra cvp yazıyorsun anca
CADIARZU
canım hoşgeldin nerlerdesin sen ya özledim seni mafoldumben
bilmiyorum artık nasıl olaak canım, aslında korkuyorum da ama başka çarem de kalmayınca
hoşbulduk ninikim naber nasılsın?? Sen bu ay regli oldun mu canım
çalşıyom mıs işteyım elın işi anacım kendı ıs yerım degil mazur görün
yenı gelen arkdslr hgniz geçmiş olsn anacm sanada yeni hamişimiz yok daha aramızda beklemede oldugumuz kıtyyle flosen varzemuszemus
CADIARZU
canım hoşgeldin nerlerdesin sen ya özledim seni mafoldumben
bilmiyorum artık nasıl olaak canım, aslında korkuyorum da ama başka çarem de kalmayınca
olmamıııııı...bebem ayıpsın hiç açık vermem ben her ay olurum yanii...kist oluşmuş canım bende klomenden dolayı bir iki ay bişey beklemicem artık napayım...şu soğan kürünü denicem bu ay
semasuu aşkitom nasılsın geçmiş olsun ahh kıyamam sana ben
sagol canım yeni degilim sadece işlerden dolayı 1 haftadır ugrayamadım siteye...tşk ederim.
çalşıyom mıs işteyım elın işi anacım kendı ıs yerım degil mazur görün
yenı gelen arkdslr hgniz geçmiş olsn anacm sanada yeni hamişimiz yok daha aramızda beklemede oldugumuz kıtyyle flosen varzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?