Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

hg canım hg iyiyiz sen nasılsın flim ne içinmiş
rahim filmi çekecek..benim yumutamın büyümesi çatlaması vs..hiç bir sorun yok acaba kanallar mı tıkalı diye flim çekecek yumurta spermle buluşamıyor mu acaba diye öyle dedi valla doktor..laelaelaelaelae

selam kızlar nasılsınız bakim ?? epeydir ugrayamadım varmı bir gelişme bakim...tubadan sonra hamiş kalan varmı ??? kityy ablacım ve cosmocum regli olmuşsun sanırım geçmişolsun bir daha ki aya daha sıkı çalışma ile aşacaksınız eminim...öpüyorum...

semasu tatlım tekrardan geçmiş olsun bencede ninik haklı bir an önce kurtulacagım için sevinmelisin tatlım sıkma canını.sen tedavini oldukça bebegine 1 adım daha yaklaşıyorsun canım....dualarım sneinel tatlım...

rahim filmi çekecek..benim yumutamın büyümesi çatlaması vs..hiç bir sorun yok acaba kanallar mı tıkalı diye flim çekecek yumurta spermle buluşamıyor mu acaba diye öyle dedi valla doktor..laelaelaelaelae

abyosun canım ilk defamı çektireceksin rahim filmini canım?? çok duydum eger sorun yoksa ise çiftlerde rahim filminden sonra bayanlar hamiş kalıyor...filim çekilirken tüplere sıvı gönderiliyor ya kapalı ise açılıyor ufak bir aşama ile hallediliyor hadi hayırlısı olsun canım....

CADIARZU
canım hoşgeldin nerlerdesin sen ya özledim seni mafoldumben
bilmiyorum artık nasıl olaak canım, aslında korkuyorum da ama başka çarem de kalmayınca

Ya mÜrÜvvet ne yapıyorsun anacım kır saat sonra cvp yazıyorsun anca

çalşıyom mıs işteyım elın işi anacım kendı ıs yerım degil mazur görün

yenı gelen arkdslr hgniz geçmiş olsn anacm sanada yeni hamişimiz yok daha aramızda beklemede oldugumuz kıtyyle flosen varzemuszemus

CADIARZU

bilmiyorum artık nasıl olaak canım, aslında korkuyorum da ama başka çarem de kalmayınca

bende sizleri özledim patron yokken gireyim bakim dedim....
korkma canım korkma herşey allahtan sen allaha sıgın canım....bir an önce tedavine başla....

hoşbulduk ninikim naber nasılsın?? Sen bu ay regli oldun mu canım

olmamıııııı...bebem ayıpsın hiç açık vermem ben her ay olurum yanii...kist oluşmuş canım bende klomenden dolayı bir iki ay bişey beklemicem artık napayım...şu soğan kürünü denicem bu ay

sagol canım yeni degilim sadece işlerden dolayı 1 haftadır ugrayamadım siteye...tşk ederim.

CADIARZU

korkma canımın içi sonuçta herkes oluyor bu tür ameliyatları sen o an bile bebeğini düşün herşey onun için

Cıvcıvım ya evde yok mu ınternet...bÖyle Çok kÖtÜ oldu ya gÖrÜŞemıyosruz hıÇ senle

senle ben sektirmeden 4 yıldır her ay regl oluyoruz helal olsun bize.......saglık olsun canım biraz bekle bakalım dinlen belki kendiliğinden gelir minik mucizen canım allah büyüktür.....

Şişşşşşşşşşş kız mürüvvet
FLOSEN kim anacım? kaydirigubbakcemile3
Biz tanışıyomuyuz? kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…