senle ben sektirmeden 4 yıldır her ay regl oluyoruz helal olsun bize.......saglık olsun canım biraz bekle bakalım dinlen belki kendiliğinden gelir minik mucizen canım allah büyüktür.....
Cİvcİvİm ya evde yok mu İnternet...bÖyle Çok kÖtÜ oldu ya gÖrÜŞemİyosruz hİÇ senle
cifcif nasılsın şekerimmmmmmmmmmm sositososito
canım ya sağolasıınnnnn , sen nasılsın kıvranıyorum bugün ağrıyla çok kötüyüm mafoldumben
BENDE SENİ TEBRİK EDERİM ARKADAŞIM vereliniortak
selam kızlar ben geldimmmmm opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım...sanki iyi birşey için tebrikleşiyoruz allahım yardım et bize:gitme:
bu ne nan birbirinizi tebrik ediyorsunuz :mymeka:
hoşgeldin ablacım naber duyduguma göre reglın gecıkmıs hadı ıns guzel haber verırsın
hosbuldum civcivim nasılsın bidenemmmm opuyorumnanaktanŞeniz evet canım gecikti ama ben alıstım mart ayından beri erken ve gec olmasına onun icin sallamıyorum sözde ama icim icimi yiyorrrrrrrrrrrrrrrranacım :roflol:
yemezmi ablacım yemezmi haklısın..test alsaydın....yada sallama gitsin o zaman gelir belki bebişşşopuyorumnanaktan
test yapmadıgım zman yokki canım :roflol: sonuc hep negatif :roflol:
Şişşşşşşşşşş kız mürüvvet
FLOSEN kim anacım? kaydirigubbakcemile3
Biz tanışıyomuyuz? kaydirigubbakcemile3
canım ilaç kullanıyorum zaten, bir aylık ilaçlarım var onlar bitine kadar kullanacaktım. onlar bitince durum değerlendirmesi yapacaktık doktorla, bakalım artık işte şurda 10-15 gün kaldı. bayramdan sonra ne olacaksa artıkya canım doktora sorsanda ağrı kesici içsen böyle kendine eziyet etme
cosmom nasıl oldun bidenemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Şeniz
selam kızlar ben geldimmmmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?