Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Cİvcİvİm ya evde yok mu İnternet...bÖyle Çok kÖtÜ oldu ya gÖrÜŞemİyosruz hİÇ senle

bitanem ninikim evde olmaz olurmu internet var varda ben ramazan girdiğinden bu yana iftar davetlerine gitmekten evi otel gibi kullandım..hafta sonlarıda temizlik yap yine git....o yüzden ayrı kaldık..tabi çalışmalarda aksadı bu ay.....

hoşgeldin ablacım naber duyduguma göre reglın gecıkmıs hadı ıns guzel haber verırsın

hosbuldum civcivim nasılsın bidenemmmm opuyorumnanaktanŞeniz evet canım gecikti ama ben alıstım mart ayından beri erken ve gec olmasına onun icin sallamıyorum sözde ama icim icimi yiyorrrrrrrrrrrrrrrranacım :roflol:

hosbuldum civcivim nasılsın bidenemmmm opuyorumnanaktanŞeniz evet canım gecikti ama ben alıstım mart ayından beri erken ve gec olmasına onun icin sallamıyorum sözde ama icim icimi yiyorrrrrrrrrrrrrrrranacım :roflol:

yemezmi ablacım yemezmi haklısın..test alsaydın....yada sallama gitsin o zaman gelir belki bebişşşopuyorumnanaktan

ya canım doktora sorsanda ağrı kesici içsen böyle kendine eziyet etme
canım ilaç kullanıyorum zaten, bir aylık ilaçlarım var onlar bitine kadar kullanacaktım. onlar bitince durum değerlendirmesi yapacaktık doktorla, bakalım artık işte şurda 10-15 gün kaldı. bayramdan sonra ne olacaksa artık

İyiyim bebeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmm
bi yaramazlık yok şükürrrrrrrr
sen nerelerdeydn gene?
Noldu adet belirtisi yokmu hiç? Sen bi ay daha böyle olmuştum sonra da çok kanaman olmuştu
korkuyom gene öle olur diye :1no2:
cosmom nasıl oldun bidenemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…