canım işte olmazsa artık bayramdan sonra ameliyat olacağım. sağ tarafımda çok ağrı oluyor. hem yumurtalıkta kist var 3 cm civarında. hemde yumurtalığa yapışık myom var onunda 5 cm civarı demişti boyutuna akannehir
stres sıkıntı yaptımmı daha çok ağrıyor. dün de kaynana canımı sıktı birazklava:
ondan oldu galiba hala da ağrıyor mafoldumben
haha işte o fstonealkisalkisalkis
Ben buradayım kızlar
kızlar patronum aradı...istanbul alarmda ya herkes erken cıkıyor sende cık dedı....sel geliyormuş.....
slm kızlar
kızlar patronum aradı...istanbul alarmda ya herkes erken cıkıyor sende cık dedı....sel geliyormuş.....
merhaba hosgeldin canım opuyorumnanaktanşeniz
yaw benim kocişimde tunelde inşallah erken gelir bugun aklım onda kaldı gerci yagmur baslamadı hala ama yinede insan tırsıyor :çok üzgünüm:
merhaba hosgeldin canım opuyorumnanaktanŞeniz
yaw benim kocişimde tunelde inşallah erken gelir bugun aklım onda kaldı gerci yagmur baslamadı hala ama yinede insan tırsıyor :çok üzgünüm:
ayy canım ya allah korusun öyle düşünme kitty cim ya...dua et canım
evet canım öyleymiş ya allah beterinden korusun ya canım çok sıkılıyor bu dururma çok zor bişey...senin evin oralarda var mı bişey canım
inşallah ablacım erken gelir benim eşimde arabayla gitti işe aklım onda bende cıkıcam biarzdan herkes cıkıyor...
hepinizi öpüyorum kızlar ben kaçıyroum iiy akşamlar byeeeeee
hayatım görmedim valla...evet bildiğin sezeryan oldum bende...ayrıca emin ol ki endoskopiden çok daha sağlıklı..çünkü endoskopiyle kamerayla ekrandan gördüklerince müdahale edebiliyorlar..açık ameliyatta zedelenme riski çok az yumurtalıklarının
gecmiş olsun semoşum cok üüzldüm canım ya :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?