Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

gecmiş olsun semoşum cok üüzldüm canım ya :çok üzgünüm:

kızlar patronum aradı...istanbul alarmda ya herkes erken cıkıyor sende cık dedı....sel geliyormuş.....

evet canım öyleymiş ya allah beterinden korusun ya canım çok sıkılıyor bu dururma çok zor bişey...senin evin oralarda var mı bişey canım

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kittycat, as.semasu.as.+, cosmopoli+, muruvvet+, ninik+, sarıcivciv+, tubatubatubatuba+, tugba20
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr canlanın biraz yaw laelaelaelaelae

merhaba hosgeldin canım opuyorumnanaktanşeniz

yaw benim kocişimde tunelde inşallah erken gelir bugun aklım onda kaldı gerci yagmur baslamadı hala ama yinede insan tırsıyor :çok üzgünüm:

ayy canım ya allah korusun öyle düşünme kitty cim ya...dua et canım

merhaba hosgeldin canım opuyorumnanaktanŞeniz

yaw benim kocişimde tunelde inşallah erken gelir bugun aklım onda kaldı gerci yagmur baslamadı hala ama yinede insan tırsıyor :çok üzgünüm:

inşallah ablacım erken gelir benim eşimde arabayla gitti işe aklım onda bende cıkıcam biarzdan herkes cıkıyor...

Cosmo len ne ızlıyorsun bızı konuŞsana gıcıııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkk planın mı var yoksa bızlen alakalı...cadıarzu

CıVCıV BıRAZDAHA OTURURSAN GEREK KALMICAK ANACIM BıLGıSAYARIN BAŞINDA ZATEN YAPIŞIP KALICAN delikafadulden KIZIM ALARM VAR DıYON HALA OTURUYORSUN YÜRÜ GıT BE

iki çeşit ameliyat var dedi doktorum, bi açık ameliyat sezeryan gibi, birde rahim içine bi cihazla girilerek myomlar toplanıyormuş ama ben açık ameliyatı tavsiye ederim diğeri çok riskli dedi. bakalım artık canım ilaçları bitene kadar kullanıcam, birde regl günüm geçsin istedi doktor. bu regl de belki kistler atılır vücuttan diye umutlu doktor. ayy doktorum çok umutlu da ben pek bi karamsarım :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…