Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

YABAK BU KARAMSARLIĞI BIRAK ARTIK LÜTFEN ...İNAN BİRAZ YA İNAN...ZATEN SEN BAŞTAN KAYBEDİYORSUN ÖYLE DÜŞNEREK LÜTFEN BİRAZ MORELİNİ YÜKSEK TUT ÇAKÇAM BAK İKİ TANE...klava: YA MOREL NE KADAR MÜHİM BİŞEY SEN BİLİYORSUN DİMİ İNSANLAR KANSERİ YENİYOR BU SAYEDE VALLA DÖVCEM BAK

güllü tatlı tarıfı veryrdum bzim brdakı kıslara prdon kıslrr sıız ıhmal ettım zemuszemusopuyorumnanaktan

kızma ama ya :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
canım moral veren kimsem yok ki olsa bu kadar olmam hiiiiiiiççççç kimse yok destek olan. eşim de artık oralı olmuyor bile doktora gideceğimiz zaman bişi bahane edip gelmiyor bile benimli kendimi çok yalnız hissediyorum mafoldumben

kızlar kasığıma fena ağrılar girio bugün midem de arada kötü oluo göğüslerim kaç günlerdir şiş acıo akıntım desen var biliorum test yapsam pozitf çıkcak yine ama yapmıcam bugün kan testine gidecektim ama pazartesiyi bekliycem vazgeçtim ya yine oluşamadıysa çok merak ediyorum yaaa

hayırlısı olsun güzelim..inşallah nasıl istiyorsan öyle olsun

hg çömez hayırlısı bakılım hadı inşahh hamiş kalacaksınz baya bekledık son bomba patlıcak bırınızden bırındekaydirigubbakcemile3

kızlar yeni resmim nasıl..bu resmi koydum işallah uğurlu gelir yakında hamiş kalayım diye:)

kızlar napıyorsun bende internette seksi geceliklere bakıyorum alıcamda :kedi: napim anacım bizi bu bebek uğraştırıcak epey ee kışda geliyo geceler uzun :kedi:

Ya kıtty ya yıne nereye gıttın ya ruhsar oldun mÜbarek ne ara gelıyon ne ara gıdıyon bellı deĞıl

Abyosyun naber canım ya..malum cuma bugÜn yoĞunum bİraz
merhaba güzelim valla bende boş boş oturuyorum yardıma geleyim istersen..yağmur yağmaya başladı camdan bakıyorum bende:)kaydirigubbakcemile5
kızlar napıyorsun bende internette seksi geceliklere bakıyorum alıcamda :kedi: napim anacım bizi bu bebek uğraştırıcak epey ee kışda geliyo geceler uzun :kedi:
al güzelim al..biz daha çok gecelik alırız bebiş sahibi olana kadar..pahalıya patlayacak şu bebek işi ama olsun:) opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…