iki çeşit ameliyat var dedi doktorum, bi açık ameliyat sezeryan gibi, birde rahim içine bi cihazla girilerek myomlar toplanıyormuş ama ben açık ameliyatı tavsiye ederim diğeri çok riskli dedi. bakalım artık canım ilaçları bitene kadar kullanıcam, birde regl günüm geçsin istedi doktor. bu regl de belki kistler atılır vücuttan diye umutlu doktor. ayy doktorum çok umutlu da ben pek bi karamsarım :sinifsinif:
hepinizi öpüyorum kızlar ben kaçıyroum iiy akşamlar byeeeeee
Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
kittycat, as.semasu.as.+, cosmopoli+, muruvvet+, ninik+, sarıcivciv+, tubatubatubatuba+, tugba20
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr canlanın biraz yaw laelaelaelaelae
kızma ama ya :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:YABAK BU KARAMSARLIĞI BIRAK ARTIK LÜTFEN ...İNAN BİRAZ YA İNAN...ZATEN SEN BAŞTAN KAYBEDİYORSUN ÖYLE DÜŞNEREK LÜTFEN BİRAZ MORELİNİ YÜKSEK TUT ÇAKÇAM BAK İKİ TANE...klava: YA MOREL NE KADAR MÜHİM BİŞEY SEN BİLİYORSUN DİMİ İNSANLAR KANSERİ YENİYOR BU SAYEDE VALLA DÖVCEM BAK
HOŞ GELDİN GÜZELİM..ÖZLEDİK TABİ..NASILSIN BAKALIM..İYİMİSİN?hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytkızlar bakın ben geldim özlemediniz mi beni
hayırlısı olsun güzelim..inşallah nasıl istiyorsan öyle olsunkızlar kasığıma fena ağrılar girio bugün midem de arada kötü oluo göğüslerim kaç günlerdir şiş acıo akıntım desen var biliorum test yapsam pozitf çıkcak yine ama yapmıcam bugün kan testine gidecektim ama pazartesiyi bekliycem vazgeçtim ya yine oluşamadıysa çok merak ediyorum yaaa
HOŞ GELDİN GÜZELİM..ÖZLEDİK TABİ..NASILSIN BAKALIM..İYİMİSİN?hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kızlar kasığıma fena ağrılar girio bugün midem de arada kötü oluo göğüslerim kaç günlerdir şiş acıo akıntım desen var biliorum test yapsam pozitf çıkcak yine ama yapmıcam bugün kan testine gidecektim ama pazartesiyi bekliycem vazgeçtim ya yine oluşamadıysa çok merak ediyorum yaaa
hoşbulduk ninikcim iyi diyelim iiyi olsun sizden naber?
Ben hala regl olmadım kity oldumu haberinis varmı
hg çömez hayırlısı bakılım hadı inşahh hamiş kalacaksınz baya bekledık son bomba patlıcak bırınızden bırındekaydirigubbakcemile3
merhaba güzelim valla bende boş boş oturuyorum yardıma geleyim istersen..yağmur yağmaya başladı camdan bakıyorum bende:)kaydirigubbakcemile5Abyosyun naber canım ya..malum cuma bugÜn yoĞunum bİraz
al güzelim al..biz daha çok gecelik alırız bebiş sahibi olana kadar..pahalıya patlayacak şu bebek işi ama olsun:) opuyorumnanaktankızlar napıyorsun bende internette seksi geceliklere bakıyorum alıcamda :kedi: napim anacım bizi bu bebek uğraştırıcak epey ee kışda geliyo geceler uzun :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?