Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ya kızlar benim ne zamandır hiç çalışasım yok valla nolucak benim bu halim işten soğudum iyice yakında kovulmassam iyi kaydirigubbakcemile3

moral verdıgın ıcın sagol cosmocum ben şu kasıktakı batmalara fılanda ınanmıyorum artık valla bata bata bı hal oldum bu ay ama tık yok neyse hayırlısı bakalım

üzülme şeker ya bi dahaki aya inşallah o belirtilere falan inanmıyorum ben artık zaten herkeste değişiyo benimde bundan 2 ay önce bütün belirtileri yaşadım batmalar başımın dönmesi vs.. ama psikolojikmiş

evet canım bencede psıkolojık hayırlısı bakalım varmı ben gormeyelı hamıs tubanın dısında

selam arkadaslar nasılsınız

ne yırtnyn kısım çömeze bı daha çömez demiceksinn okudunmu :roflol: sanrım tehdıt edyr bızı
kaydirigubbakcemile3

ne bağırıyorsun kızımmmm beeeee kulaklarımıza yazıkkkk laelaelaelaelae

cooossmoooo canımı sıkma nan başlıycam ama haaaaaa ne dedim demin okumadın tabi sen bi daha çöm diyene cevap yoklmaz:

yOK BEBİŞ SAKIN ALDANMA
ALLAH AŞKINA YENİ HÜCRELERE BÖLÜNEREK ÇOĞALAN ŞEY BELİRTİ FALAN YAPARMI ANINDA ?
BİZ NASIL GÖRMEK İSTİYOSAK ÖYLE GÖRÜYOZ İŞTE :sm_confused:

moral verdıgın ıcın sagol cosmocum ben şu kasıktakı batmalara fılanda ınanmıyorum artık valla bata bata bı hal oldum bu ay ama tık yok neyse hayırlısı bakalım

TESTıN GELEMDıMı MISIR PÜSKÜLÜ BENıMKı DAHA KARGOYA BILE GITMEMıŞ TEMBELMıŞ BUNLAR YAWkaydirigubbakcemile3

ÇÖM CANIM BENıM ıŞıM VAR TATLI ONDAN UĞRAŞAMADIM SENLE BUGÜN HAYATIM..ÇÖM BAKıMMM sositososito

Ben p.tesiden önce gelmes diye düşünüyom, bakalıma rtık
Zaten elime bi geçse hergün yaprım heralde
ay karnım ağrıdı yumurtladım mı?
ay kasıklarım ağrıdı yumurtladım mı?
TESTİN GELEMDİMİ MISIR PÜSKÜLÜ BENİMKİ DAHA KARGOYA BILE GITMEMİŞ TEMBELMİŞ BUNLAR YAWkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…