Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

insallah tubacım ınsallah valla elden utanır oldum derlerya mılletın sorması benı bıktırdı artık daha 5- 6 aydır korunmuyorum mıllet dertlere kaldı bu benım psıkolojımı cok etkılıyor valla

KIZIM BAK HEPıNıZE PUAN VERıYORUM BAKIYORUM BANA HıÇ GERı DÖNÜŞÜ OLMUYOR benneyaptımki BU ıŞıN NASIL OLUCAK BÖYLE :sm_confused: OĞLUM HADı PAMUK ELLER CEBE BAK Bı DAHA VERMEM :mymeka:

insallah tubacım ınsallah valla elden utanır oldum derlerya mılletın sorması benı bıktırdı artık daha 5- 6 aydır korunmuyorum mıllet dertlere kaldı bu benım psıkolojımı cok etkılıyor valla

AYNEN BENDEDE OLE DAHA9 AYLIK EVLİYİM GEZEM TOZAM DEDIM BIRAKMYRLR COCUK YOKMU BEBK YOKMU KORUNMAYIN SIMDIE AL DIYECEGIZ OLMUYOR BU SEFERDE CÜCÜK GERCI ILK DENEMMDİ İNŞALLH DİĞER DENEMELERDE TUTTRCAMkaydirigubbakcemile3

KIZIM BAK HEPİNİZE PUAN VERİYORUM BAKIYORUM BANA HİÇ GERİ DÖNÜŞÜ OLMUYOR benneyaptımki BU İŞİN NASIL OLUCAK BÖYLE :sm_confused: OĞLUM HADİ PAMUK ELLER CEBE BAK Bİ DAHA VERMEM :mymeka:

LENN SEN BENDEN KABUL ETMIYOM GUNDE 10KEZ TIKLIYORUM OLMUYR VEREMIYOM SANA PUANA TIKLGM KADAR SANA TIKLASAM SİMDİYE HAMİLEYDIN KISIMMMkaydirigubbakcemile3:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…