delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol: ALLAHIM YAREBBİM SANA GELİYORUM
MÜRÜVVET KIZMA YA NÜTFEN İYİDİ YANİ GÜLMEDEN EDEMİCEM :roflol: :roflol:
COSMO TAMAM ESPRİ GÜZELDE SİNEĞİ KAMYAS YEMİŞTİ MÜRÜVVET DEĞİL :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
güzelim sağ tarafta terazi işareti var.hangi kullanıcının yazısındaki teraziye tıklayıp içine birşey yazıp onaylarsan oy vermiş olursunhihoyyyt önce benden başlahihoyyyt hihoyyytnası verionuz nan puan bana kimse öğretmio neden:1hug:
nası verionuz nan puan bana kimse öğretmio neden:1hug:
güzelim sağ tarafta terazi işareti var.hangi kullanıcının yazısındaki teraziye tıklayıp içine birşey yazıp onaylarsan oy vermiş olursunhihoyyyt önce benden başlahihoyyyt hihoyyyt
HOŞ GÖR ONU NİNİKCİM KAZI KOZ ANLAYANDAN NE BEKLRSIN ALTI ÜSTÜ KARIŞTIRANDAN :roflol::roflol:
olmuyor canım ordan sabh sana vermiştm hatrlıyrum ama cosmo nınık ve kıtyyye veremyom sadece
OHHH VALLA SEN DİZ PUANLARI KİMSEYE VERME NE GÜZEL İŞ BİLMİYORUM PUAN VERMEYİ... BUNDAN BÖYLE BENDE BİLMİYORUM mafoldumben
vereliniortak BACIMSIN.....delikafadulden
:) olsun canım..bana vermişsin oy ..başka arkadaşlara verebilirsin..herkes güle güle kullansın diyelim o zaman:)olmuyor canım ordan sabh sana vermiştm hatrlıyrum ama cosmo nınık ve kıtyyye veremyom sadece
öğrendim ve attırdım sana 3-5puancık canım
öğrendim ve attırdım sana 3-5puancık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?