Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Ayyy bızımde bır yÖnetıcı var ıŞten yorgun gelıyorum ya zaten hastalıktan kurtulamadım bır tÜrlÜ o zamanda dıŞım tutmuŞtu ya benım ne oldu hastayım ya dedım hamılemısın...ıÇımden verdım tabı cevabı da dıŞımdan gÜlÜmseyerek hayır dıŞım aĞrıyor dedım..ama ıÇımden geÇenlerı duymak ıstıcenızı hıÇ sanmam bıktım o salak kadından ya resmen kaÇıyorum onla karŞılaŞmayayım dıye

nası verionuz nan puan bana kimse öğretmio neden:1hug:
güzelim sağ tarafta terazi işareti var.hangi kullanıcının yazısındaki teraziye tıklayıp içine birşey yazıp onaylarsan oy vermiş olursunhihoyyyt önce benden başlahihoyyyt hihoyyyt

güzelim sağ tarafta terazi işareti var.hangi kullanıcının yazısındaki teraziye tıklayıp içine birşey yazıp onaylarsan oy vermiş olursunhihoyyyt önce benden başlahihoyyyt hihoyyyt

olmuyor canım ordan sabh sana vermiştm hatrlıyrum ama cosmo nınık ve kıtyyye veremyom sadece

olmuyor canım ordan sabh sana vermiştm hatrlıyrum ama cosmo nınık ve kıtyyye veremyom sadece

haayatım puan ordan veriliyor doğru ama başka topikelrde biraz dağıtman gerekiyor bize tekrar verebilmek için birazda süre geçmesi gerekiyor

Yaww uyarı ; bu nınık msj yenıden degerlendırmenız ıcın baŞka kullnıcıların msjlarınıda degerlendırmenız gerekmektedır dıyor anacım baŞkasınada veryom donuyrm onlara tekrr denıyom gene aynısını dıyor anladnmı Şımdı

COSMOOOOOO NAPIYON KIZIM UYUDUN MU LEYYNNN YOKSA ZıLLı delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…