Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Kityyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kamyassssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş delikafadulden

hııı geldim de ne bağırıyorsun canım zırdelü başım ağrıyo hem benim mafoldumben

Düşünsenize biz 50-60 yaşalrına gelmiişiz
hala burdan yazışıyoz delikafadulden
bu ay da olmadı falan diye :sm_cool:
Allahım sen koru :Saruboceq:

ayy sus kız nasıl konuşuyon sen öyle ağzına biber sürerim bak o yaşlarda artıkın çocukların derdinden bahsederiz olsun diye neler çektik diye naniknanikdelikafadulden

Düşünsenize biz 50-60 yaşalrına gelmiişiz
hala burdan yazışıyoz delikafadulden
bu ay da olmadı falan diye :sm_cool:
Allahım sen koru :Saruboceq:

bunu ben de evlenmeden önce koçişime söylemiştim sonra hemencik evleniverdik yani bu cümle uğurlu haydeeee bi daha ki aya dolup taşcak hamişlerrrrr:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

günaydın kittyim nbr kısss yok mu bi haber ya yapmadın mı hiçbişey çatladım haaaa
gunyadın canım opuyorumnanaktanyok kendim test yapıyom birsey cıkmıyor anacım ya gec yumurtladım ondan gecikti diye bekliyorum bir kac gun daha gelmezse kan testi yaptıracam

canım ağrılar devam ediyor işte. iki gün kaldı bakalım regle, artık bütün ağrılarda birleşti perişanım mafoldumben

allah yardımcın olsun canım ya Şenizopuyorumnanaktan

Kityyy olmadın demi regl?

yok cosmosum bir kac gune olacam allahın izniyle kaydirigubbakcemile3
Kityy sesin çıksın anacım yaaaa kaydirigubbakcemile2

pil bitti anam onu sarja taktım ancak gelebildim kaydirigubbakcemile3

herkes uyurken bende geldim bi bakıyım sizi dedim mucuksssssssssssssssssssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…