Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Olsan da kurtulsan bu sıkıntıdan kityy zemuszemus
NAsıl şişlik yapar o şimdi offf akannehir
İnş. olmazsın diycem ama sen olucam diyosun :1hug:

evet cosmocum olursam en fazla 1 gun üzülecem sonra atlatacam ama böyle daha kötü oluyor hergun hergun cok yıprandım walla :çok üzgünüm:karnım davul gibi oldu sıkıntı yapıyor :çok üzgünüm:

ayyyy balkona çıkayım dedim karşı komşunun bahçesine şeftali ağacı vardı aayyyyy kırmızı kırmızı çok güzel olmuşlarrr canım çektiiiii kaydirigubbakcemile2
aşeriyorum galibaaa kaydirigubbakcemile3

buay iğnemden sonra kasık ağrım geçmedı acaba çatlamadımı benım yumoşlar

Evet hem ne kadar adet olacağını bilsede insan bile bile umut bağlıyo bi ihtimal diye :kedi:
Adet olamamanın sıkıntısı siniri de caabası lmaz:
evet cosmocum olursam en fazla 1 gun üzülecem sonra atlatacam ama böyle daha kötü oluyor hergun hergun cok yıprandım walla :çok üzgünüm:karnım davul gibi oldu sıkıntı yapıyor :çok üzgünüm:

Hoşbulduk Bitanem Bende sizleri özledim bayramın 3.günü gidecekler Keşke daima yanımda olsalar ne güzel bişey insanın ailesinin yanında olması

evet canım uzakta olunca cok özlüyor insan bende bizimkileri cok özledim opuyorumnanaktan

Evet hem ne kadar adet olacağını bilsede insan bile bile umut bağlıyo bi ihtimal diye :kedi:
Adet olamamanın sıkıntısı siniri de caabası lmaz:
evet canım ya sonuc yıkım oluyor sonrasında kaydirigubbakcemile3

kızım alemsin ha evde varsa ye bi dene ne olur ne olmaz belkide vardır bebiş bellimi olur opuyorumnanaktanŞeniz

buay iğnemden sonra kasık ağrım geçmedı acaba çatlamadımı benım yumoşlar

catlamıstır canım hemde catr catır merak etme opuyorumnanaktanŞeniz

çiçekcik günaydınlar .....
günaydın bebişimmm nasılsın kardeşin nasıll iyimi

günaaaaay çiçemmmm nası ama beklenen gün geldi çattıhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

günaydın bebek evet yaa ama gelcek sanki kırmızılar şeker yaww ne bilim hafif bi zonklolma var dinlemesem duymamda dinliyom lakinn kaydirigubbakcemile3

ok cosmosum kolay gelsin canım opuyorumnanaktan

gunaydın çiçegim hosgeldin bidenem nasılsın varmı guzel haberin bize opuyorumnanaktanŞeniz

günaydın karamelim benimmm
yok bebem yawwwww ateşimde 36,6 ya neyim düştü gelcekler sanki gün uzun olmadı yarın sankiiii zaten dünkü koşturmama varsada bişey vazgeçmiştirrrrrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
dinleme tatlım git tıka kulaklarını pamuknan duyma sen aldırış etme ona normalde nasıl senin günü gününe gelir mi gecikmeli mi

Kardeşim daha iyi Yağmur yağarken çok korkuyor ama iyi ..Haberleri takip ediyor ıstanbul için Bizim içimiz rahatladı yanımızda Allah zorda kalanlara yardım etsin

dinleme tatlım git tıka kulaklarını pamuknan duyma sen aldırış etme ona normalde nasıl senin günü gününe gelir mi gecikmeli mi
hahahaaa tıkıyomm bebem yawwwww

Kardeşim daha iyi Yağmur yağarken çok korkuyor ama iyi ..Haberleri takip ediyor İstanbul için Bizim içimiz rahatladı yanımızda Allah zorda kalanlara yardım etsin

ayy canım benim bi süre öyle olur inşallah çabuk kendine gelir geride kalanlara allah sabır versin ne diyelim tatlım onlar için dua etmekten başka bişey gelmez elimizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…