yaaaa deme öylemafoldumben ürkütcennnn kaçcakkk sonra geçen ay kaçtı ya yine kaçmasın :sinifsinif:
Ben banyodan sonra saçımı kurutmuyom bide gidip balkonda uyuyorum
uyandğmda ağrıyo
bu üşütmek değilmi saftririk?
hoşbulduk canım hala teste gitmedik dimi
uyandğmda ağrıyo
deli misin anacım yüz felci böyle oluo Allah korusun
kitty'm ne testi yavrum
hey pazartesi birlikte gidelimmm artık yaa benim yine oluşmadıysa ben biliorum test yapsam pozitif çıkcak geçen ayda öle oldu ama oluşamadı çok korkuyorummafoldumben o yüzden direk kan testi yaptırcammm
herkes uyurken bende geldim bi bakıyım sizi dedim mucuksssssssssssssssssssssssssss
yok canım son 3 gun bakalım bekliyoruz az kaldı ama atesim dustu bugun iyice yarın öbur gun gelecek kırmızılar bekliyorum canım :1hug:
hönk :bbo:
ağzını mübarek gün hayra aç hayra :mymeka:
Ahh nedir senden çektğm benim ya :sm_cool:
nan delü öyle uyunurmu hiç dün akşam üstü başladı ağrımaya uyudum uyandım hala ağrıyo ağrı kesicide içmedim akşam klomen falan kullanıyorumya yan etki olmasın diye
Niyetliysen yandın bütün gün :sm_cool:
uyandğmda ağrıyo
kittty'm o ateşe fazla kendini kaptırma 4 ay ölçttüm kesin dediğimde olmadı sadece iyi düşün iyi olsun..
Allah korusun canım ama yapma öyle havalarda soğudu :mymeka:sübyanlık etme de azıcık laf dinlelmaz:
idrar testi canım kaydirigubbakcemile3
kokma canım ya inşallah bu sefer sonuc guzel olacak :Saruboceq::Saruboceq:
hosgeldin ceylanımopuyorumnanaktanŞeniz nasılsın bidenemmmm özledik seni yaw nezman gidecek misafirlerin?opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?