Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

rıca ederım canım aydınlattıgın ıcın sagol ama denedım baska yerlerede gırdım puan verdım geldım buraya vereyım dedım ama olmadı neyse sonra yıne deneyım bakayım

hayırrrrrr gulayyusuf kırmıızı kart yediturkbayragi

ii akşmlr kıslar kımse yok ama gene yazyım arkdadan konusuyor oluyorum ama sanrım ıstenmıyrum bu topicte istenmedgm yerdede drmm

kızlar geldim sonun da başardım açmayı ay nasıl özledim sizleri nasılsınız ay nasıl seviniyom ya açtım sonun da sorunu giderdim çok şükür kızlar gündüz giremem ama akşamları girmeye çalışırım malum artık çalışıyorum ha kızlar kiko veriyorum

selam kızlaaaaarrr....
kız mürüvvet kaydirigubbakcemile o nasıl bir yazı??
istenmiyor değilsin kuşuum... çok cana yakınsın. çok samimi oldugun için şaka yapiolar.
sana takılmayı çok seviolar. kaydirigubbakcemile5
sana bi sır verimmi.... cosmo 1 laf ediosa sen 5 laf et. yoksa üstesinden biraz zor gelirsin. çenesi düşük gacı nolcek kaydirigubbakcemile3

kızlar biz antep düğününü iptal ettik...
gitmeeyoss alkisalkisalkis
yaniiiiiiii demek oluyokiiiiiiiii delikafadulden bu aaşam ecük inşaat çalışması yapabülürük hihoyyyt
rabbim hayırlısını versin ya...
artıkın bu ay kırmızı kart görmek istemiiim :jeyyar:
bakem, günüm ayın 25 inde. bugün ise ayın 12 si. bu bikaç günde tuttu tuttu tutmadı kırmızı kart soonası denemeye devam

ii akşmlr kıslar kımse yok ama gene yazyım arkdadan konusuyor oluyorum ama sanrım ıstenmıyrum bu topicte istenmedgm yerdede drmm

mürvetttttttttttttttttttttttttttttt bak beni bile paniklettin bağrıyommmmm gitmeee kısssssssssssssssssss seviyos seni istenmemekte ne demekkkk öyle hissetmee...

bence burda herkes birbirini seviyorrrrr....

acaba mürvet hamiş falanmıda alınganlık yapmışşşş işşalllahhhhhh

hadi işşallhhh görmessin kırmızıyı severdim artık sevmez oldummmm bakalım benim sonum ne olu

selam millet nabersiniz geldim ama yoksunuz yani yine...

cosmo len bu arada tuba20 ye asılmışsın bunun hesabını sorucam sana aklımda ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…