evet canım çok şükür geçti...
rabbim inşallah birdaha yaşatmaz. ne bana ne başka kimseye...
çok huzurluyum. içim coşuyor adeta. sizin de desteklerinizin sayesinde bomba gibiyim Şeniz
kızzzzzzzzzzzzzzz çiçek..na işin var bakimm bu satte burda senin?
canım kankama gittim bugün oda 1 aya doğum yapıcak anca görebildim kızı...ondan giremedim iftara da abimlere gittim..şimdi açtım işte...
iyi iyiii heyecan iyidir tatlımmmmm ayy inşallh kız belkim tohumlar ekiliyordurrrrrrrrrrrrrrrrrr
kendini nasıl hissediyon bi sorun yok demiiii
hahahaaa demi bu saatte olmam genelde ya geç geldik eve kayınvalidemden kocam genelde bilgisyarada çalışıyor bende yatıyorum yada tv izliyorum ama o çalışmıyor başı ağrıyor benimde gram uykum yokkk yaaa dün misafirlerim vardı yaa geç yattım bayağı şimdi uyku düzenim şaştııı zaten uyku sorunlarım var ondan sizinleyim şeker opuyorumnanaktan
ayyyyy maşallahhh darısı bize inşallahhhhh
varmıydı bugün bişey gündüz?okumaya çalıştım ama bol bol geyik vyapmışsınız bişey göremedim ama acaba gözden kaçan bişey var mı dedim;*
ben kaçar kızlar
sahır için hazırlık yapayım çay demleyeyim..çokta uykum var ya valla uyuyprum kafayı koyar koymaz gidicem yani o deece
tamam tatlım. bende gideim. iyi gecelerrr...
bende bişiler hazırlıyayım. mucuxxlarrrr....
bu arada demeden geçemicem... herüf okadar dua ettiki işe başlamadan :1shok: bekle bekle sıkıldım he. hatmetti kuranı adeta kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkisaaaa çömün mü?delikafadulden
ister misin bizim çöm bizi geçsin de hamile kalsın.akannehir...cosmo kaçmalı bence öyle bişey olursaalkisalkisalkis
ne güzel allahım işte ya...olursa da inşallah çok hayırlı bir evlat olucak allahın izniyle...
iyi aman tatlımm içini ferah tut hep böyle pozitif düşünnnnnn gerekli donanıma sahipsin artıkın inşallahhhh olmuycak bişeyciklerrrryok bitanem. çok çok iyiyim.
inşallah da bişi olmucak artık...
hem ilaç hem dua takviyesiyle atlatıcam bunu...
hamile oldugumu öğrendiğim zaman dr. a gidicem düşük önleyici ilaç isticem. full istirahat + bol bol dua. eşittir nur topu gibi bir bebük kaydirigubbakcemile3
rabbim hepimize versin inşallah :Saruboceq:
varmıydı bugün bişey gündüz?okumaya çalıştım ama bol bol geyik vyapmışsınız bişey göremedim ama acaba gözden kaçan bişey var mı dedim;*
amin canım ya bu arkadaşımın da 6 yıldan sonra oldu biliyor musun...sebepsiz dediler..ne kendinde ne kocasında bir sorun yok ama olmadı işte en son ilk aşılamada tuttu allaha şükür..
evet onun :roflol:
eger öle bişi olursa ne olur bilemiom delikafadulden
çöm çöm dediniz durdunuz :roflol:
sizden çalışkan çıktı derim. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?