Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

evet canım çok şükür geçti...
rabbim inşallah birdaha yaşatmaz. ne bana ne başka kimseye...
çok huzurluyum. içim coşuyor adeta. sizin de desteklerinizin sayesinde bomba gibiyim Şeniz

canım benim çok sevindim tatlım valla..allaha şükürler olsun aman iyi ol canım ...

kızzzzzzzzzzzzzzz çiçek..na işin var bakimm bu satte burda senin?

hahahaaa demi bu saatte olmam genelde ya geç geldik eve kayınvalidemden kocam genelde bilgisyarada çalışıyor bende yatıyorum yada tv izliyorum ama o çalışmıyor başı ağrıyor benimde gram uykum yokkk yaaa dün misafirlerim vardı yaa geç yattım bayağı şimdi uyku düzenim şaştııı zaten uyku sorunlarım var ondan sizinleyim şeker opuyorumnanaktan

iyi iyiii heyecan iyidir tatlımmmmm ayy inşallh kız belkim tohumlar ekiliyordurrrrrrrrrrrrrrrrrr
kendini nasıl hissediyon bi sorun yok demiiii

yok bitanem. çok çok iyiyim.
inşallah da bişi olmucak artık...
hem ilaç hem dua takviyesiyle atlatıcam bunu...
hamile oldugumu öğrendiğim zaman dr. a gidicem düşük önleyici ilaç isticem. full istirahat + bol bol dua. eşittir nur topu gibi bir bebük kaydirigubbakcemile3
rabbim hepimize versin inşallah :Saruboceq:

varmıydı bugün bişey gündüz?okumaya çalıştım ama bol bol geyik vyapmışsınız bişey göremedim ama acaba gözden kaçan bişey var mı dedim;*

---------------------------------------------------
********HAMıŞLER BÖLÜMÜ*********
-----------------------------------------------------
tubatubatubatuba:30 Ağustos :CüvCüv:

********EYLÜL*********

KıTTYCAT : 4 eylül

gülgüzeli1769 :5 eylül

fstone: 5 Eylül

TATLICIK: 7 eylül

abyosun:11 Eylül

ÇıÇEKÇıK: 12 eylül

tugba20: 12 eylül

NANA81: 13 eylül

SEMASU:14 Eylül

SARICıVCıV :20 Eylül

TUBıLOSHH: 25 Eylül

forever_14: 27 Eylül

NeVYas

Ceylan :27 Eylül

---------------------------------------------------
********EKıM*********

KAMYAS: 2 Ekim

NıNıK : 2 Ekim

DBS :3 Ekim

NAGıHAN : 4 Ekim

COSMO :6 Ekim

muruvvet :6 Ekim

gulayyusuf: 10 Ekim

canikom38: 11 Ekim

listeyi tekrar eklim de güncel olsun...
AYDEEEEEEEE ÜST KAT YOLCUSU KALMASINNNN kaydirigubbakcemile2

ben kaçar kızlar

sahır için hazırlık yapayım çay demleyeyim..çokta uykum var ya valla uyuyprum kafayı koyar koymaz gidicem yani o deece

varmıydı bugün bişey gündüz?okumaya çalıştım ama bol bol geyik vyapmışsınız bişey göremedim ama acaba gözden kaçan bişey var mı dedim;*

kuşum bildiğim kadarıyla önemli bişi yoktu fisfisfis
tuğba20 nin günü bugündü. pazartesiye kadar gelmezse test yapıcaktı. önemli başkada bişi yok zannumca

ben kaçar kızlar

sahır için hazırlık yapayım çay demleyeyim..çokta uykum var ya valla uyuyprum kafayı koyar koymaz gidicem yani o deece

tamam tatlım. bende gideim. iyi gecelerrr...
bende bişiler hazırlıyayım. mucuxxlarrrr....
bu arada demeden geçemicem... herüf okadar dua ettiki işe başlamadan :1shok: bekle bekle sıkıldım he. hatmetti kuranı adeta kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkisaaaa çömün mü?delikafadulden

ister misin bizim çöm bizi geçsin de hamile kalsın.akannehir...cosmo kaçmalı bence öyle bişey olursaalkisalkisalkis

ne güzel allahım işte ya...olursa da inşallah çok hayırlı bir evlat olucak allahın izniyle...

alkisalkisalkisaaaa çömün mü?delikafadulden

ister misin bizim çöm bizi geçsin de hamile kalsın.akannehir...cosmo kaçmalı bence öyle bişey olursaalkisalkisalkis

evet onun :roflol:
eger öle bişi olursa ne olur bilemiom delikafadulden
çöm çöm dediniz durdunuz :roflol:
sizden çalışkan çıktı derim. kaydirigubbakcemile3

iyi aman tatlımm içini ferah tut hep böyle pozitif düşünnnnnn gerekli donanıma sahipsin artıkın inşallahhhh olmuycak bişeyciklerrrr

yok tatlım ya gelmedi benmim kırmızılar ama yarında olabilir 26-27 değişebiliyor yani ne bilim pek bi regli olcakmışım gibide hissetmiyorum yaa hayırlısıı

amin canım ya bu arkadaşımın da 6 yıldan sonra oldu biliyor musun...sebepsiz dediler..ne kendinde ne kocasında bir sorun yok ama olmadı işte en son ilk aşılamada tuttu allaha şükür..

aayyy çok sevindimm yaa maşallahhh ne zorr zamanlar yaşamışlardır yaa tahmin bile edemiyorummm

evet onun :roflol:
eger öle bişi olursa ne olur bilemiom delikafadulden
çöm çöm dediniz durdunuz :roflol:
sizden çalışkan çıktı derim. kaydirigubbakcemile3

kızım herşeyin altından çıktığı gibi bu işin altındada cosmo yatıor çöm çöm diye diye bizede alıştırdı şaban ya...

canım hadi ben kaçar öpüyorum seni allaha emanet ol canım...dikkat et kendine

çiçek ciddi misin ya..valla süper olur ya...inan artık hamile kalın len valla patltçam bak kafa göz ona göre ne bu tembellik oğlum
biraz beni örnek alın
daha bişey yok ama olucak elbet :lepi:

aaaa giddiyormusunuzzzz
neyse çok geç oldu gidin tabii ya ben cin gibiyimmm oof yaaa pazratesi nasıl kalkcam sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…