Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kızlar bugün itibari ile bende çalışmalara başlamış durumdayım :)
kazamız mübarek olsun kaydirigubbakcemile3
haziran ayı başında düşük yapmıştım
4 ay olucak işte. rahim toplamıştır kendini deilmi ama?
bakalım tutturabilcezmi delikafadulden

iyiyim tatalım bende napayım bugün gelemeim bi bakayım dedim özledim sizi napayım

sen ne durumdasın...iyi misin tatlımbi rahatsızlık yok dimi,;?

iyi etmişin tatlım. bende tam gidicektim opuyorumnanaktan
iyiyim ben ya ne olsun... antebe eşimin kuzenini düğününe gidicektik.
ama vazgeçtik. eşim hayatmız daha önemli dedi.
bir an önce kendi hayallerimizi gerçekleştirelim artık dedi.
canına tak etmiş zannumca fisfisfis
kayınvalidemleri ve eltimleri yolladık.onlar gittiler antebe. biz de bu akşam ilk denememizi yaptık. gerisi kısmet :)
bakalım nolcek... kaydirigubbakcemile2

kızlar selammmmmmmmmmm ben geldümm... çiçeeem naber kızz

heyttttt burdayım bağlantı kafayı yedi şekercimmmm

oooohhh fikfikli bi dönemdesinn inşallah hayırlısı olur tatlımmmmmmm beben sağlıcaklan gelirrrrrr inşallahhhhh

çok iyi olmuş tatlım düşünüyordun send nasıl olucak diye süper olmuş işte...hadi hayırlısı bakalım..inşallah meleğin gelir bu ay...tatlım o rahatsızlığın geçtimi ?anladın mı neden bahsettiğimi?

heyttttt burdayım bağlantı kafayı yedi şekercimmmm

oooohhh fikfikli bi dönemdesinn inşallah hayırlısı olur tatlımmmmmmm beben sağlıcaklan gelirrrrrr inşallahhhhh

inşallah kuşumm :Saruboceq:

heyecan içindeydim. ne oldu ne bitti anlamadım bile kaydirigubbakcemile3

iyiyim tatalım bende napayım bugün gelemeim bi bakayım dedim özledim sizi napayım

sen ne durumdasın...iyi misin tatlımbi rahatsızlık yok dimi,;?

tatlişimmmm naberr opuyorumnanaktan napıyosun neden gelemedinnnn bende az geldimm kayınvalidemdeydik iftarda geç geldik eve uykum hiç yokkkkkk

evet canım çok şükür geçti...
rabbim inşallah birdaha yaşatmaz. ne bana ne başka kimseye...
çok huzurluyum. içim coşuyor adeta. sizin de desteklerinizin sayesinde bomba gibiyim Şeniz

tatlişimmmm naberr opuyorumnanaktan napıyosun neden gelemedinnnn bende az geldimm kayınvalidemdeydik iftarda geç geldik eve uykum hiç yokkkkkk

canım kankama gittim bugün oda 1 aya doğum yapıcak anca görebildim kızı...ondan giremedim iftara da abimlere gittim..şimdi açtım işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…