Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

günaydın kızlarrrr

kızlar dün sabah test yaptım tutamadım yine kendimi ve kontrol çizgisi çıktı bi 5-10 dk sonra gölge gibi denecek kadar silik 2.çizgi ben kendime söz verdim net 2.çizgiyi görmeden sevinmicem çünkü geçen seferde çok küçükken öğrendim çok sevindim erken gitti.yanlız ben testi plastik kutusundan çıkardım sonra peçete üzerine koydum tekrar baktım çok çok silikte olsa vardı.bende sakladım bugün resmini çekip size gösterecektim ama çizgi bu sabah yok olmuş şimdi bu nedemek anlamadım sabah beri ağlamamak için kendimi zor tutuyorum yaaa geçen seferde böle oldu kabus gibi yaaaaaa moralim çok bozuk böle garip sonuç olunca hep geçen seferkimi gelcek benim aklıma

Dökülen saçlara çözüm:Sığır iliği maskesi Mesaj Linki --------------------------------------------------------------------------------

kızlar denenmiş muhteşem bi tarifim var.sığır yada dana kemiğini kaynatıp içinden iliklerini çıkartın.daha sonra çıkardığınız iliği (150gr yeterli) aynı ölçüde hindistan cevizi yağıyla ve bir kapak kadar çamterebentiyle karıştırın ve saçlarınıza sürün.1 saat bekletip saçınıza uygun bi şampuan ile yıkayın.özellikle saç dökülmesi problemi olan yada saçları seyrek olanlar bunu mutlaka denemeli.yaklaşık 8 hft sonra diplerden şaç fışkırıyo.önce kendi saçından biraz daha açık renk çıkıyo ama sonra koyulaşıyo.kemikteki protein direk köke girdiği için en sonuçlu yöntem bence bu...hadi bakalım hepinize kolay gelsin...

--------------------------------------------------------------------------------

tatlım kittyy de kırmızı kartı görmüş çok üzüldüm yaaaa.
dünden beride kendim için üzgünümm ya kafam allak bullak:gitme:

hadi ya kiticime üzüldüm ama o bekliyordu.. sende çok üzülme serin kanlı ol bebiş varsa onada sıkıntını bulaştırma kıss... bende bu ay prtasında yaptım test ince çok çok silik çizgi çıktı sevindim .. sonraa 2 kere daha yaptım çizgi mizgi yoktuu... dünde regli günümdü şişti gögüsler gelicekler galiba sinir durumdayım bende senin gibi.... bi ihtimal diyoruz herzaman ...

hayırlısı canım yaa işallah bebişlerimiz olucak üzülme sennn .. bu arada senin kaç gün geçti şeker

5 eylül dü tatlım hatta 2 günde fazladan yazmışım tarihi ama ben geçen hafta cumartesi bi kez daha yumurtladım galiba o zamandan oldu hafta sonuna denk geldi çok çalıştım yani.cumartesi akşam nette gezerken yazıda gördüm yumurta döllendikten 7-10 gün sonra testte silikte olsa çıkmaya başlar bazılarında ise en az 14 gün sonra reglinin gelmemesiyle kendini gösterir 1-2 gün sonra adrarda salınımı başlar yazıyodu bende saydım son yumurtlama tarihimde 7 gün olmuş.bende dün sabah yaptım işte.böle çıktı.

Fstone yapma bÖyle canım ya lÜtfen ama..kaÇ gÜn oldu anam senİn gecİkelİ

8 gün oldu canım benim ama ben geçen hafta cumartesi akşamı yine yumurta akı kıvamında akıntı gördüm pzar çok yoğundu ve fikfiki kaçırmadım ama yumurtlamamın geeç olduğunu varsayarsak ve o zaman tuttuysa daha 8 gün oldu yoksa bebek zaten 20 sinde olmam lazım ayyy ne bileyim dünden beri çok canım sıkkın çokkkkkk :gitme:

günaydın kızlarr

slm kızlar geldimmm

slm kısssslar ben geldim kan testi yaptırdım saat 2.30da sonuç alıcam siz nasılsınız opuyorumnanaktan

HGNİZ KISLR

SAGLIK OLSUN CANIM ÜZÜLME HEPİMİZ EKİMDE HAMİŞ KALACAZ İNŞALLH:enbuyukkk:

kızlar yanarım yanarım resmini niye bugüne bıraktığıma yanarım çeksydim dün şimdi resme bakıp yorum yapardınız zaten canım sadece onada değil bütün regli belirtilerini gösteriyorummmm canım birazda ona sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr

fstone üzlme tatlım hem 20si diyosun ya daha var belki hemen göstermemiştir biraz daha bekle canım yaaa çiçeğim inş son görüşün olur şu kırmızıları

bu nasıl bi tarif yawwwwwww akannehir

:1no2: akannehir öğğğğğğğğğğğğ

Ya yapmayın ŞÖyle be...zaten ıÇım kalkıyor ama varya mÜthıŞ bıŞeymıŞ sıze sÖyleyım Çok yapan var arkadaŞlar ve resmen saÇ fıŞkırıyormuŞ sıze bu kadar sÖylÜyorum

Fstone canım sıkma canını lÜtfen ya...ÖnÜmÜzdekı aya ınŞallah

sen doktora gıtsen Şu gecıkme neden kaynaklanıyor bır ÖĞrensen olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…