hoşgeldiniz güllerrrrr nasılsınız bakemmm haftanız çok güzel geçsin inşallaaahh opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sağol canım kırmızı kart gören varmı kızlar
tatlım kittyy de kırmızı kartı görmüş çok üzüldüm yaaaa.
dünden beride kendim için üzgünümm ya kafam allak bullak:gitme:
sağol canım kırmızı kart gören varmı kızlar
Fstone yapma bÖyle canım ya lÜtfen ama..kaÇ gÜn oldu anam senİn gecİkelİ
günaydın kızlarr
slm kızlar geldimmm
slm kısssslar ben geldim kan testi yaptırdım saat 2.30da sonuç alıcam siz nasılsınız opuyorumnanaktan
SAGLIK OLSUN CANIM ÜZÜLME HEPİMİZ EKİMDE HAMİŞ KALACAZ İNŞALLH:enbuyukkk:günaydın kızlarrrr
kızlar dün sabah test yaptım tutamadım yine kendimi ve kontrol çizgisi çıktı bi 5-10 dk sonra gölge gibi denecek kadar silik 2.çizgi ben kendime söz verdim net 2.çizgiyi görmeden sevinmicem çünkü geçen seferde çok küçükken öğrendim çok sevindim erken gitti.yanlız ben testi plastik kutusundan çıkardım sonra peçete üzerine koydum tekrar baktım çok çok silikte olsa vardı.bende sakladım bugün resmini çekip size gösterecektim ama çizgi bu sabah yok olmuş şimdi bu nedemek anlamadım sabah beri ağlamamak için kendimi zor tutuyorum yaaa geçen seferde böle oldu kabus gibi yaaaaaa moralim çok bozuk böle garip sonuç olunca hep geçen seferkimi gelcek benim aklıma
Dökülen saçlara çözüm:Sığır iliği maskesi Mesaj Linki --------------------------------------------------------------------------------
kızlar denenmiş muhteşem bi tarifim var.sığır yada dana kemiğini kaynatıp içinden iliklerini çıkartın.daha sonra çıkardığınız iliği (150gr yeterli) aynı ölçüde hindistan cevizi yağıyla ve bir kapak kadar çamterebentiyle karıştırın ve saçlarınıza sürün.1 saat bekletip saçınıza uygun bi şampuan ile yıkayın.özellikle saç dökülmesi problemi olan yada saçları seyrek olanlar bunu mutlaka denemeli.yaklaşık 8 hft sonra diplerden şaç fışkırıyo.önce kendi saçından biraz daha açık renk çıkıyo ama sonra koyulaşıyo.kemikteki protein direk köke girdiği için en sonuçlu yöntem bence bu...hadi bakalım hepinize kolay gelsin...
--------------------------------------------------------------------------------
:1no2: akannehir öğğğğğğğğğğğğDökülen saçlara çözüm:Sığır iliği maskesi Mesaj Linki --------------------------------------------------------------------------------
kızlar denenmiş muhteşem bi tarifim var.sığır yada dana kemiğini kaynatıp içinden iliklerini çıkartın.daha sonra çıkardığınız iliği (150gr yeterli) aynı ölçüde hindistan cevizi yağıyla ve bir kapak kadar çamterebentiyle karıştırın ve saçlarınıza sürün.1 saat bekletip saçınıza uygun bi şampuan ile yıkayın.özellikle saç dökülmesi problemi olan yada saçları seyrek olanlar bunu mutlaka denemeli.yaklaşık 8 hft sonra diplerden şaç fışkırıyo.önce kendi saçından biraz daha açık renk çıkıyo ama sonra koyulaşıyo.kemikteki protein direk köke girdiği için en sonuçlu yöntem bence bu...hadi bakalım hepinize kolay gelsin...
--------------------------------------------------------------------------------
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?