üzülme tatlım yaa :1hug: üzülnce bişey olmuyor benimde dün geldi adıbatasıcalarrrrrrrrrrrrrrrr
benimde 8 ekimmmmmmmmmmmmmmmmmm kız belkim hayırlı olur kızzz kaydirigubbakcemile5
ne belirtisi kızzzz aaahh aahhh benimm varyaaaa hamiş kalmam sanırım mucizee
regli oldum çatır çatır hemdeeee bende örgüye başladımmm
örerim bi tenemmm neden olmasınnnnnnn opuyorumnanaktanneler örüyorsun fıstıkım bana kazak ör sipariş veriyorum bak kış geliyor yavaş yavaş giyerim sıcacık opuyorumnanaktan:hulya:
inşallahh canımmm inşallahhhhikimiz içinde uğurlu gelsin kaydirigubbakcemile5 inşaallah o tarihde kırmızı kart görmeyiz şekercimmmmm :Saruboceq:
SAGLIK OLSUN CANIM EKMIME HEPMZ HAMİŞ KALACAK KISMETSE
kızlar ben kırmızı kart gördüm ya mafoldumben
yeni liste nerlerde getirin listeyi güncelleyelim bari beni 8 ekime yazın inşaallah bu sefer tutar :Saruboceq:
üzülme tatlım yaa :1hug: üzülnce bişey olmuyor benimde dün geldi adıbatasıcalarrrrrrrrrrrrrrrr
benimde 8 ekimmmmmmmmmmmmmmmmmm kız belkim hayırlı olur kızzz kaydirigubbakcemile5
örerim bi tenemmm neden olmasınnnnnnn opuyorumnanaktan
inşallahh canımmm inşallahhhh
inşallah mürvetcim yaaa kısmet bakalımm ben pek umutlu değilim ama belli olmaz bu işlerr tabii artık birazcık saldım sanırsam yaa sinir bastıı bana heyheyler gelince fena oluyor topyekün fırlatıp atıyom herşeyi bebek yapmaktan bile vazgeçebilirim kötü bi huyum var yaa :hulya: valla doğum kontrol hapımı kullansam diye düşündüm dün hattaa gerçi korunmama gerek yok baksana hamiş kalmıyomm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
adaçayı içcem hergün karar verdim yumurtlamaya kadar düzenli olarak bakalım ne olcek alkisalkisalkis
örerim bi tenemmm neden olmasınnnnnnn opuyorumnanaktan
inşallahh canımmm inşallahhhh
inşallah mürvetcim yaaa kısmet bakalımm ben pek umutlu değilim ama belli olmaz bu işlerr tabii artık birazcık saldım sanırsam yaa sinir bastıı bana heyheyler gelince fena oluyor topyekün fırlatıp atıyom herşeyi bebek yapmaktan bile vazgeçebilirim kötü bi huyum var yaa :hulya: valla doğum kontrol hapımı kullansam diye düşündüm dün hattaa gerçi korunmama gerek yok baksana hamiş kalmıyomm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
adaçayı içcem hergün karar verdim yumurtlamaya kadar düzenli olarak bakalım ne olcek alkisalkisalkis
AdaÇayı napıyormuŞ ÇİÇekcan anlat bakİmmm....bundan sonra kendİmİ bİtkİlere adıcam ..
SIKMA CANIM KENDIMI OLACAK ELBET BIRGUN STRES EDERSEN HİÇ OLMAS BAK ANNEM BENI DÖVER BU GİDİŞLE DİYE KORKAR KAÇAR BAK kaydirigubbakcemile3 BENİM AVULASYONUM BUGN ELIME GELİR TAKIP EDYOM DAGITICIDAYMŞ
OOO ÇOK UĞRAŞTIRICI BEN VAZGEÇTİM ANAM :umursamaz:
günaydın kızlarr
slm kızlar geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?