Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

üzülme tatlım yaa :1hug: üzülnce bişey olmuyor benimde dün geldi adıbatasıcalarrrrrrrrrrrrrrrr
benimde 8 ekimmmmmmmmmmmmmmmmmm kız belkim hayırlı olur kızzz kaydirigubbakcemile5

ikimiz içinde uğurlu gelsin kaydirigubbakcemile5 inşaallah o tarihde kırmızı kart görmeyiz şekercimmmmm :Saruboceq:

[/QUOTE]kızlar ben kırmızı kart gördüm ya
yeni liste nerlerde getirin listeyi güncelleyelim bari beni 8 ekime yazın inşaallah bu sefer tutar
[/QUOTE]
ne belirtisi kızzzz aaahh aahhh benimm varyaaaa hamiş kalmam sanırım mucizee
regli oldum çatır çatır hemdeeee bende örgüye başladımmm

SAGLIK OLSUN CANIM EKMIME HEPMZ HAMıŞ KALACAK KISMETSE

SAGLIK OLSUN CANIM EKMIME HEPMZ HAMİŞ KALACAK KISMETSE[/QUOTE]

inşaallah canım hayırlısı liste nerelerde güncelleyin ya benim pc bozuk geçmişe gidersem geri de gelemiyorum :sinifsinif:

neler örüyorsun fıstıkım bana kazak ör sipariş veriyorum bak kış geliyor yavaş yavaş giyerim sıcacık opuyorumnanaktan:hulya:
örerim bi tenemmm neden olmasınnnnnnn opuyorumnanaktan

ikimiz içinde uğurlu gelsin kaydirigubbakcemile5 inşaallah o tarihde kırmızı kart görmeyiz şekercimmmmm :Saruboceq:
inşallahh canımmm inşallahhhh

SAGLIK OLSUN CANIM EKMIME HEPMZ HAMİŞ KALACAK KISMETSE

inşallah mürvetcim yaaa kısmet bakalımm ben pek umutlu değilim ama belli olmaz bu işlerr tabii artık birazcık saldım sanırsam yaa sinir bastıı bana heyheyler gelince fena oluyor topyekün fırlatıp atıyom herşeyi bebek yapmaktan bile vazgeçebilirim kötü bi huyum var yaa :hulya: valla doğum kontrol hapımı kullansam diye düşündüm dün hattaa gerçi korunmama gerek yok baksana hamiş kalmıyomm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
adaçayı içcem hergün karar verdim yumurtlamaya kadar düzenli olarak bakalım ne olcek alkisalkisalkis

AdaÇayı napıyormuŞ ÇıÇekcan anlat bakımmm....bundan sonra kendımı bıtkılere adıcam ..

---------------------------------------------------
********HAMİŞLER BÖLÜMÜ*********
-----------------------------------------------------
tubatubatubatuba:30 Ağustos :CüvCüv:

********EYLÜL*********

KİTTYCAT : 4 eylül

gülgüzeli1769 :5 eylül

fstone: 5 Eylül

TATLICIK: 7 eylül

abyosun:11 Eylül

tugba20: 12 eylül

NANA81: 13 eylül

SARICİVCİV :20 Eylül

TUBİLOSHH: 25 Eylül

forever_14: 27 Eylül

NeVYas

Ceylan :27 Eylül

---------------------------------------------------
********EKİM*********

KAMYAS: 2 Ekim

NİNİK : 2 Ekim

DBS :3 Ekim

NAGİHAN : 4 Ekim

COSMO :6 Ekim

muruvvet :6 Ekim

ÇİÇEKÇİK: 8 EKİM

SEMASU: 8 EKİM

gulayyusuf: 10 Ekim

canikom38: 11 Ekim

kızlar ben kırmızı kart gördüm ya mafoldumben
yeni liste nerlerde getirin listeyi güncelleyelim bari beni 8 ekime yazın inşaallah bu sefer tutar :Saruboceq:

üzülme tatlım yaa :1hug: üzülnce bişey olmuyor benimde dün geldi adıbatasıcalarrrrrrrrrrrrrrrr
benimde 8 ekimmmmmmmmmmmmmmmmmm kız belkim hayırlı olur kızzz kaydirigubbakcemile5

SIKMA CANIM KENDIMI OLACAK ELBET BIRGUN STRES EDERSEN HİÇ OLMAS BAK ANNEM BENI DÖVER BU GİDİŞLE DİYE KORKAR KAÇAR BAK kaydirigubbakcemile3 BENİM AVULASYONUM BUGN ELIME GELİR TAKIP EDYOM DAGITICIDAYMŞ

çiçemmmm adaçayını neden içeceksin, faydalarını anlat hep birlikte içelim kaydirigubbakcemile5

AdaÇayı napıyormuŞ ÇİÇekcan anlat bakİmmm....bundan sonra kendİmİ bİtkİlere adıcam ..

adaçayı doğal ostrojen kaynağı aynı maydonoz gibim tatlım ya ostrojen desteği veriyon işte bünyeye ama yumurtlama zamanından sonra içmiyon olası düşüklere sebep olabiliyormuş :içelim: sende iç bakalım onu içip bal tarçın çörekotu yapıyorlar ama ben bal tarçın çörek otunu arada atarım ağzıma yoğurda tarçın karıştırıp yiycem kivi yumurtlama zamanı tüketin diyorlar bol boll hergün iki kivi şifa niyetinee süperr yumurtlamaya yardımcı oluyormuş şeker yani doğal ne varsa ye iç meyve sebze

Bılmıyorum canım tatlıcık bır 10 dk gırıp ÇıktıĞından hatırlamıyorum fazla konuŞamıyoruz

BENDEKı FORMÜLDE ; POLEN –BAL (TARÇIN) ;Hamile kalmak isteyen bayanlar için 1 çay kaşığı polen 1 çay kaşığı bal karıştırıp yutulur. Ve elma yağını pamuğa damlat vajinaya koy 1 hafta boyunca yada adaçayı yağı aynı şekilde ve yakmaması için sıvı yağada batırıp koyulur. Gece yatarken tamponada damlatılıp koyulabilir.

Şerbetçi otunda kadınlık hormonu var

Karanfil: Hamile kalmayı kolaylaştırır. Rahmi kuvvetlendirir ve hormonal dengeyi düzenler. Normal doğum yapacaklar doğuma bir ay kala her gün bir çay bardağı sıcak suya 1 karanfili 5 dakika demleyip içerlerse doğumları daha kolay olur.
Safran: Yumurtalıkları geliştirmede etkilidir. Hamile kalmayı kolaylaştırır ve sinirleri kuvvetlendirir.
Şerbetçiotu: Bol kadınlık hormonu ihtiva eder. Bir litre soğuk suya 30 gr atılarak 10 dakika demlendirilir. günde 3-4 bardak içilir. Ayrıca iyi uyku verir.
Nane: Hamile kalmayı sağlar. Taze olarak salatalara eklenerek yenebilir veya çayı içilebilinir.
Biberiye: Tüm hormon ve salgı bezlerinin dengeli çalışmasını sağlar. Kansızlık ve zafiyeti giderir.
Papatya: Adet ve hormon düzenleyicisidir.
Adaçayı: Hormon eksikliğini giderip hamile kalmayı sağlar. Kalbe de iyi gelir. Sıkça içildiğinde tüm bedeni güçlendirir.
Rezeryan: Hormon düzenleyicisidir. hamile kalmaya yardımcı olur.
Hayıt tohumu özsuyu: Hipofiz işlevlerini uyarır ve normalleştir.

SIKMA CANIM KENDIMI OLACAK ELBET BIRGUN STRES EDERSEN HİÇ OLMAS BAK ANNEM BENI DÖVER BU GİDİŞLE DİYE KORKAR KAÇAR BAK kaydirigubbakcemile3 BENİM AVULASYONUM BUGN ELIME GELİR TAKIP EDYOM DAGITICIDAYMŞ

hadi hayırlı olsun şeker ben kararsızım ovulasyon testi almakta yaa ooff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…