Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ıÇınde Öyle bıŞey yazmıyor ama kullananlar sÖylÜyor onlardada yapmıŞ dÖkÜlme..ona bakarsam ben reamen kullandıĞım ılk ay kÖrlerŞmıŞtım ama ıÇınde yanlızca gÖzlerde bulanıklık yazıyor bende zaten aŞırı etkısısnı gÖsterıyor bu ılaÇ

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr 15 gün izin kopardımmmmmm delikafaduldendelikafadulden
Olleyyyyyyyyyyyy beeeeee hihoyyyt :sm_cool: :teytey:
Cuma akşamı yada c.tesi sabah uçağıyla uçuyom Ailemin yanına :lepi:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr 15 gün izin kopardımmmmmm delikafaduldendelikafadulden
olleyyyyyyyyyyyy beeeeee hihoyyyt :sm_cool: :teytey:
Cuma akşamı yada c.tesi sabah uçağıyla uçuyom ailemin yanına :lepi:

süperrrrrrrrrrrrrrrrrr arkadaşım ama biz seni göremiicez dimi 15 gün bu bu anlamamamı geliyor yani?annenlerde var mı pc

Çiçeemmm hoşgeldin ninikime yardım et lütfen depresyona giricek yoksa
hoşbulduk şekercim opuyorumnanaktan edecem ben ona yardımmmmmm :hulya:

tatlım yapan olduysaa eğer mutlaka ondandırr canım yaaa

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr 15 gün izin kopardımmmmmm delikafaduldendelikafadulden
Olleyyyyyyyyyyyy beeeeee hihoyyyt :sm_cool: :teytey:
Cuma akşamı yada c.tesi sabah uçağıyla uçuyom Ailemin yanına :lepi:

heyuoooooooooooooooo kız anangiller ne taraftaaa bende gelirim sizin yanınızaaa :hulya:

ÇıÇeĞımmmmmmmmmm nasılsın ıyısın?konuŞamadık senle kendı derdımden ya...

ÇİÇeĞİmmmmmmmmmm nasılsın İyİsİn?konuŞamadık senle kendİ derdİmden ya...

tatlım iyiyim biraz ağrım sancım var ama normal(((( olduk regliiii önümüzdeki ay inşallah ne diyim yaa böyle sonsuza kadar sürcekmiş gibi hissediyorum yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
biz nirde hata yapıyoruz acabaa fikfik yapmak bu kadarmı zor aceppp anlamadım gittii :hulya: buda süpermiş yaaa demii örgü örenn kk elemanıı kaydirigubbakcemile3
sende dert etme tatlım geçer inşalalh yaa şampuanını falan değiştir düzelir inşallah tatlım yaa

kızçeleerrrrr nasılsınız opuyorumnanaktan

bebek iyi diyelim iyi olalımmm sen nasılsınnnnn opuyorumnanaktan

kızlar ben kırmızı kart gördüm ya mafoldumben
yeni liste nerlerde getirin listeyi güncelleyelim bari beni 8 ekime yazın inşaallah bu sefer tutar :Saruboceq:

kızlar ben kırmızı kart gördüm ya mafoldumben
yeni liste nerlerde getirin listeyi güncelleyelim bari beni 8 ekime yazın inşaallah bu sefer tutar :Saruboceq:

üzülme tatlım yaa :1hug: üzülnce bişey olmuyor benimde dün geldi adıbatasıcalarrrrrrrrrrrrrrrr
benimde 8 ekimmmmmmmmmmmmmmmmmm kız belkim hayırlı olur kızzz kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…