Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ZATEN BU TESTİN İÇİNE KULLNMA TALIMATI KOYMMŞLAR NERESINDEN TUTACAN NERESNI KOYCN CİZGI MIZGI DYR CIKMYR TÜMDEN BEYZ OLNYER PEMBE KALPI BİŞİ OLDU kafamçokkarıştı CADIARZU

simdi kızlar plastik bir kap kullanın çişinizi içine yapın rapid one step yazan testi kullanacaksınız yesil saplı olanı yani mavi saplı olanlar gebelik testi zemuszemus
test cubugunu assagıdaki gibi tutup max yazan yere kadar çişinizin içine sokun kaydirigubbakcemile3 yani yesil yeri sapı oluyor yerimseniben

sonra 5 saniye falan icinde tutup icinden cıkarıp temiz bir yere testi kuruması için koyun 5 dk sonra sonuc belli oluyor işte bu kadar hergun aynı saatte 3-4 gibi yapın 4 saat çişinizi tutun fazla sıvıda almayın bu sure içinde hepsi bu kadar silik cizgiler negatiftir ikisi aynı koyulukta oluncaya kadar testi hergun aynı saatte yapın

yaaa tubaa hamişmiii amanınnnnn yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kız her ay bir tuğba hamişş tubilosh kız bu ya da sen olcen hamişşşş inşallahhhh hahahaaa

tobişşş idrar testi yaptımmmm pembe çizgi çıktıııı ama bilmiyorum yaa yaa hatalıysaaa kitiydee bakmıyorrrrr

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
tatlım yaaaaaaaaaaa
resim ekleyebiliomusun?
nekadar zaman sonra çizgi belirdi çabuk cevappp

yaaa neler oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kimler hamişşş
kız nanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sendemii kuşummmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyy süper yaaaa
herkes benim ve kitynin sökülmesini bekliyordu benceeeeeeeeeeeeeeeeeeee hahahaaa
allahım yarabbimmmmm allah hayırlısıylan tamamına erdirsin inşallahhh

şüphen olmasın :jeyyar:
emin adımlarınan ben geliom... Çok üzgünüm çoook
:roflol:

yok tatlımm yuokkk bu ayda sen vercen bende adımı tuğba diye değiştircemmmm :dance:

cicegim tubişim hosgeldiniz kızlar zemuszemusopuyorumnanaktan

hoşbulduk tatlım yaa ben tuğbanın sonucu ne oldu ona bakam diye girdimmmm şok oldum nanada çıktı aradan inşallahhh
yaww süper yaaa çok sevinçliyimmmmmmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…