Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

bizim kan akıtmamız lazımmıs cicegim :roflol::roflol::roflol:

hoşbuldum kuşummm Şeniz
özlemişim seni yavyuuummm :asigim:

bende seni bebişim gel bakayım yamacıma :1hug:Şenizopuyorumnanaktan

evet ya...
baktık sizde iş yok, sağdan uygun adım üst kata çıkmaya başladı kızlar :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
sırada ben varım :jeyyar:
ayın 25 inde kısmetse bende taşınıyom :1closedeyes: :roflol:
siz sayın yerinizde anacım kaydirigubbakcemile3

bizim kan akıtmamız lazımmıs cicegim :roflol::roflol::roflol:

bende seni bebişim gel bakayım yamacıma :1hug:Şenizopuyorumnanaktan

bence ikimiz kurban verdik kendimiziiii neyse bebeler mutlu olsun bizde elbet mutlu oluruz demiiiii böğürtlen reçelim benimmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

çık anam çıkk başımın üstünde yerinn aşkolsunnnnnnnn :sm_cool: :dance:

nana tekrar yaptın mı canım testi inşallah pozitif çıkar

canım iftardan önce yapmış.
ama iki farklı marka test aldıysa ve ikisinde de çift çizgi varsa bayram var demek :teytey:
geçenlerde pozitif olan testin sonradan çıkan ikinci çizgisi yok olmuş :S
umarım bu defa kalıcı olur...

nana kaçtıııı yaa inşallah bu ayda iki kişi çıkmış olduuuu bi daha ki ay 3 sonraki ayy 5 diye gidersek 3 aya herkes hamiş kalmış olur hesaplarıma göreee

çiçeem bak bu nananın testinin resmi...
nekadar net dimi?

aaaaaaaaaaaaaa süper kızzzzz
inşallah kanda baktırsın yarın yaa mutlakaa kanda teyit etsin iyice oynayakkk
hamiştir büyük ihtimal çift çizgi yanlışlığı benim gibi bahtsız insanlara olur ancakk kaydirigubbakcemile3
ay inşallahhhhh maşallahhhh

o bazı arkadaşlar dediğin ben oluyorum sanırsam.. kimse bu mevzunun üzerinde durmadı ve kimse seni burdan göndermedi..bırak vicdan yapmayı bu şekilde kimseyi kendi safına çekip kendine burdan kalman için yalvartamazsın..kendi kendine triplere girdin kendi kendine tripten çıkacağın günü bekliyoruz..kimsenin kimseyi burdan gönderme gibi bir hakkı yok ve kendimizde böyle bir hakta görmüyoruz...niyetimize gelince, arkadaşını tamamen iyi niyetle uyarıyorsan özelden yazarsın bu msj .....buraya bu şekilde yazıp kmseye böyle bir laf sokma gibi bir hakka sahip değilsin.asıl senin niyetin öylesine açık ki görene....bazı arkadaşların içine kendimi koydum ama üzerime alınmayada bilirdim...benim için hiç mühim değilsin kendinde bu hakkı görüp bu tarzda konuştuktan sonra...ama senin için demekki burdaki diğer arkadaşlarının da bir önemi yokmuş bunuda anlamış olduk...neyse lütfen ne zorun varsa bana özelden yaz diğer arkadaşlarına en azından bu haksızlığı yapma..bizim burdaki huzurumuzuda kaçırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…