Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kızlar üst katta bir oda ayırttım kaydirigubbakcemile2
bir mani çıkmazsa ayın 25 inden sonra yerleşmeyi düşünüyorum...
eh bakıyorum odalar doluyor. bana yer kalmıcak. şimdiden ayırtayım dedim kaydirigubbakcemile3
bukadar hevesleniyorum ya, bide kırmızı kart GÜMM kafama iniomuş :roflol:

tatlım sabah ilk işin kan testi yaptırmak olsun ok?
çok sevinip de üzülmeni de istemem...
ne var ne yok ancak kanda belli olur.
işe geç kal ama testi ihmal etme derim ben lmaz:

yaa ninikimmm bilmiyorum kiii yarın öğlen paydosunda gidim ben 30 dkkada halladerim heralde yada sabah dediğin gibi

len nana hadi patlat bombayı be valla....gerçi bizim niyetimiz belliymiş ama ben bilmiyorum o niyeti...kaydirigubbakcemile3

yokya önce bana diceksiniz anam anlamam..sıranı bekle
yawwwww ne kadan bencilsinnn paylaşımcı ol acuk daaaaaa sanada ben deyim sende banaa
sen benim sırtımı kaşı bende seninnnn (burhan espürüsüüü) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tatlım sabah ilk işin kan testi yaptırmak olsun ok?
çok sevinip de üzülmeni de istemem...
ne var ne yok ancak kanda belli olur.
işe geç kal ama testi ihmal etme derim ben lmaz:
kesinlikleee katılıyorummmmmm vereliniortak

çiçemmmmm semaaaa ikiside aynı markaaa ya varya çok panimmm şimdii ama ben reglimi bekliyordummm baktım böylee aaa
canım benim skain ollll çok sakin belirgin silik çizgi var tamam bende gördüm resmini ama sonra üzülmeni istemem inşallahh hamişsinnnn ben inanıyorum ama yinedeee kan testi yaptırmadan sevincimizi acuk tutalımm yarın ilk iş test yaptırrrr sonrada havalara uçup halay çekelim inşallahhhhh opuyorumnanaktan

çatlakkkkkkk delikafadulden :roflol: :roflol:

çömçömçömçömçömçömçömçömçömçömçömçömçömçömçöm

YETER M,ı

tubişşş işallahhh hepimiz burda hamiş kalıcazzz ....üstlere çıkıcazz

oyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızım topikten hamiş çıktııııı ona seviniyokkk ayrıca burda seri yazı yazımıyozkii olmuyorki alınma amaaaa yaaaaaaaa kızıcam baaaaaakkkkkkkkkkk

ya kızlarrr şimdiye kadar hep tek çizgiydi inanamıyorum çift çizgiyi görüyorummm... ama ben ayın ortasında yarım ve belirsiz çizgi görmüştüm sonra ki testlerde ise bişey gözükmüyorduuu ketiyede demiştim hatta bugünde size dedimmm ... işallah yarın da pozitif sonucu alırım hevesim kursamda kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…