Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

YA HAKKATTEN SU TESTI SORDUM DRDUM SÖLEYEN OLMADI NE ZAMN BAŞLASAKKı BENıM 12 EYLLDE BTTı REGLM 7 GGUN SÜRER SLUSıMDE 30,31,33 OLDGU OLMŞTR NETTE 19 DYOR YURMRTLMA TARHIM BI FıKıR VERN NE ZAMN BAŞLICM BU TESTı:uhm:

bence reglin biter bitmez başlaa ilk yapıcaz çünkü kaçırmayalım gün bir ay bir aya uymuyorki bi ay geç yumurtlarsın bir ay erken ondan ben cuma reglimin 6. günü başlıycam ben çünkü zaten erken yumurtluyorum iki ay önce doktora gittydim reglimin 7. günü 18,5mm idi yani çatladı çatlıytcak demişti doktor şok oldum yani başlayın derim benn bana soracak olursanız şayetttt :hulya:

as.semasu.as., cicekcik, cosmopoli, forever_14, NANA81 BİŞİ DİYİN YAAAklava: :mymeka: fisfisfis

canım nette bak vardır bişiyler benim kafam pek iyi değil iki gündür doktor-hastane-eczane koşturuyoruz. doktorum klomene başlamya karar verdi kafam karıştı. bu da yetmez gibi iş yerinde birimimi değiştirmişler benim birim değiştirme talebim yoktu bile. dünden beri ağlıyorum sinirlerim bozuldu :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

tatlım ya ameliyat olmuycakmıydın sen ya klomene niye başlattı anlamadım ben
işin için üzüldüm ya :sinifsinif:
arkadaşım canım benim bak üzme kendini bu kadar lütfen her şeyin hayırlısı yaa hakkımızda tatlım biraz rahat ol bu kadar strese can dayanmaz tatlım moralin hep bozuk çünkü bak üzülüyorum bende lütfen kendini toparla pozitif düşün herşey çok güzel olcak inşallahh

Kız Mürüvvet bu akşam bi tane dene ben denycem
ben 6da olsum 9unda bitti

geçmş olsun canım sagl bu arada klomen kist yapıyrmuş doktrmu tavsıye edyr sana nnike kist yapmış dıkktlı kulln

sagl canm tşkkr ederm yrdmn ıcın

Semacım senin yıllık izin mevzusu falan yokmu sen bi tatile çıkmalısın bence :icecream:
Sana çok ii gelicektir. İşyeri huzursuzluğu da kötüdür benzemez başka bişeye :çok üzgünüm:

15 adet var 6 ekim reglm 21 eylulde başlrsam teste ucu ucuna glr oda geç baslmş olrum 19 u yumrtlma tarhm dye cıkıyr netteCADIARZU :uhm:

aminnnn semosum :Saruboceq::Saruboceq: seninde kandilin mubarek olsun butun duaların kabul olsun inşallah :Saruboceq: dilerim guzel allahım sana önce sifa sonrada bir melek versin :Saruboceq::Saruboceq:

Kız Mürüvvet bu akşam bi tane dene ben denycem
ben 6da olsum 9unda bitti

kıs ben aldıgım gun denedım bıle bı b...k anlamadım çünkü kullanılışı acıkca yazılmamaş bende bı yeşl tarafı soktum bı beyaz tarafı ve bu arada tası baya bı doldurmusum:roflol: :roflol: :roflol: :kedi:

15 adet var 6 ekim reglm 21 eylulde başlrsam teste ucu ucuna glr oda geç baslmş olrum 19 u yumrtlma tarhm dye cıkıyr netteCADIARZU :uhm:

kızım sen ne diyon yaw :roflol: 19 yumurtlama gununse testin yeter bugunden basla yapmaya 21 eylul gec olur :roflol:

cosmos ve murvet hanımlar size diyorumki ögleden sonra 3-4 gibi en uygun zman hergun aynı saatte olmalı kacırısınız yoksa anacım ikinciside yesil yerden tutup beyaz yerini max yazan yere kadar sokacaksınız idrarın icine 5-6 saniye bekleyip cıkarıp duz bir yere kuruması icin koyacaksınız bu kadar basit

bi bılgı buldum kıslr ;
Aşağıdaki tabloda teste başlamanız için en uygun günleri regl uzunluğunuza göre tespit edebilirsiniz. ÖR: Tabloya göre Siklus uzunluğu 21 gün süren birinin teste başlaması gereken zaman adetin 5 günüdür.

REGL DÖNGÜSÜ TESTE BAŞLAYACAĞINIZ GÜN
21 GÜN ................ 5 GÜN
22 GÜN ................ 6 GÜN
23 GÜN ................ 7 GÜN
24 GÜN ................ 8 GÜN
25 GÜN ................ 9 GÜN
26 GÜN ................ 10 GÜN
27 GÜN ................ 11 GÜN
28 GÜN ................ 12 GÜN
29 GÜN ................ 13 GÜN
30 GÜN ................ 14 GÜN
31 GÜN ................ 15 GÜN
32 GÜN ................ 16 GÜN
33 GÜN ................ 17 GÜN
34 GÜN ................ 18 GÜN
35 GÜN ................ 19 GÜN
36 GÜN ................ 20 GÜN
37 GÜN ................ 21 GÜN
38 GÜN ................ 22 GÜN
39 GÜN ................ 23 GÜN
40 GÜN ................ 24 GÜN

İyide bebem o satte işyerndym rahatça yapmam ki gece falan olmazmı bu iş yaf

canım bunu bosver elinde yeterince testin var sen bugunden basla yapmaya hergun duzenli olarak yap pozitifi buluncada bol bol 2 gun calıs gerisinide allaha bırak opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…