YAPMA ETME LÜTFEN RİCİ EDİYORUM
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNn
seninde kadir gecen mübarek olsun tatlım hepimizin duaları kabul olsun allahım hepimizin gönlüne göre versin canımmmm opuyorumnanaktan
"Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar" HADİS
kadir geceniz mübarek olsun. dualarınız kabul olunan dualardan olsun arkadaşlar
a.s. a.s. a.s.
YA HAKKATTEN SU TESTI SORDUM DRDUM SÖLEYEN OLMADI NE ZAMN BAŞLASAKKİ BENİM 12 EYLLDE BTTİ REGLM 7 GGUN SÜRER SLUSİMDE 30,31,33 OLDGU OLMŞTR NETTE 19 DYOR YURMRTLMA TARHIM BI FİKİR VERN NE ZAMN BAŞLICM BU TESTİ:uhm:
as.semasu.as., cicekcik, cosmopoli, forever_14, NANA81 BİŞİ DİYİN YAAAklava: :mymeka: fisfisfis
canım nette bak vardır bişiyler benim kafam pek iyi değil iki gündür doktor-hastane-eczane koşturuyoruz. doktorum klomene başlamya karar verdi kafam karıştı. bu da yetmez gibi iş yerinde birimimi değiştirmişler benim birim değiştirme talebim yoktu bile. dünden beri ağlıyorum sinirlerim bozuldu :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
YA HAKKATTEN SU TESTI SORDUM DRDUM SÖLEYEN OLMADI NE ZAMN BAŞLASAKKİ BENİM 12 EYLLDE BTTİ REGLM 7 GGUN SÜRER SLUSİMDE 30,31,33 OLDGU OLMŞTR NETTE 19 DYOR YURMRTLMA TARHIM BI FİKİR VERN NE ZAMN BAŞLICM BU TESTİ:uhm:
canım nette bak vardır bişiyler benim kafam pek iyi değil iki gündür doktor-hastane-eczane koşturuyoruz. doktorum klomene başlamya karar verdi kafam karıştı. bu da yetmez gibi iş yerinde birimimi değiştirmişler benim birim değiştirme talebim yoktu bile. dünden beri ağlıyorum sinirlerim bozuldu :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
sagl canm tşkkr ederm yrdmn ıcınbence reglin biter bitmez başlaa ilk yapıcaz çünkü kaçırmayalım gün bir ay bir aya uymuyorki bi ay geç yumurtlarsın bir ay erken ondan ben cuma reglimin 6. günü başlıycam ben çünkü zaten erken yumurtluyorum iki ay önce doktora gittydim reglimin 7. günü 18,5mm idi yani çatladı çatlıytcak demişti doktor şok oldum yani başlayın derim benn bana soracak olursanız şayetttt
"Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar" HADİS
kadir geceniz mübarek olsun. dualarınız kabul olunan dualardan olsun arkadaşlar
a.s. a.s. a.s.
Kız Mürüvvet bu akşam bi tane dene ben denycem
ben 6da olsum 9unda bitti
15 adet var 6 ekim reglm 21 eylulde başlrsam teste ucu ucuna glr oda geç baslmş olrum 19 u yumrtlma tarhm dye cıkıyr netteCADIARZU :uhm:
cosmos ve murvet hanımlar size diyorumki ögleden sonra 3-4 gibi en uygun zman hergun aynı saatte olmalı kacırısınız yoksa anacım ikinciside yesil yerden tutup beyaz yerini max yazan yere kadar sokacaksınız idrarın icine 5-6 saniye bekleyip cıkarıp duz bir yere kuruması icin koyacaksınız bu kadar basit
bi bılgı buldum kıslr ;
Aşağıdaki tabloda teste başlamanız için en uygun günleri regl uzunluğunuza göre tespit edebilirsiniz. ÖR: Tabloya göre Siklus uzunluğu 21 gün süren birinin teste başlaması gereken zaman adetin 5 günüdür.
REGL DÖNGÜSÜ TESTE BAŞLAYACAĞINIZ GÜN
21 GÜN ................ 5 GÜN
22 GÜN ................ 6 GÜN
23 GÜN ................ 7 GÜN
24 GÜN ................ 8 GÜN
25 GÜN ................ 9 GÜN
26 GÜN ................ 10 GÜN
27 GÜN ................ 11 GÜN
28 GÜN ................ 12 GÜN
29 GÜN ................ 13 GÜN
30 GÜN ................ 14 GÜN
31 GÜN ................ 15 GÜN
32 GÜN ................ 16 GÜN
33 GÜN ................ 17 GÜN
34 GÜN ................ 18 GÜN
35 GÜN ................ 19 GÜN
36 GÜN ................ 20 GÜN
37 GÜN ................ 21 GÜN
38 GÜN ................ 22 GÜN
39 GÜN ................ 23 GÜN
40 GÜN ................ 24 GÜN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?