Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

slm güzeller nassiniz bakimmmm bol dua ediyormusunuz bakimmmmmm bu mübarek gecede edilecek en değerli en güzel duamın kabulu hem sizlerin hemde kendimin yüzünü güldürsün inşallahhhh......

---------------------------------------------------
********HAMıŞLER BÖLÜMÜ*********
-----------------------------------------------------
tubatubatubatuba:30 Ağustos

tugba20: 12 eylül

NANA81: 13 eylül (inşallh inmez aşağı )
********EYLÜL*********

KıTTYCAT: 4 eylül

gülgüzeli1769 :5 eylül

fstone: 5 Eylül

TATLICIK: 7 eylül

abyosun:11 Eylül

SARICıVCıV :20 Eylül

TUBıLOSHH: 25 Eylül

forever_14: 27 Eylül

NeVYas

Ceylan :27 Eylül

---------------------------------------------------
********EKıM*********

KAMYAS: 2 Ekim

NıNıK : 2 Ekim

DBS :3 Ekim

NAGıHAN : 4 Ekim

COSMO :6 Ekim

muruvvet :6 Ekim

SEMASU:8 Ekim

ÇıÇEKÇıK: 8 EKıM

gulayyusuf: 10 Ekim

canikom38: 11 Ekim

en son bu bildgm kadarı

hadi hayrlısı canm hg kandılın mubrk olsn sennde hihoyyyt

Çiçeem benim günüm 6 ekim seninki 8 ekim regldaş sayılırız
Ne zama kullancaz testleri bana da haber ver
BEn bu akşam kullansammı acep?

tatlım senin kaçıncı günün benim periyodum kısa sürüyor ya 26 gün ondan ben reglimin 6.günü yani mübarek cuma günü başlamayı planlıyorum bence reglin bittiyse sende başlaaa en azından ay erkenmi yumurtladım gibi safsatalara mahal bırakmayız tatlımmmm :hulya: bi ki üç heyoooo regli olmuycazzzzzz haziran 2010 da olcaz çömcosmooooooo bak doğrdu içimeee :hulya:

yok canım 2 gün ara verdim eğer varsa hcg 2 günde bir 2ye katlarmışya bende yarın sabah tekrar yapıcam ama ateşim ilk defa 37 i buldu.ve sabah evin içi serindi.balkonun kapısı açık kalmış ama ateşim yüksekti yok inat ettim olacak başka yolu yokkkk

Çiçeem benim günüm 6 ekim seninki 8 ekim regldaş sayılırız
Ne zama kullancaz testleri bana da haber ver
BEn bu akşam kullansammı acep?

kiminle regltaş oldugun bellı guzelım

ÇİÇEKÇİK: 8 EKİM
delikafadulden:roflol::roflol:

kızlar nagişi hamiş listesinde görüyorum ne zaman öğrenmiş çok umutsuzdu bak yaradanım ne mübarek yaaa

Allahım hepimizin dualarını kabul etsn bu mübarek gecede inş. kızlar :Saruboceq:
Herkesin kucağını doldursun isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim :Saruboceq:
slm güzeller nassiniz bakimmmm bol dua ediyormusunuz bakimmmmmm bu mübarek gecede edilecek en değerli en güzel duamın kabulu hem sizlerin hemde kendimin yüzünü güldürsün inşallahhhh......

Benim 30 bazen 31 gün periyodum kuzum

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

benımde 30-31 delikafadulden kaçısın yok kuzum benden ben senın ıkızınım bu zamna kadr dememştm sana ama senı uzaktan takıp edyrm ve itirf edıyorum şimdi :roflol: :roflol:

YAPMA ETME LÜTFEN RİCİ EDİYORUM
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
benımde 30-31 delikafadulden kaçısın yok kuzum benden ben senın ıkızınım bu zamna kadr dememştm sana ama senı uzaktan takıp edyrm ve itirf edıyorum şimdi :roflol: :roflol:

"Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar" HADıS

kadir geceniz mübarek olsun. dualarınız kabul olunan dualardan olsun arkadaşlar
a.s. a.s. a.s.

hahaha süperrr reglidaşlar olmuycaz çünkü hiçbirimiz regli olmuycazzzzzzzzzzzzzzz o kadannnnnnnnnnnnnnnnn klava:

Allahım hepimizin dualarını kabul etsn bu mübarek gecede inş. kızlar :Saruboceq:
Herkesin kucağını doldursun isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim :Saruboceq:

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Benim 30 bazen 31 gün periyodum kuzum

anladım canım başla bence yapmayaaaa kaçmasın nasılsa bi sürü test var Coretest demi seninkide

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNn
seninde kadir gecen mübarek olsun tatlım hepimizin duaları kabul olsun allahım hepimizin gönlüne göre versin canımmmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…